Žene pitaju, muškarci odgovaraju IV

Bavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Код мене нема спарине.Иначе,не бавим се спортом.
Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
I ako jeste dal ste se pokajali ili se ispostavilo kao dobro
Досад још нисам био у тој ситуацији.
Прекршио сам неке неважне принципе,али оне јаке никад.

Screenshot_20220826-205453_Chrome.jpg

Da li se oporavio ili hrabri sebe?

Sad svi mozemo u papucama da setamo kada moze on💥.

Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Sigurno da jesam ali ne mogu trenutno da se setim tacno sta je bilo u pitanju.

Koliko ukupno osoba mogu u kola da se voze, da je po zakonu
5 ili 6
Ja sam jedno vreme vozio auto sa 7 sedista i 7 pojaseva sve regularno i fabricki.Ali desavalo mi se nekada da povezem i njih 10.

Хоћу да префарбам фронтове намештаја. Скинула сам и однела у фарбару да добијем савет са ладице радног стола јер је најмањи. Површина није за шмирглање, некако је као пластифицирана. Па сам питала за прајмер или шта већ. Препоручио ми је ово са слике. То је наводно нека изолација између површине и боје, која потпуно пријања на сваку површина а после лепо прихвата боју. Има ли неко искуства или савет?

Prilozi

• 20220913_082103.jpg
    20220913_082103.jpg
    148 KB · Pregleda: 16
Хоћу да префарбам фронтове намештаја. Скинула сам и однела у фарбару да добијем савет са ладице радног стола јер је најмањи. Површина није за шмирглање, некако је као пластифицирана. Па сам питала за прајмер или шта већ. Препоручио ми је ово са слике. То је наводно нека изолација између површине и боје, која потпуно пријања на сваку површина а после лепо прихвата боју. Има ли неко искуства или савет?

iskustva u farbanju imam samo sa starijim namestajem koji je morao da se smirgla.
Ove nove plastificirane varijante ne znam ali ako ti preporuce iz farbare
da ides sa nekim prajmerom siguan sam da valja.
To im je posao ne treba im rasprava sa nervoznom forumasicom :D

Nemam iskustva sa konkretnim prajmerom, ali ako farbaš površinu koja je glatka i ne upija, prajmer je obavezan!

Мислиш са лудом женом:lol:

ako vise volis da te tako zovem :D ...

salu na stranu znam da imaju "obuek/predavanja" za sve sto prodaju
sto je novo na trzistu i da naravno krajnjim korisnicima daju najbolji savet.
jer uvek je najbolja reklama od usta do usta a to samo kvalitetan prozvod i
ljubazan prodavac omogucavaju.

Srecno farbanje :lol:

Nisam farbao namestaj ali mi je drago da te vidim na temi :zag:

Back