- Poruka
- 42.580
Ih, navikla da pišem u pf Romantika, mislila sam da ova tema spada u taj pf.imam onaj normalan ali ga ne koristim cesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, navikla da pišem u pf Romantika, mislila sam da ova tema spada u taj pf.imam onaj normalan ali ga ne koristim cesto
)))Sta znaci to da je "i Sloba imao ovakvu pobedu" sa tim da to kazu oni koji su tada bili prisutni u smislu pozvani da glasaju?
Kako sad ko nema sansu da ode iz zemlje kad postadosmo Severna Koreja2 zvanicno,vratismo se na jednu partiju zvanicno?
Ko su oni sto nose kutije iz svih sela u centralnu opstinu,jesu u civilu neki?
С обзиром на наше габарите тешко да бих могао с неком Сосом да станем под исти кишобер.)))
Svaki kišobran, bez obzira na gabarite, može biti Kišobran za Dvoje!Ja jedva stajem sam ako ti je za utehu.

))

)))
))
)
Ne razmisljam o politici preterno...Sta znaci to da je "i Sloba imao ovakvu pobedu" sa tim da to kazu oni koji su tada bili prisutni u smislu pozvani da glasaju?
Kako sad ko nema sansu da ode iz zemlje kad postadosmo Severna Koreja2 zvanicno,vratismo se na jednu partiju zvanicno?
Ko su oni sto nose kutije iz svih sela u centralnu opstinu,jesu u civilu neki?
Ne nosim kisobran,iako mrzim kisu.Ponekad,bas ako moram.I nije za dvoje

Svaki kišobran, bez obzira na gabarite, može biti Kišobran za Dvoje!
Nemaš opravdanje![]()
Imam, ali ga retko koristim - stoji mi u gepeku
Desnorukdobar dan
pitanjce:
Da li ste levoruk ili desnoruk ( dešnjak)

Poplave su ovde ocekivane u maju/junu svake godine,cudno je kad ih nema a kako je kod vas?
dobar dan
pitanjce:

дешњак.. иначе сам видео неке статистике раније - 11% су леворуки..Da li ste levoruk ili desnoruk ( dešnjak)
Nema ih,jos se nivo mora nije toliko podigaoPoplave su ovde ocekivane u maju/junu svake godine,cudno je kad ih nema a kako je kod vas?
Desnoruk.dobar dan
pitanjce:
NIJE!Prekidac za svetlo se greje kad je svetlo ukljuceno,prvi put se desava,jel' to u redu?
Nije, zameni ga što prePrekidac za svetlo se greje kad je svetlo ukljuceno,prvi put se desava,jel' to u redu?
desna ruka , leva nogadobar dan
pitanjce:

Prekidac za svetlo se greje kad je svetlo ukljuceno,prvi put se desava,jel' to u redu?
jel moze objasnjenje fore glup samIh, navikla da pišem u pf Romantika, mislila sam da ova tema spada u taj pf.
jel moze objasnjenje fore glup sam