Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.194
a to je na njima da provalea što si zbog toga pozeleneo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to je na njima da provalea što si zbog toga pozeleneo![]()

postoje![]()
a da kažeš koje su 
a to je na njima da provale![]()

getlemen uvek cuti![]()
a on meni djentlmen uvek ćuti 
i posle ja postavljam provokativna pitanja kad bi moj email mogao da prica![]()
stvari 
svakom po volji
propustila si DeeLite-vu temu o kafi, tamo smo celo pre podne pricali o tome![]()

a ne napaljeni
ali hajde vas da pitam .neam pojma ni gde se nalazi ta tema na kom pdf a ti eto odgovori ovde a ja ću je potražiti da proverim za šta ste me tamo zezali![]()
Da li kod muskih zaljubljenost i napaljenost idu zajedno?
Koliko znam ljudima koji su zaljubljeni strast je na zadnjem mestu oni su zaljubljenia ne napaljeni
ali hajde vas da pitam .
kod mene nesto ne valjaDa li kod muskih zaljubljenost i napaljenost idu zajedno?
Koliko znam ljudima koji su zaljubljeni strast je na zadnjem mestu oni su zaljubljenia ne napaljeni
ali hajde vas da pitam .

Da li kod muskih zaljubljenost i napaljenost idu zajedno?
ali hajde vas da pitam .
ali i kod žena ne mora napaljenost i zaljubljenost da idu zajedno ali zaljubljenost i napaljenost da..........valjda ćete me shvatiti šta sam htela reći 
meni to glupo, ta nabrajanja nikova, ne sto se ja stidim, vec sto cu sigurno zaboraviti nekog meni dragog, a ne volim to da zaboravljam i da ostavim utisak ko da ne bi sa njima hteo.
sa svim ko su mi dragi bih bar kafu da popijem i popricam malo u zivo.
sram vas bilofor-blondie...........imam par forumasice skojim sam ekstra..
jedino sto dobro cuvam tajnu jer su mi previse drage..

Napali se >> hebi >> oženi >> hebi >> odgaji decu >> ne odhebe te >> zaljubi se
Jesnostavan algoritan do kojeg se dolazi težim putem.

Napali se >> hebi >> oženi >> hebi >> odgaji decu >> ne odhebe te >> zaljubi se
Jesnostavan algoritan do kojeg se dolazi težim putem.

nisam muško da se odmah izjasnimali i kod žena ne mora napaljenost i zaljubljenost da idu zajedno ali zaljubljenost i napaljenost da..........valjda ćete me shvatiti šta sam htela reći
tema je baš lepa i naveo je desetak osoba a samo ste mene prozvalisram vas bilo

postoji ali necu da je pominjem ne znam dal bi htela da se zna a ni ja nemam nesto zelju da nas ispitujuBolje da postavim pitanje............a ti laviću ipak pripazi
Da li postoji na forumu osoba koja vas ipak poznaje malo bolje od ostalih i ako smete da kažeteke koja je?
Napomena: Ne mislim na muvanja, ništa bezobrazno (moram da naglasim zbog nekih osoba) može biti i muškarac da je u pitanju. Jednostavno stom osobom ste postali prijatelj i pričali ste o mnogim stvarima.
s nekom koja se ni sa kim ne vidja s forumapošto nisam bila u toku sa temom ko bi sa kim popio kafu eto sada ja da pitam
sa kojom osobom sa foruma bi voleli da popijete kafu (prijateljski)?
jbt. što ovo zamara da stalno naglašavam da ne postavljam provokativna pitanjaa vi slobodno ako želite zamislite i nešto provokativno
svakom po volji
bolje odvojenoDa li kod muskih zaljubljenost i napaljenost idu zajedno?
ali hajde vas da pitam .
sta ces, takva je tura bila![]()

nikad ne ostavljam nedorecenošto baš ja
.......................................................................................................................................................
ajd dva pitanja za kraj i odoh
Da li razjasnite sve nedoumice ako vam se slučajno dese u komunikaciji sa nekim ili jednostavno okrenete ledja i odete jer je vama tako lakše?
Da li sebe smatrate kukavicom ili hrabrom osobom? Da me ne bi pitali u čemu hrabar..... u bilo čemu, nekada je hrabrost najviše potrebna baš u malim, običnim stvarima.
pa takva je bre tura bila, sto ja znam sto bas ti sledeci put ce neko drugi bitišto baš ja
.......................................................................................................................................................
ajd dva pitanja za kraj i odoh
Da li razjasnite sve nedoumice ako vam se slučajno dese u komunikaciji sa nekim ili jednostavno okrenete ledja i odete jer je vama tako lakše?
Da li sebe smatrate kukavicom ili hrabrom osobom? Da me ne bi pitali u čemu hrabar..... u bilo čemu, nekada je hrabrost najviše potrebna baš u malim, običnim stvarima.