moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Svaki put jer/ako su mi nezanimljive/neinspirativne...a jesu (:Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki put jer/ako su mi nezanimljive/neinspirativne...a jesu (:Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
nijedanDobro vece
pitanjce:
Koji ekstremni sport vam je privlačan?
nisam odbijao jer mi se nije ni nudiloZbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
smaranje i šetnjaŠta ćete za vikend da radite?
Kada je ONA u pitanju ,Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
sponzoruse me ni ne traze tako da....Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
i po ruke i medj preponamaPitanjce:
Imate sede u kosi,bradi, ?
Nosis cvarke sa sobom na put?Skupa im je ta krokodiletina, za te pare se može uzeti brdo čvaraka i napucati se kao vuk tom sada već fensi klopom (otišao je ovaj svet u očin čim su čvarci postali ekskluziva), a i manje je rizično, jer šta ako krokodilu padne na pamet da proba meso nekog turiste izjelice.
Počelo, tu i tamo. Izgleda da ću ravnomerno da seedim...Pitanjce:
Kosa mi je vise od pola seda,u bradi poneka.Pitanjce:
Uh...Koja pesma vas opisuje?![]()
\Jos mi niko nije sedeo na bradi.!!!Pitanjce:
Zna se, bećarac, po onoj borbenoj naša borba zahtijeva kad se gine da se pjeva...Koja pesma vas opisuje?![]()
sve sa spiska osim krokodila sam probao i super jekrokodili ajkule hobotnice lignje dagnje...odvratno i da pomislim, kamo li da jedem...a ne kažem da je neukusno, možda je, nisam probao