- Poruka
- 29.300
Vera,boja kože,inteligencija,fizički izgled.Na osnovu cega diskriminisete ljude?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vera,boja kože,inteligencija,fizički izgled.Na osnovu cega diskriminisete ljude?
Smijem seIdi ti svojoj kući pa svog oca šamaraj mene nećeš.
A smešno je konkretno,šta?Smijem se
Neku patriotsku, ne znam sta bih bio kad sam antitalenatDa imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Pop-Rock gitaraDa imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Sve osim novokomponovanih grandovaca i grandusa...Lepo vreme bilo,davno...Da imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Menadžer/impresarioNeku patriotsku, ne znam sta bih bio kad sam antitalenat
Ja sam dj pa sviram sve i nistaDa imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
ipak nisam na ignoru aMenadžer/impresario![]()
Punk.Pevač.Da imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Been there, done that.Da imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Nisam. Svaka škola se plaća.Da li ste nekada pozeleli da neke svoje postupke u zivotu mozete izbrisati, da se nikada nisu desili, da nesto nikada niste uradili?
Ništa ne bi brisao, to je deo života. Grešio sam, grešim i grešiću, vazda bilo i ostalo.Da li ste nekada pozeleli da neke svoje postupke u zivotu mozete izbrisati, da se nikada nisu desili, da nesto nikada niste uradili?
Mozda samo neke koji su uticali na neke druge ljude,posredno ili neposredno.Da li ste nekada pozeleli da neke svoje postupke u zivotu mozete izbrisati, da se nikada nisu desili, da nesto nikada niste uradili?
Da imate bend (mužičku grupu, vokalno-instrumentalni sastav, orkestar) kakvu muziku biste svirali, šta bi bila vaša uloga u tom bendu? Slobodno dodajte detalje o stajlingu itd.
Da li ste nekada pozeleli da neke svoje postupke u zivotu mozete izbrisati, da se nikada nisu desili, da nesto nikada niste uradili?
Za decu svekoja je najveca stvar koju bi mogli da ucinite za voljenu osobu?
za voljenu zenu?Za decu sve
koja je najveca stvar koju bi mogli da ucinite za voljenu osobu?
nisam rekla da obecas vec sta bi bio u stanju da ucinis za voljenu osobu mislim na tvoju partnerkuNe obecavam nista dok ne zatreba.
To su uslovne ljubavi, a zavisi šta joj je, koji problem i da li uopšte ja procenim da li treba nešto da uradimza voljenu zenu?
nisam rekla da obecas vec sta bi bio u stanju da ucinis za voljenu osobu mislim na tvoju partnerku