Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Po ostatku opreme vidi se da su fudbaleri, oni i nisu nesto bistri ali, zasto pobogu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam muškarac ali da pomognemPo ostatku opreme vidi se da su fudbaleri, oni i nisu nesto bistri ali, zasto pobogu?
 , to nije obični brushalter, u tom čudu nose GPS uređaj koji vrši razna mjerenja: brzinu trčanja, putanju trčanja čak i volju za trčanjem, zabilježi kad gube snagu ili volju za trčanjem. Obično se nosi samo na treninzima ali dopušteno je nositi i na utakmicama. To nose čak i kada spavaju jer im mjere dužinu a i kvalitet sna. Nema na čemu
, to nije obični brushalter, u tom čudu nose GPS uređaj koji vrši razna mjerenja: brzinu trčanja, putanju trčanja čak i volju za trčanjem, zabilježi kad gube snagu ili volju za trčanjem. Obično se nosi samo na treninzima ali dopušteno je nositi i na utakmicama. To nose čak i kada spavaju jer im mjere dužinu a i kvalitet sna. Nema na čemu 
Šta mislite za koliko godina će ova tema doći do 800 posotova i do njenog zakljucavanja i otvaranja nove ?
Mislila sam na 800 strana *
To je aproksi 20000 postova
I ja to mislim, i takodjze mislim da ima malo i muskaraca ovde
I malo ljudi na forumu
Hvala, vidi se koliko (NE) gledam fudbal.Nema na čemu
Ne gledam ni ja, ali sam sakupljačica nepotrebnih informacijaHvala, vidi se koliko (NE) gledam fudbal.

Ne gledam ni ja, ali sam sakupljačica nepotrebnih informacija

Bavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?

Plivam na bazenuBavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Ne, ja sam student psihologije, znam sve tajne muške logikePitas nesto?

Prezirem sportBavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?

ne sećam se dal je baš tako bilo da sam se zarekao, ali sam uradio neke stvari za koje sam bio siguran da ne bih i da nećuJeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
I ako jeste dal ste se pokajali ili se ispostavilo kao dobro
Na kojoj si godiniNe, ja sam student psihologije, znam sve tajne muške logike
Da, uvec kad je svezijeBavite li se nekim sportom po ovim sparinčinama?
Jesam, pristao sam da se pomirim sa covekom kog sam izbrisao iz zivota, ispostavilo se da je bolje bilo da sam nogu slomio nego sto sam to uradio.Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Sta je cudno da sportista i radi negde, mozda je sam sebi placao staz preko PIO (ne znam da li se profi sportistima placa penziono i socijalno preko kluba).Kako mu je to uspelo °da li je to normalno za kosarkase da li je on izuzetak?
Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Često se zareknem da ću prestati da lažem ili barem da smanjim... ali mi ne uspevaJeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?
Ma kakvi hahah to svi radimoDa li tu spada i ono da više ne pijem kad me rastura mamurluk?

Досад још нисам дошао у ту позицију.Jeste uradili nekad nešto što se zarekli da nikad nećete, ono išli protiv nekih svojih jakih principa?