- Poruka
- 73.812
Nisam mislila na savest, više kao strah od smrti, gubitka nekoga/nečega, takve mračne stvari....Nista, mnogo mi mirna savest.![]()
Ali pohvala za savest.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mislila na savest, više kao strah od smrti, gubitka nekoga/nečega, takve mračne stvari....Nista, mnogo mi mirna savest.![]()
Mnogo sam realan u zivotu, sta da ti kazem.Nisam mislila na savest, više kao strah od smrti, gubitka nekoga/nečega, takve mračne stvari....
Ali pohvala za savest.
Juce za dorucak kornfleks i sojino mleko, lan i mleveni badem. A sve to organski, sa certifikatomŠta ste fino večerali danas?![]()
pregrst zacina iz majcine baste.
Šta ste fino večerali danas?![]()
Šta vas plaši?
Sinoc, sladoled)))Šta ste fino večerali danas?![]()
Generalno nista,sta bude bice.Šta vas plaši?
Sebe se plasimŠta vas plaši?
Šta ćete za vikend da radite?
Dobro vece
pitanjce:
Koji ekstremni sport vam je privlačan?
Zmije.Šta vas plaši?
Lazanje.Šta ste fino večerali danas?![]()
jel imas predloga jos uvek nistoŠta ćete za vikend da radite?
snowboardDobro vece
pitanjce:
Volim sve ekstremne sportove,ali mi je paraglajding najzanimljiviji...Zao mi je sto nemam kad da idem na obuku...Dobro vece
pitanjce:
Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
Prodje vikend ja se neodmorihŠta ćete za vikend da radite?
BDSMDobro vece
pitanjce:
Izgubila se, a ja volim kada ljubav bistri culaZbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
Naravno,sve bih probao osim insekataDa ste na Tajlandu da li bi probali meso krokodila sa rostilja?