Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko cesto trubite dok vozite?
ili koliko bi bila vasa tolerancija u saobracaju na skali 1-10

Трубио сам само 2 пут, мада више не возим.
Довољно сам толерантан.

Bolje da sam pitala koji ste horoskopski znak. :mrgreen: Šalim se!

Evo jednog korisnog pitanja i za žene koje čitaju, čisto radi selekcije i profilisanja - šta znate samostalno da spremite od hrane, hahah? 😄

Кромпир на више начина и да испржим месо.
Ништа компликовано.

Padate li na tračeve ?
Jok, samo na dupe (i kolena tu i tamo)
Pitanjce:
Kada ste se zadnji put seksali ?
Opet zaebavaš :nono3:
Kada ce provokacije prestati?

Kad odrasteš i prihvatiš stanje.
Ne znam sta da vas pitam a da nema veze sa seksom :mrgreen:

1.Da li hrcete
2.Da li ste pali sa kreveta..u toku seksa ili dok ste spavali
3.Nosite li potkosulju
4.Plašite li se zubara
5.Da li ste zadovoljni svojim seksualnim zivotom
Biće da si baš rešila da zaebavaš :besan2:
ima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum :besan2:
Ima nas svakakvih, preciziraj dijagnozu koju bi da poseduje? Nema da fali mož samo da nestane, a i to će nabavimo.
Imate li hobi kojim se bavite u slobodno vreme? A da nije gledanje utakmica i trčanje u kladionicu. :D
Nemam hobije, tj nemam ni slobodno vreme.
Ostaviću još jedno pitanje za danas, da dođu i druge žene na red, nema smisla :D : u kojim temama za razgovor volite da učestvujete, a koje izbegavate?
Volim one gde mogu da zvučim pametnije od drugih, izbegavam one gde se sagovornici bolje razumeju te me mogu pokopati.
5 vama poželjnih i 5 nepoželjnih osobina kod žena. Budite hrabri. 🏆
Poželjno da nije već zauzeta, ne duvani, mojih godina, ima je za šta dovatiti i da ne beži baš previše. Nepoželjno da je zauzeta, duvani, nema ni sesi ni pedu, glumi nedodirljivost ili da previše navaljuje jer nisam zainteresovan.
Idealna ne postoji? Šta je onda ona? :mrgreen:
Cervezas-del-Oktoberfest-1024x768.jpg
Rekao bih da je konobarica, možda grešim.
kako prepoznate da vas zena voli
drag.gif
Ne prepoznajem, tj nadam se nisam propustio da prepoznam do sad.
šta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
Strah. A vi kako te?
Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Mjok, svi su debili.
Da li muzički ukus i politički stavovi utiču na vaše mišljenje o određenoj osobi?
Da li to znači da bi ti, ako bi bio umetnik, mogao da budeš blizak sa osobom koja nipodištava umetnost i da ti uz nju/njega bude prijatno?
Ili, jednostavnije, smatraš da naklonosti i izbori ne opisuju nečiju ličnost?
Hvala.
Sve to zavisi, podrška i poklapanaj se precenjuju makar isto kao što se precunjuje naši 'stavovi' i čime se bavimo. A tek promene u nama i njima.
Evo jednog korisnog pitanja i za žene koje čitaju, čisto radi selekcije i profilisanja - šta znate samostalno da spremite od hrane, hahah? 😄
Sasvim originalno i nikad ranije viđeno pitanje, bojim se kako ne mož bolje od ovoga.
odlepite bar ponekad na neku, na šta? /na šta ako je ne poznajete lično, na šta ako je poznajete/?
Odlepim kada mi neka posveti i mrvu pažnje, možda neki nagoveštaj, šta da kažem, previše sam lak i umoran od čekanja da se nešto a ne znam šta.

• Podržavam
Reactions: Red
odlepite bar ponekad na neku, na šta? /na šta ako je ne poznajete lično, na šta ako je poznajete/?
Nemam neki kriterijum na sta odlepim,jednostavno se desi.
Kako izgleda vaš idealan dan?
Budjenje bez alarma uz sum mora,sa dragim bicem pored sebe,valjanje na plazi,i pad u san uz iste zvuke i drustvo sa kojim se budim.

Sviram samo kada je to nužnost i što kraće, dakle jako retko, nekad će proći meseci između dva sviranja.

Inače mrzim ljude koji vole da legnu na sirenu, sviraju za svaku sitnicu tipa ne kreneš iste nanosekunde na zeleno... jako loši ljudi, skoro pa kriminalci.

Kako vam je izgledao najgori dejt?
svaki mi je bio najgori,nikad tamo nisam ono što jesam
šta u vama budi agresiju /verbalnu, fizičku/?
kad igramo basket i udariš me ija kažem faul a ti kažeš da nije...vidi,ja to ne mogu da izdržim i moram,jednostavno moram
onda kad radim nešto i ti hoćeš da mi objašnjavaš kako ne treba tako,a u isto vreme nisi ni za go qratz,znači to žvakanje me ubi
i to je to,ja mislim
pa ja se plašim da će doći do toga da će mi samo to i biti bitno,jer uvek kao pomislim možda nije debil,a ispadne da jeste
ne trubim uopšte,čista sam 10
Bolje da sam pitala koji ste horoskopski znak. :mrgreen: Šalim se!

sve
ja ne znam šta neko treba da poseduje da bi se na njega odlepljivalo...mene je tata učio da nikog ne obožavam,izgleda da me je prenaučio
Kako izgleda vaš idealan dan?
ja to još nisam doživeo
ladno si odvalio 80% istine
nisam 80 već 100,poyy

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back