Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve to ima veze sa slikama sa foruma?
Covek u pravu 100%
Naletim na fotku automobila koji nikad nece ni proci pored mene :) a svakako bih voleo da ga . Isto tako sam svestan da je to nemoguce. Zelje su jedno realnost drugo.
A to pitanju zena i slika koje kacimo. Ako nisam njen ideal lepote, ne znaci da ne znam sta je lepo.
:)

Idemo nesto,dobacuju "**** bi ti sestru" (mene jel'te),okrecem se da snimim likove,sklanjaju se.
Kaze on "budale,ne obracaj paznju",meni neprijatno na maks.

(Kazu mi da su sprej,elektrosoker dozvoljeni za koriscenje,osecam se ugrozeno.)

Sta je problem sa doticnima?😬

Seljacine.
(Ne mesati sa poljoprivrednim proizvodjacima, stocarima i stanovnicima sela)

Idemo nesto,dobacuju "**** bi ti sestru" (mene jel'te),okrecem se da snimim likove,sklanjaju se.

ја сам из свега овога закључио да си добра риба. Иначе немам појма о чему се ради

Jedva razumeh pitanje,prvo sam pomislio da pitas sta je problem sa sokerima i suzavcem....
Lepo je rekoa snow,seljacine (karakterna osobina).Prostaci koji ne treba da se razmnozavaju.

A ti bi da izšokiraš nekoga lko ti dobacuje?
Baš si ti neka pametnica.Prekontroliši hormone.
O elektrošokerima i samozaštiti možemo uz drugačije pitanje ili čak i temu.
Praksa,realnost,teorija i zakon su često u koliziji.

..
Jedva razumeh pitanje,prvo sam pomislio da pitas sta je problem sa sokerima i suzavcem....
Lepo je rekoa snow,seljacine (karakterna osobina).Prostaci koji ne treba da se razmnozavaju.
Ne osecam se dobro,ovo uopse nije lako napisati,posebno sto se prvi put desilo te sam u šoku,uopste mi nije jasno sta ikoga moze da navede na tako nesto niti zasto se desilo.

...

Hvala.

Nemam kome da kazem zato sto se to ne shvata ozbiljno,bukvalno je "pa sta" al' obicno od reci do napada je kratak put.
Nije iskljuceno da su hteli da on odreaguje i da isprovociraju tucu,tako da...lepo ti rece kolega,nabavi sprej.Mada i obican dezodorans u nekim ekstremnim situacijama moze da posluzi,nije tako jak ali je vrlo neprijatan u ocima :)

Hvala.
Nemam kome da kazem zato sto se to ne shvata ozbiljno,bukvalno je "pa sta" al' obicno od reci do napada je kratak put.
nikad se ne zna. Dobro je da brat nije reagovao jer bi time potencijalno isprovocirao konfrontaciju i verovatno dobio batine. Ovako je sve ostalo kao njihovo interno zezanje koje će da prepričavaju neko vreme. Da je brat reagovao ili da si ti nešto rekla, otvorila bi vrata da iz internog zezanja izadje napolje a onda je teško reći šta bi bilo jer se ne zna sa kojim budalama imaš posla.

...
Nije iskljuceno da su hteli da on odreaguje i da isprovociraju tucu,tako da...lepo ti rece kolega,nabavi sprej.Mada i obican dezodorans u nekim ekstremnim situacijama moze da posluzi,nije tako jak ali je vrlo neprijatan u ocima :)
Moguce al' cemu to,sta bi imali od tuce,to je primitivno,nepotrebno,besmisleno .

Hocu.

nikad se ne zna. Dobro je da brat nije reagovao jer bi time potencijalno isprovocirao konfrontaciju i verovatno dobio batine. Ovako je sve ostalo kao njihovo interno zezanje koje će da prepričavaju neko vreme. Da je brat reagovao ili da si ti nešto rekla, otvorila bi vrata da iz internog zezanja izadje napolje a onda je teško reći šta bi bilo jer se ne zna sa kojim budalama imaš posla.
Nije tip da reaguje na provokacije,sklanja se od toga,ne zanima ga al' ako ga provociraju ne znam cemu to,sta imaju od toga.

Ko zna kako je on to doziveo,nemam ideju,odvratno je cuti tako nesto.

Nije tip da reaguje na provokacije,sklanja se od toga,ne zanima ga al' ako ga provociraju ne znam cemu to,sta imaju od toga.

Ko zna kako je on to doziveo,nemam ideju,odvratno je cuti tako nesto.
nemoj da se stresaš previše. Uvek i svugde ima budala. Budi srećna da se sve završilo na tom komentaru.

Snimite curu- zenu ona doterana namirisana nekako dominira u centru paznje je. Obuce4na tako da je suknjica malo iznad kolena ma jednostavno pleni.
Bas vam se dopada, i to njeno da ume da se istakne u drustvu i kako se smeska i uspete da je smuvate. Posle nekog vremena vecina muskaraca pocinje sa tim
- Prosto zudis da si u centru paznje
- Zar mora ta suknja da je bas iznad kolena
- Samo se smeskas i svi gledaju u tebe
Zasto neki muskarci bas ono sto ih je privuklo kod neke zene, kasnije pokusaju bas to kod nje da promene?

Snimite curu- zenu ona doterana namirisana nekako dominira u centru paznje je. Obuce4na tako da je suknjica malo iznad kolena ma jednostavno pleni.
Bas vam se dopada, i to njeno da ume da se istakne u drustvu i kako se smeska i uspete da je smuvate. Posle nekog vremena vecina muskaraca pocinje sa tim
Zasto neki muskarci bas ono sto ih je privuklo kod neke zene, kasnije pokusaju bas to kod nje da promene?
ne znam, nisam taj tip

Pa valjda se tako sredila da nesto navata a kad je nasla nema potrebe vise da se exponira,mada ce reci da se tako sredjuje zbog sebe naravno

Mozda strah da ne privuce nekog boljeg i ode sa njim.

Sta vam se vise svidja kod vas, faca ili telo?

Za sada faca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back