Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Може. Али не у зрелу жену већ само у девојку.

Pa to je onda kriza srednjih godina, tačnije se radi o muškarcu kome nešto debelo fali, nesposobnost da se nosi sa zrelom ženom svojih godina, nego mu lakše da izadje na kraj za balavicom koja ništa ne ne razbira, tek se ispilila..ki tu se redovno radi o muškarcu koji je, kad je bio istih godina kao ta devojka, bio totalni mutavac, a sad kao nešto skida zvezde s nema...Ma čist fejk...:roll: Tu nema zaljubljenosti, a kamo li ljubavi..

А можда се носио доста дуго са женама својих година па су му се оне смучиле. Данашње девојке су све само не балавице које ништа не разумеју. Када врео мушки вентил осети свежу промају младости много тога се прочисти у његовом бићу. Можда се зато и промени јер научи како треба волети.

Ma gde nisu balavice, jesu itekako....mladost, energija, detinjarije, za sta joj je i vreme, a on tu me moze da je prati pa glumi romantiku, ljubav i paznju da bi drzao mlado meso pored sebe...To sto danasnje devojke, pocnu sa 15 da se ebuckaju i izmene tonu partnera do 25-te, nije merilo zrelosti..Sve u svoje vreme..To nije ljubav, to je privid ljubavi, sa obe strane...

vaša nežnija polovina vam je naj naj sexy kada obavlja koji kućni posao?

Što ovu temu ne preimenuju u Jedinicaa pita, muškarci odgovaraju..:D Samo ti pitaš, ove ostale nas nešto zaobilaze..:roll:

A odgovor na pitanje: Zavisi....Bila mi je sexy dok je gola samo sa keceljicom pekla palačinke, kad se pela na stolicu da opaje prašinu u kratko suknjiče, kad se trtila ispred mene dok usisava.......i tako...ali nije mi uvek sexy kad to radi, nego ponekad.valjda zavisi od mog raspoloženja..

Što ovu temu ne preimenuju u Jedinicaa pita, muškarci odgovaraju..:D Samo ti pitaš, ove ostale nas nešto zaobilaze..:roll:

A odgovor na pitanje: Zavisi....Bila mi je sexy dok je gola samo sa keceljicom pekla palačinke, kad se pela na stolicu da opaje prašinu u kratko suknjiče, kad se trtila ispred mene dok usisava.......i tako...ali nije mi uvek sexy kad to radi, nego ponekad.valjda zavisi od mog raspoloženja..

pa valjda ostale zemske sve znaju...

molžete li podneti da vaša lepša polovina ima veće položajno zvanje nego vi, ili čak da vam bude nadredjena ako radite zajedno?

Ne mogu ti reci da li bih podneo, jer nemam takvo iskustvo ni situaciju. Jedino znam da sigurno ne bih voleo da radi zajedno sa mnom, da nedaj Boze sedi u mojoj kancelariji (sto u vecini firmi ovde u Austriji) i nije dozvoljeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back