Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koji dnevni list chitate, ako chitate?

knjige neke?
kad ste poslednji put neshto prochitali i shta (pliz samo da nije neka lektira:lol:)?

Ako napisem, mislices da se zezam. Najvise citam naucne radove iz oblasti istorije, antropologije, lingvistike, umjetnosti, itd.

Ovih dana:

Irena Grickat - Pocetak srpske redakcije slovenskog knjizevnog jezika
Alojz Benac - Prediliri, Protoiliri, Prailiri (Simpozijum o teritorijalnom i hronoloskom razgranicenju Ilira, 1964)
Edvard Stankijevic - Balkanski i slovenski elementi u judeo-spanskom jeziku Jevreja
Marija Pozojevic Trivanovic - Razvoj glasa djeteta u predgovornoj fazi
Stefan Cakic - Beckim tragovima nasih znamenitih ljudi (izuzetan rad, sa fotkama i adresama gdje su sve zivjeli i radili mnogobrojni veleumni Balkanci tokom 19. i 20. v.)
Milenko Filipovic - Tragovu Perunova kulta kod Juznih Slovena
Srboljub Zivanovic - Fizicka antropologija i paleopatologija u istorijskim istrazivanjima na primeru proucavanja ostataka skeleta despota Stefana Lazarevica
Dzoel M. i Barbara Halpern - Promene u shvatanjima o ulogama muza i zene u pet jugoslovenskih sela
Zarko Gavrilovic - Religija Dostojevskog (Teoloski pogledi)
Franjo Sanjek - Korculanin Vinko Paletin istrazivac Yucatana
Leontije L. Pavlovic - Srpske manastirske bolnice u doba Nemanjica

kakvo stanje, ako moze u nekim okvirima ili vrsta stanja

Stanje haosa. Finansijski krah nakon razvoda braka...malo droga, malo alkohol, ustvari malo vise tj. non-stop....propast sistema na svim poljima.

pa ako te je vadila iz teskog sra.nja, dakle to ste preziveli kako ste se razisli

Tako sto sam je ostavio. Pocela da gusi zesce, a meni to nije odgovaralo...normalno. Mislim, hvala joj na svemu, ali ja nisam nicije vlasnistvo.

shta vam je zavodljivije, mini suknja ili suknja do kolena(pencil skirt)?

Do kolena :) Uvek mi se vise svidjalo to tzv sluzbeno oblacenje :) Tako obucena zena je po meni daleko vise sexy od one koja se otkrije skroz. Naravno svako voli da vidi lepo golo zensko telo ali u samom mastanju kako neko izgleda ispod te garderobe cini taj osecaj daleko zanimljivijim. Da ne pominjem kako neke seke lepo izgledaju u tim tzv sluzbenim suknjicama sa nekom belom kosuljom i nekim dzemperom ili sakoom :D Mljac.... :hahaha:

gole noge ili gola ledja
ili dekolte?
moz da birate samo jedno
i ne mislim bukvalno golo nego otkriveno
Dekolte pa noge
vodite li rachuna o zivotnoj sredini?
da li racionalno koristite elektrichnu energiju, vodu...
znate li shta je princip odrzivog razvoja?

edit:
al su mi srodna pitanja s golih nogu na rio sporazum:lol:

Ne znam stae taj princip ali stedim

Pa mora da tece zato sto se posle jednog pokreta mora oprati brijac..mislim moze i u lavoru al mi malo bljak

pa mozesh da stavish chep u lavabo:)
moj tata isto pusti vodu da teche, a poshto se brije 100godina , ja ostanem kratka za pranje kose posle njegove toalete:evil:
moram da chekam da se napuni bojler:confused:

shta mislite o brkovima, al onim pravim bash, ne fazoniranim..
da li biste nosili?
ili bradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back