Konan Sumerijanac
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Gledate li televiziju? Ako gledate, sta je to sto vam privuce paznju? Serije? Neka preporuka za dobar film?
Sport uglavnom i filmove.
https://www.imdb.com/title/tt5027774/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledate li televiziju? Ako gledate, sta je to sto vam privuce paznju? Serije? Neka preporuka za dobar film?
da li bi kupio devojci/ženi/drugarici vibrator kao poklon?
vecinu visoko inteligentnih koje znam su jako velika goweda od ljudi. koriste to
sta vas je u zivotu promenilo? sta unistilo? sta osnazilo? sta popravilo na bolje?
da li bi kupio devojci/ženi/drugarici vibrator kao poklon?
omiljeni filmovi?
neke preporuke trilera, krimica?![]()
Ja stvarno imam srece izgleda sa ljudima sa kojima sam okruzen.
Nije me nista unistilo,promenio me taj dan kad sam se prvi put obratio za pomoc ljudima kojima sam ceo zivot pomagao.
I sam mi se ponudio covek sa kojim cak nisam ni rec u zivotu progovorio...Naucio da ne verujem nikome,to me i ojacalo,i shvatio sam gde sam gresio.
Ne gledam,TV mi je u ormaru,da ne skuplja prasinu.)))
Gledam na netfliksu poneki film,kad imam vremena.
Ne,mozda bih kupio drugu iz zezanja ako zakaze u seeksu,a ja saznam )))
Igra Prestola ti je nesto ako hoces da ubijes vreme (ja volim fantastiku),trilogija Gospodar prstenova isto,od Filmova John Wick,Forest Gump mi je legendaran.Ustvari Toma Henksa volim da gledam,vecina filmova su mu ok,on je vrhunski glumac.
ne volim ja takve
omiljeni filmovi?
neke preporuke trilera, krimica?![]()
ako nisi gledala seriju true detective (pravi detektivi) obavezno je gledaj.
https://www.imdb.com/title/tt2356777/
prva sezona je fantasticna..druga ne bas kao prva ali isto dobra..svaka sezona je prica za sebe i nemaju veze..cak su i glumci drugi..

))

Eh da znam..bio bih kostolomac Šime a ne klonirani...![]()

Ako ste ostali bez poverenja u ljude, da li ste sigurni da vam je tako dobro? lakse je zar ne, ali da li bi mozda bilo bolje ponovo imati poverenja pa se i sjebbati ako treba?
ako nisi gledala seriju true detective (pravi detektivi) obavezno je gledaj.
https://www.imdb.com/title/tt2356777/
prva sezona je fantasticna..druga ne bas kao prva ali isto dobra..svaka sezona je prica za sebe i nemaju veze..cak su i glumci drugi..
pitanje:
1. stvar koju zelite kod sebe licno(kakvi da budete, kako da se osecate, cime da se bavite etc)?
1. stvar koju zelite u ljubavi?
1. stvar koju zelite u porodicnom zivotu?
pitanje 2:
1. stvar koja vam smeta ili fali kod vas licno(nevezano za partnera, prijatelja, porodicu.)?
1. stvar koja vam fali u ljubavnom zivotu(ako ste slobodni kakvu vezu prizeljkujete)?
1. stvar koja vam fali u porodicnom zivotu?
cc a ja se unela u pitanja![]()
da li vas je cesto prevario izgled grudi devojke, ono izgleda jedne velicine al kad se skine, tri puta manje?
u narodu poznatije kao pusap![]()
da li znate da namestate kicmu, tj ukljestene zivce?
da li ste nekad imali osecaj vec vidjenog?
Pitanje pusacima: da li nekad pusite lezeci?
Ostatku
1. Cesto preskacete pranje zuba pred spavanje?
2. Imate sve svoje zube u vilici?
3. Idete redovno na kontrole kod zubara?
4. Zasto se zalite kad je devojka sponzorusra, vi ste tu sponzor zar ne?
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Da li muskarac i zena moraju da budu istog nivoa obrazovanja i pribliznih zarada da bi imali uspesnu vezu?
Razna,zavisi kakve su bile )1. Koja vas secanja najvise vezu za neke bivse partnerke?
2. Koliko ste ljubomorni od 1 do 10?
3. Navedite samo jednu osobinu vaznu za buducu partnerku?
4. Navedite samo jednu(karakternu) osobinu koja vas odbija kod potencijalne partnerke?
U vezi treba partner da ti bude jednako vazan ili si ti i dalje sebi na prvom mestu? Meni je ovo zapravo kompleksno pitanje, mozda jer mi ispran mozak filozofiranjem.
Volite li biti sami?
Volite li biti sami?