Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko hoces...
nisam primjetila, pa pitam
drag.gif

ima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum :besan2:

@Baudrillard је манијак :mrgreen:

Imate li hobi kojim se bavite u slobodno vreme? A da nije gledanje utakmica i trčanje u kladionicu. :D

Слабо гледам утакмице а у кладионицу не идем.
Ако не рачунам форум и документарце, немам хоби.

To što je navedeno bi pre bili načini ispunjavanja dokolice, trošenje slobodnog vremena, a ne konkretni hobiji, ne bavljenje nekom konstruktivnom aktivnošću, jedino ako se praćenje sportskih nadmetanja i upražnjavanje hazardnih igara ne izdiže na nivo umetnosti i vrhunske tehnike. :lol:
A u odnosu na forumašenje ja bih uvek prednost dao boravku u kafani-kladži, među živim ljudima, jer su diskusije bogatije, raznovrsnije, svestranije, zanimljivije, desi se da se u roku od par sati pretrese mnoštvo tema iz različitih oblasti, od sporta, preko neizbežne politike, privrede i ekonomije, pa sve do zdravlja, tehnike i tehnologije, kulture i umetnosti, ljudske intime, društvenih i prirodnih nauka, vojske, turizma, gastronomije, estrade i čega sve ne... svako moguće interesovanje u kafani ima prođu... Mi smo npr. juče u kladži raspravljali o tome da su neki engleski istoričari smatrali da je hunski vođa Atila, Bič Božji, bio pripadnik žute rase i o mogućim razlozima zašto onaj nesretnik kralj Aleksandar Prvi Karađorđević nije učestvovao u vojnoj intervenciji velikih sila protiv Sovjetske Rusije tokom građanskog rata na tim prostorima.

A šta ste poslednji put prokockali? 👾
Prekjuče recimo baš i nije bio idealan dan za sportsko klađenje, slabo je šta prolazilo od tiketa, a meni lično bude krivo kad se prokocka ono malo kinte što se stavi na zajednički tiket odigran sa drugarima koji šljakaju u kladži, još ako prođu predlozi koje daju curice ili tete operaterke posle se ne može živeti od njihovog zvocanja, čitaj zajebavanja, kao eto one mogu da pogode, a pametnjakovići koji zajedno sa njima igraju ne mogu ni vola u dupe da ubodu. :lol: Ipak prioritet je kvalitetno druženje, a ne sticanje nekih bogznakakvih materijalnih sredstava, pa se onda i to žensko zezanje nekako istrpi. :lol:

I naravno edukacija je bitna, evo već juče uveče sam slušao priče jednog mog drugara, starijeg sugrađanina, fino su mu išli tiketići, pa se raskokodakao tako oraspoložen dok smo pratili rezervnu belgijsku ligu i norvešku četvrtu ligu, akcenat je bio na omiljenim istorijskim temama iz drugog svetskog rata i na najdražim receptima, na kulinarskim specijalitetima, sve vezano za naše podneblje, dakle lokalne teme.

Počelo je sa pričom kako su domaćice nekada prilikom pečenja hleba obaška u jednom pleKu, kako to Lale kažu, pripremale i lepinje, koje su se jele vruće, onako vrele vrelcate premazane mašćOM, kako to opet Lale kažu :lol:, a jedan pleh je bio rezervisan i za pečene bundeve, isečene na komade i pošećerene odozgo.

A na kraju smo pretresali istoriju, ono kako su babe i dede danima sakupljali u pletenim korpama oružje i ubojna sredstva koja su nakon kraćeg slavlja i odmora oko ondašnjih vojnih objekata pogubili alkoholisani vojnici Crvene armije, naši oslobodioci, kako su postojala mesta po kvartovima na kojima su se proveravali pripadnici nemačke i mađarske nacionalne manjine koji su hteli da ostanu u zemlji, a bili su sumnjivi, ispitivalo se njihovo držanje tokom ratnih godina, a svedočile su komšije i sugrađani, kako su nacisti i njihov vojno-policijski aparat tokom okupacije vršili streljanja talaca i uhapšenika i na lokacijama po gradu koje zvanična istorija ne uzima u obzir, uglavnom u delovima grada naseljenim srpskim i mađarskim življem, kako bi ga zastrašili, i izašlo je na videlo i da je stric tog mog drugara bio u grupi momčića, komunističkih ilegalaca, koja je izvela jednu od prvih oružanih akcija i diverzija na tlu Srbije, nedelju dana pre zvanične odluke komunističkog rukovodstva o dizanju ustanka, što niko od nas nije znao, a postoje podaci o tome, isplivali su što bi se reklo, što takođe dovodi u sumnju neka zvanična tumačenja, ali i krivinašenje zlonamernih revizionista istorije, u koje glavom i bradom spada i sam taj moj komša, budući da je pročetnički orijentisan, i to onako baš nesnosno na momente.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back