Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
molžete li podneti da vaša lepša polovina ima veće položajno zvanje nego vi, ili čak da vam bude nadredjena ako radite zajedno?

Kad je general u kući, i dobro podnosim, će da podnesem i na poslu.:lol:..Ne bih imao nikakvih problema i sa tim da bude na boljem i bolje plaćenom radnom mestu a u drugoj firmi. Samo, to uglavnom nije slučaj u ovoj državi, i pucaju brakovi zbog toga, ali mislim da se situacija poboljšava po tom pitanju.

Ludice... Evo kako ja to radim: postavim okruglo ogledalo sa stalkom (zovem ga "čarobno ogledalo" jer sa jedne strane ima ugrađeno obično a sa druge strane ogledalo koje uveličava, što uopšte nije loše za podizanje samopouzdanja, jer ne uveličava samo dlačice!), prečnika dvadesetak centimetara, na podne pločice u kupatilu i pored njega jednu stonu lampu od 60w, sednem na ivicu kade, gelom za brijanje dobro nasapunjam mošnice i krenem... Čitav posao traje u proseku oko 5 minuta.

Rezultat je prosto očaravajući! Ako mi ne veruješ... :)

Ne, ne smatran da je (pravom) situiranom i izgrađenom muškarcu danas teže "prić" (lipoj, zdravoj) ženi nego ranije, naprotiv!
Naime, lično smatran da na ovon lipon svitu ima toliko slobodnih žena, da je današnjem muškarcu olakšan pristup ženi, kao i izbor.
Ono što (bi) današnji On treba(lo) da ponudi današnjoj Njoj je materijalna sigurnost (redovni prihodi i stan) i gotovo ništa više...
Dakle, priđen, nasmijen se, i nakon par rećenica te odveden na svoju jahtu... Ako jahte nima, može stan. To bi otprilike bilo to.

pre nego postavim pitanje, moram da primetim kako je mali broj kolega koji se odazivaju, odnosno odgovaraju na ova pitanja i to nije kolegijalno, ali šta je - tu je...
Dakle, pitanje glasi: da li bi vam i koliko bilo teško da se odvojite od voljene osobe (preselite u drugi grad npr) zarad napredka u sopstvenoj karijeri?
(podrška vaše voljene se podrazumeva), dakle....

...jooj pa dosta teško...ako ima neki cilj koji je zajednički da, ali po meni ne može to baš dugo da funkcioniše, za mene je to baš žrtva jer život je svakako kratak a uglavnom ga trošimo na gluposti...da skratim bilo bi jako teško, ali stvar dogovora sa "voljenom osobom" pa stisneš zube i ....

pre nego postavim pitanje, moram da primetim kako je mali broj kolega koji se odazivaju, odnosno odgovaraju na ova pitanja i to nije kolegijalno, ali šta je - tu je...
Dakle, pitanje glasi: da li bi vam i koliko bilo teško da se odvojite od voljene osobe (preselite u drugi grad npr) zarad napredka u sopstvenoj karijeri?
(podrška vaše voljene se podrazumeva), dakle....

Ja se baš zabrinuo što Jedinicaa dugo ne pita ništa..:lol: :lol:

Uf, uf...zavisi na koliko, ako je to mesec-dva najviše tri nekako bih se odvojio, za sve preko toga nema šanse.
Već sam negde rekao da sam mogao godinu dana da se majem po Australiji turistički, još nismo bili u braku, ali sam to odbio jer nisam želeo da se odvajamo.
Jedino u slučaju da smo kao porodica zapali u neku tešku krizu i da jedva sastavljamo kraj sa krajem, pa mi se kao jedina mogućnost otvori neki posao dalje od njih onda bih prihvatio i radio tamo sve dok se ne iskobeljamo iz gowana..:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back