- Poruka
- 99.462
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Увек се покајао.Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
I ako jeste dal ste se pokajali ili se ispostavilo kao dobro
Na kojoj si godini
5Koliko ukupno osoba mogu u kola da se voze, da je po zakonu
5 ili 6
I to je za ljude.. Hvala na iskrenostiУвек се покајао.

Код мене нема спарине.Иначе,не бавим се спортом.Bavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Досад још нисам био у тој ситуацији.Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Zavisi na koliko je ragistrovan auto, (od 2 pa do 7 je valjda raspon), a zavisi i koliko imas pojaseva u autu. Ako je registrovan na 5 a imas 4 pojasa, ne moze vise od 4. I platis kaznu zasto nemas peti pojasKoliko ukupno osoba mogu u kola da se voze, da je po zakonu
5 ili 6
Koliko ukupno osoba mogu u kola da se voze, da je po zakonu
5 ili 6
Ko je Vasa Micić?Pogledajte prilog 1211440
Da li se oporavio ili hrabri sebe?
Sad svi mozemo u papucama da setamo kada moze on.

Znaš odgovor.Bavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Verovatno će se pre ugasiti forum.Šta mislite za koliko godina će ova tema doći do 800 posotova i do njenog zakljucavanja i otvaranja nove ?
koga bre to zanimaPogledajte prilog 1206721
On kaze da je igrao kosarku od sesnaeste godine °sada se nalazi u panziji sa dvadeset godina radnog staza u radnoj knjizici.
Kako mu je to uspelo °da li je to normalno za kosarkase da li je on izuzetak?
Preskočio sam jul i avgust - zbog povrede, vrućina i Korone. Sve se nadovezalo jedno na drugo.Bavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Ja se držim parole "nikad ne reci nikad"Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Sigurno da jesam ali ne mogu trenutno da se setim tacno sta je bilo u pitanju.Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Ja sam jedno vreme vozio auto sa 7 sedista i 7 pojaseva sve regularno i fabricki.Ali desavalo mi se nekada da povezem i njih 10.Koliko ukupno osoba mogu u kola da se voze, da je po zakonu
5 ili 6
Хоћу да префарбам фронтове намештаја. Скинула сам и однела у фарбару да добијем савет са ладице радног стола јер је најмањи. Површина није за шмирглање, некако је као пластифицирана. Па сам питала за прајмер или шта већ. Препоручио ми је ово са слике. То је наводно нека изолација између површине и боје, која потпуно пријања на сваку површина а после лепо прихвата боју. Има ли неко искуства или савет?

Nemam iskustva sa konkretnim prajmerom, ali ako farbaš površinu koja je glatka i ne upija, prajmer je obavezan!Хоћу да префарбам фронтове намештаја. Скинула сам и однела у фарбару да добијем савет са ладице радног стола јер је најмањи. Површина није за шмирглање, некако је као пластифицирана. Па сам питала за прајмер или шта већ. Препоручио ми је ово са слике. То је наводно нека изолација између површине и боје, која потпуно пријања на сваку површина а после лепо прихвата боју. Има ли неко искуства или савет?
Мислиш са лудом женом![]()

Ko je ovo koji vrag klonNemam iskustva sa konkretnim prajmerom, ali ako farbaš površinu koja je glatka i ne upija, prajmer je obavezan!
Хоћу да префарбам фронтове намештаја. Скинула сам и однела у фарбару да добијем савет са ладице радног стола јер је најмањи. Површина није за шмирглање, некако је као пластифицирана. Па сам питала за прајмер или шта већ. Препоручио ми је ово са слике. То је наводно нека изолација између површине и боје, која потпуно пријања на сваку површина а после лепо прихвата боју. Има ли неко искуства или савет?