Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze li neko od muskih,naravno,da mi odgovori sta kazete kad vidite zenu koja zna da barata oko struje,vodoinstalacija i ostalih kucnih poslova?da li je po vama takva zena izgubila deo zenstvenosti ili ne?

i jos jedno pitanje: kakvi ste vi to muskarci kad nemate ovde neku svoju kafanu,birtiju...ne mogu da verujem?

Poslednja izmena:
moze li neko od muskih,naravno,da mi odgovori sta kazete kad vidite zenu koja zna da barata oko struje,vodoinstalacija i ostalih kucnih poslova?da li je po vama takva zena izgubila deo zenstvenosti ili ne?

i jos jedno pitanje: kakvi ste vi to muskarci kad nemate ovde neku svoju kafanu,birtiju...ne mogu da verujem?

Sto se kafane tice ne torocemo i ne ogovaramo pa nam ne treba:lol:a ne mislim da tako zenstvenost moze da se izgubi..nego se nikad nije ni imala ako bi se tek tako nekim postupcima izgubila

Pa nista strasno. Samo mislim da bi mi s´vremenom bilo glupo kada bi iskljucivo ona baratala u kuci oko tih stvari. Ali u principu, ne skodi ako ume nesto od toga, nemam nista protiv.

Onaj tip muškaraca koji bez blama, srama i straha od labilnije polovine može i zalazi po stvarnim kafanama i birtijama, pa nam ne trebaju virtuelne da se u njima tešimo i žalimo za mladost, kitimo virtuelne pevaljke i šta se već radi po takvim ustanovama.

Poslednja izmena:
Pa 1 pogled je zato sto gleda a vise ako nam se dopada..a ponekad i u cudu sto nam ne prilazi:lol:

pa vise pogleda je u pitanju, i to bas onako dugih i dubokih pogleda.

Aj bre, pridji vise onom matorcu. Namuci i sebe i nas vise... :lol:

Jao, videla sam ga danas dva puta i tako smo se pogledali a kad sam prolazila prestao je da prica kad me je video :rumenko:

Sto se kafane tice ne torocemo i ne ogovaramo pa nam ne treba:lol:a ne mislim da tako zenstvenost moze da se izgubi..nego se nikad nije ni imala ako bi se tek tako nekim postupcima izgubila

zaboravila sam da ti kazem da mi se jako "dopada"tvoj potpis,te bih mogla i glavu da ti razbijem,naravno samo virtuelno,nisam bas tako neprijatna i silna.ako ne volis nas zene,onda naziv teme brisite i menjajte ili zakljucajte temu...pih bas si neki,a nisi mi delovao tako:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back