Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za cega ste sebi poslednji put rekli - ovo ne mogu propustiti!?

Produzetci (ili produzeci, ne znam kako je korektno) i penali sinoc na utakmici Fortuna Düsseldorf-Borussia Dortmund, prenos bio na ZDF. :lol:

je l se ipak podsetis nekad da je to skoro ko mobilni ili e mail

Meni nije isto. Ne furam iPhone, Samsung Galaxy i slicne telefone koji svasta umeju. Telefon mi sluzi za telefoniranje i slanje poruka. E-Mail koristim sto poslovno sto privatno. A za registraciju i korisnjene navedenih drustvenih mreza nemam potrebu, niti u tome vidim bilo kakav smisao - naprotiv.

Primetio sam da su korisnici na tim mrezama dobrim delom ljudi, koji imaju potrebu da saopste celom svetu sa kim su, sa kim nisu, sta su danas jeli, kakvu su stolicu imali itd. :lol:

Ima i normalnih ljudi, svakako. I ne tvrdim da je svako ko je na tim mrezama debil ili nesto tako. Samo ja licno nemam potrebu za tim. Ko me poznaje i kome trebam, taj zna gde moze da mi se javi. Ne moram svaki trend da ispratim, pogotovo ako mi nije neophodan za moj zivot. Da ne pricam o sakupljanju licnih podataka korisnika od strane tih firmi (razmisli zasto se vrednost Fejsbuka ceni na vise milijardi dolara...sta se tu prodaje? Podaci...veoma bitne informacije o ljudima...necu da upadnem u tu masineriju, hvala)

Znas ono "Nemam fejsbuk, znaci ne postojim". :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back