Žene pitaju, muškarci odgovaraju IV

Što, da neće možda muškarac da joj kuva, pere, čisti, pa je njoj važnije da ne ostane sama? Oh, wait... z:lol:

Taj sto trazi domacicu i cistacicu ce normalno da **** sa strane neku zgodnu. Znas na sta takve lice? A zene su tako posadjene psiholoski da nikako ne mogu da podnesu samocu, prsnu u glavi vise nego inace. Zato cim raskinu ili ih ispali uvek imaju neku rezervu, neki beta pateticni orbiter da prezivi dok ne navata neku budalu za trajnije.

Jao, ne lupetaj o ženama, svega ti! z:lol: Em nisi shvatio moju rečenicu em ispisa neverovatne nebuloze.
Čuj ti njega ''žene su tako posađene PSIHOLOŠKI da nikako ne mogu da podnesu samoću, prsnu u glavi''. Pogledaj malo bolje koliko je žena koje su mlade ostale udovice i nisu se udavale, školovale decu, održavaju domaćinstvo, obavljaju svoj posao, zarađuju, psihički jake preživele svašta preko svojih leđa, a koliko je muškaraca koji ne mogu da izguraju tu samoću bez pomoći žene. Kad već praviš poređenja.

Ne znam šta je ženama važno kad pređu 50. Muškarci iz moje zgrade su u tim godinama poumirali.50-60. A sad umiru žene, poživele su tih 10 statističkhi godina više. Ove koje su žive teško nalaze majstore za popravke i bilo kakvu pomoć.A nešto ne vidim ni da kuvaju i spremaju.

Dobro, to je do primera iz tvog komšiluka, ne možemo da generalizujemo. U mom komšiluku su žene od 50+ okrenute porodici, poslu ili pronađu kakav hobi ako su u penziji. Majstori su najmanji problem, pa toliko je oglasa i preporuka. Žene nisu toliko nemoćne i bespomoćne kao što (neki) muškarci to zamišljaju.
Jesu ugroženije kao fizički slabiji pol, ali ni to nije pravilo. U suštini, za oba pola je poželjno da imaju sagovornika i pomoć pod stare dane, i u smislu ljubavi i u smislu prijateljstva.

U suštini, za oba pola je poželjno da imaju sagovornika i pomoć pod stare dane, i u smislu ljubavi i u smislu prijateljstva.
Moj drugar se smejao kada je cuo da mu deda doveo neku baku pod starre dane...
Kada sam ga pitao da li mu on donese vode kad ga bole ledja nocu a zedan je,ili da li mu je uvek pri ruci da se isprica,proseta,izbaci djubre...zamislio se.I skontali smo da je potrebnije starijim ljudima da imaju nekoga pored sebe nego mladima.Mladi ce se snaci,ako mu/joj je do seksa pogotovo,toga imas gde hoces.U godinama ljudi su najugrozeniji samocom...

Jao, ne lupetaj o ženama, svega ti! z:lol: Em nisi shvatio moju rečenicu em ispisa neverovatne nebuloze.
Čuj ti njega ''žene su tako posađene PSIHOLOŠKI da nikako ne mogu da podnesu samoću, prsnu u glavi''. Pogledaj malo bolje koliko je žena koje su mlade ostale udovice i nisu se udavale, školovale decu, održavaju domaćinstvo, obavljaju svoj posao, zarađuju, psihički jake preživele svašta preko svojih leđa, a koliko je muškaraca koji ne mogu da izguraju tu samoću bez pomoći žene. Kad već praviš poređenja.

Izgleda si ti ta koja nije razumela mene. Taj selja koji trazi kucnu pomocnicu da mu izrodi decu ne bira je da bi j.ebo jer takve su dosta neugledne, za to ima shvalerku i zato vara. A te mnoge super jake sposobne zene postoje samo u tvojoj glavi.

Koliko puta ste istinski voleli partnerku? (da budemo moderni pa da ubacimo i opciju - partnera :lol:)

Koliko puta ste znali da vas partner(ka :lol:) istinski voli?

Nećemo biti moderni nikad :lol:
A kad volim onda volim nema tu takve gradacije...uvek je istinski...dok se ne odljubim :lol:

Ovo drugo....ja pretpostavim optimistički a sada jbg...pogledati gore...kada nestane ljubavi nestala je ali to ne negira njenu iskrenost u nekom trenutku
P.S ne verujem u kliše da "samo jednom se ljubi sve je ostalo varka"

Izgleda si ti ta koja nije razumela mene. Taj selja koji trazi kucnu pomocnicu da mu izrodi decu ne bira je da bi j.ebo jer takve su dosta neugledne, za to ima shvalerku i zato vara. A te mnoge super jake sposobne zene postoje samo u tvojoj glavi.

Ma ja uopšte nisam pisala o tipovima koji traže ''domaćicu'' i ''pomoćnicu'', lepo kažem da me nisi razumeo :D, nego sam se nadovezala na tvoju tvrdnju da žene ne mogu same. Tj. napisala sam da većinu tih poslova koje se tipično pripisuju samo muškarcima (kao stereotipi o domaćicama) mogu žene i same da savladaju i samostalnije su.
Da ne offujem više, popizdeće narod od mene, izvinjavam se svima. :mrgreen:

Ne pricam ni ja o menjanju guma. Poenta je da svaka zena kuka jer oce da se uda posle kuka sto nesrecna u braku. Retko koji tip stalno kukumavci kako trazi zenu da ima familiju. Mozda bas kad zadje u godine ako mu to vazno ali mi bi samo da je.bemo i da nas ne cimaju a porodica tu dodje ko nuzno zlo. Zakljucke izvedi sama ko je psihicki zavistan i nemoguc za samostalan zivot. A te moderne feminizam nebuloze o jakoj nezavisnoj zeni mozes da okacis macku o rep. Te jake samosvesne zavrse na sedativima i obese se oko 40. kad zid ne da ih izlupao nego izuo iz cipela.

Pliiizz

Ne pricam ni ja o menjanju guma. Poenta je da svaka zena kuka jer oce da se uda posle kuka sto nesrecna u braku. Retko koji tip stalno kukumavci kako trazi zenu da ima familiju. Mozda bas kad zadje u godine ako mu to vazno ali mi bi samo da je.bemo i da nas ne cimaju a porodica tu dodje ko nuzno zlo. Zakljucke izvedi sama ko je psihicki zavistan i nemoguc za samostalan zivot. A te moderne feminizam nebuloze o jakoj nezavisnoj zeni mozes da okacis macku o rep. Te jake samosvesne zavrse na sedativima i obese se oko 40. kad zid ne da ih izlupao nego izuo iz cipela.

1. Ne juri svaka žena u udaju po svaku cenu.
2. O, i te kako ima tipova koji traže isključivo devojku/ženu za brak i smaraju tom pričom.
3. Moderni feminizam nema blage veze sa mojim stavovima, sve si pogrešno učitao i ja za to učitavanje uopšte ne odgovaram, već ti.
4. Ti izgleda imaš veoma loše iskustvo sa ženama. :D

Pitanje:
tumblr_nxfu87lHmp1qc74q3o4_500.png

tumblr_nxfu87lHmp1qc74q3o1_500.png

tumblr_nxfu87lHmp1qc74q3o2_500.png

tumblr_nxfu87lHmp1qc74q3o3_500.png

tumblr_nxfu87lHmp1qc74q3o5_500.png

au ti si bas zagorela

Tvojim lupetanjima nikad kraja. Ali nada umire poslednja, možeš ti to! z:D

Carska fora :lol:
Jesi slusala stiva? Pametno zbori
Jedino ona fora sa 90 dana mi je glupost al dobro ne moze bas svaka da mu je pametna...vecina jeste :lol:

Jesam, hahahhah! Tek skoro sam počela sa Family Feud, trebalo je lepo da krenem od marta, jbš Krizni štab u 15h, hah.

Tvojim lupetanjima nikad kraja. Ali nada umire poslednja, možeš ti to! z:D

Jesam, hahahhah! Tek skoro sam počela sa Family Feud, trebalo je lepo da krenem od marta, jbš Krizni štab u 15h, hah.
Meni je ono ask steve najjace u njegovoj emisiji, kako ih zakuca odgovorom, samo sljus, surova istina, pa se ti posle misli :lol:
Jer realno muskarci mnogo manje tupe o svemu, mi zene volimo disekciju svake recenice i poteza da radimo :roll: kod njih je to vrlo jednostavno

Back