Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko % ste odlucili bit vjerni ovo lito?

Kod mene se o tome ne odlučuje, ja bih eventualno na kraju leta mogao da sumiram,
nešto kao ovog leta sam bio...toliko puta neveran, ne znam u odnosu na šta da gledam
procenat...možda sex u neverstvu / sex sa devojkom * 100
to mi jedino logično
al' nadam se da ću biti veran, jer bi to značilo da sam našao vrednu devojku

Koliko je tacno da se plasite lepih i uspesnih zena..?
bez obzira na ishod takve su meni bivale pristupacnije od ovih "obicnih"
mada to zavisi sta se podrazumeva pod terminom "uspesne"
ako je to u pitanju karijera u nekom poslu koji ne podrazumeva napredak preko necije kite..vec preko znanja i sposobnosti..takve zene ( zbog toga sto u poslu moraju da izlaze na kraj sa masom prepotnentnih musakraca ) veoma lako razlucuju zito od kukolja..tj ko je tu lav a ko samo glumi lava..tako da mislim da bi odgovor na tvoje pitanje glasio..Muskarci se ne polase lepih i uspesnih zena samo oni sto glume muskarce se plase jer lepa uspesna ( znaci veoma inteligentna i pronicljiva ) zena..ih lako provali

Poslednja izmena:
Ili jos bolje pitanje: na osnovu cega moze da se prepozna trenutak kad izkazivanje paznje i naklonosti od strane nekog muskarca prelazi u muvazhu kako bi se sprecio nastavak muvazhe? Npr. valjda nije svako otvaranje vrata i propustanje devojke muvazha kao ni svaki kompliment. Kada je otprilike najbolje reagovati da muskarac ne bi nasrnuo dalje?

Ili jos bolje pitanje: na osnovu cega moze da se prepozna trenutak kad izkazivanje paznje i naklonosti od strane nekog muskarca prelazi u muvazhu kako bi se sprecio nastavak muvazhe? Npr. valjda nije svako otvaranje vrata i propustanje devojke muvazha kao ni svaki kompliment. Kada je otprilike najbolje reagovati da muskarac ne bi nasrnuo dalje?
prelazi u muvazu kad ti kaze zdravo zasto bi ti uopste i prilazio phe?
niti jedan jedini muskarac kad pridje devojci NEMA nameru da se ..druzi..sama cinjenica da ti je prisao govori sve..

nemoj slati signale..prosto

prelazi u muvazu kad ti kaze zdravo zasto bi ti uopste i prilazio phe?
niti jedan jedini muskarac kad pridje devojci NEMA nameru da se ..druzi..sama cinjenica da ti je prisao govori sve..

Nista ja ne odasiljem, druze...gledim si svoja posla i ne zanima me muski svet.
U drugom postu gresis. Imam neke jako drage drugare i lepo se druzimo bez ikakvih pretenzija. Situacije u kojima neko nekom prilazi su mi kristalno jasne, ali postoje i situacije u kojima sa nekim kontaktiras igrom okolnosti bez icije vidljive namere. E, one me zbunjuju i zbog njih sam postavila ova pitanja.

Nista ja ne odasiljem, druze...gledim si svoja posla i ne zanima me muski svet.
U drugom postu gresis. Imam neke jako drage drugare i lepo se druzimo bez ikakvih pretenzija. Situacije u kojima neko nekom prilazi su mi kristalno jasne, ali postoje i situacije u kojima sa nekim kontaktiras igrom okolnosti bez icije vidljive namere. E, one me zbunjuju i zbog njih sam postavila ova pitanja.
sta ces navikao sam da gresim na nacin koji se uvek ispostavi kao tacan

Postoji li neki preporucljiv pristojan nacin da budete odbijeni, a da se ne osetite neprijatno i povredjeno? Msm, neki koristan izraz za te situacije ili postupak...
Cenim tvoj trud koji si ulozio da pridjes, ali nisam zainteresovana, hvala. :D

Tesko je postaviti generalno pravilo, svako je individua za sebe... to moras sama proceniti........ no u tome ti mogu pomoci neki znakovi poput blage nervoze(cupkanje nogom, igranje kljucevima, brzi pokreti tela) ili neobicna zainteresovanost za tvoja privatna pitanja, kod osoba sa slabijim samopouzdanjem.... ili kao sto je ulazak u tvoj licni prostor kod ovih drugih... itd.

Cenim tvoj trud koji si ulozio da pridjes, ali nisam zainteresovana, hvala. :D

Tesko je postaviti generalno pravilo, svako je individua za sebe... to moras sama proceniti........ no u tome ti mogu pomoci neki znakovi poput blage nervoze(cupkanje nogom, igranje kljucevima, brzi pokreti tela) ili neobicna zainteresovanost za tvoja privatna pitanja, kod osoba sa slabijim samopouzdanjem.... ili kao sto je ulazak u tvoj licni prostor kod ovih drugih... itd.

E bas ti hvala na ovom drugom odgovoru. Prvi primenjujem, ali samo kad je situacija jasna. A drugi je koristan za nejasne situacije, a to mi je i bio cilj pitanja.:)

Koliko je tacno da se plasite lepih i uspesnih zena..?

svaki muskarac se plasi lijepe zena ako je i malo zaljubljen u nju, neki to samo umiju dobro da sakriju, ali mislim da taj strah nestaje vremenom ili zblizavanjem
sto se tice uspjesnih zena, ja stvarno ne znam koje su to uspjesne zene, ako se misli na uspjesne u smislu da su popularne od njih se ne treba plasiti - vec bjezati ako nisi i ti popularan, a ako se misli na imucne zene koje nisu popularne, od njih se definitivno ne treba plasiti i jos ako muskarac nije imucan postoji vjerovatnoca da mu je to samo + kod nje

btw Nina, imas najljepse ime svih vremena :)

A zasto se uzvrpoljite u prisustvu lepe zenske osobe cak i kad niste zaljubljeni u nju, nego u nekog drugog? Da li ste vi svesni koliko vam ta uzvrpoljenost i pometnja u prisustvu lepote oduzima na muzhevnosti i pozeljnosti? Ima li neko recept kako se lepota moze iskulirati? Znam pouzdano da postoje muskarci koji ni ne obrate paznju na lepotu zene ili bar to ne pokazu onako kao mnogi drugi koji u njenom prisustvu izigravaju pogubljene budale i takvima se divim i privlace time cak i kada su neugledni. Postoji li mogucnost da i vi ostali bar formalno sebe disciplinujete na taj nacin i da ostanete svoji u prisustvu lepih zena?

A zasto se uzvrpoljite u prisustvu lepe zenske osobe cak i kad niste zaljubljeni u nju, nego u nekog drugog? Da li ste vi svesni koliko vam ta uzvrpoljenost i pometnja u prisustvu lepote oduzima na muzhevnosti i pozeljnosti? Ima li neko recept kako se lepota moze iskulirati? Znam pouzdano da postoje muskarci koji ni ne obrate paznju na lepotu zene ili bar to ne pokazu onako kao mnogi drugi koji u njenom prisustvu izigravaju pogubljene budale i takvima se divim i privlace time cak i kada su neugledni. Postoji li mogucnost da i vi ostali bar formalno sebe disciplinujete na taj nacin i da ostanete svoji u prisustvu lepih zena?

kako ko, jeka..

zavisi i od ostatka drustva, ako nam je prisutan tu jos neki drug vjerovatno cemo biti opusteniji malo, ako je njoj prisutna drugarica onda ce ona biti opustenija a samim tim mi cemo biti nervozniji malo, a ako smo samo mi, i samo ona prisutni to je vec sudar *** :)
ja licno u mom prisustvu moze da bude adriana lima od mene najvjerovatnije nece dobiti efekat koji dobija od drugih, ja cu ostati miran i kulirati je, jer postoji samo jedna osoba na svijetu zbog koje cu se ja uzvrpoljiti kako ti to kazes...Najbolje je ostati "zvanican" sa odredjenom dozom humora, nek te upamte kao ozbiljnog lika koji umije i da nasmije s'vremena na vrijeme

Da li ste vi svesni koliko vam ta uzvrpoljenost i pometnja u prisustvu lepote oduzima na muzhevnosti i pozeljnosti?
narocito primetno kod musakraca koji ne sede sa lepim i privlacnim devojkama svaki dan..
ti ocekujes da neko ima samopouzdanje tako sto ce jednostavno da pucne prstima i odmah bude kul..
samokontrola u tim situacijama obicno dovede do ukocenosri..ili rigidnosti..
da bi muskarac razvio tu sposobnost da bude opsuten u drustvu takvih zena mora da ima pozitivno iskustvo sa takvim zenama..prosto
sve ostalo je sintetika trud i muka

opsti zakljucci se mogu adaptirati na sirok spektar situacija..
drugi problem je slika koja se projektuje u okruzenje..da te..extra ribe traze BMW i jahtu u posedu ili pak da si fudbaler ili vaterpolista..ili neki sportista
terci problem je sto su te cure navikle na musku paznju i nije im zanimljivo..s jedne strane s druge..ni za sta se nisu morale u zivotu zaista potrude jer im se sve servira na tacni..tako da licnost gotovo nikad i ne razviju..tako da prosecan momak..koji nema ni jahtu ni izgled vec samo svoju licnost..zapravo nema o cemu da razgovara sa doticnom..
tako da mu dodje prirodan spoj ..praznoglava lutkica i supljoglavi sportista..ili estradna zvezdica i neki "krimos"

opsti zakljucci se mogu adaptirati na sirok spektar situacija..
drugi problem je slika koja se projektuje u okruzenje..da te..extra ribe traze BMW i jahtu u posedu ili pak da si fudbaler ili vaterpolista..ili neki sportista
terci problem je sto su te cure navikle na musku paznju i nije im zanimljivo..s jedne strane s druge..ni za sta se nisu morale u zivotu zaista potrude jer im se sve servira na tacni..tako da licnost gotovo nikad i ne razviju..tako da prosecan momak..koji nema ni jahtu ni izgled vec samo svoju licnost..zapravo nema o cemu da razgovara sa doticnom..
tako da mu dodje prirodan spoj ..praznoglava lutkica i supljoglavi sportista..ili estradna zvezdica i neki "krimos"

u pravu si za licnost takvih riba, msm postavlja se pitanje o cemu zapravo sa njom i moze da se pricha? Njoj se chitav zivot svodi na 3 procesa, odrzavanje ljepote (teretana, solarijum..), pokazivanje ljepote (izlasci u grad, provod), i koriscenje ljepote (fudbaler, krimos, vaterpolista, a na kraju krajeva i brak....)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back