Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledate li televiziju? Ako gledate, sta je to sto vam privuce paznju? Serije? Neka preporuka za dobar film?

Pričao sam baš skoro na nekoj drugoj temi... tv mi služi u ogromnoj većini slučajeva za gledanje sporta, jer to je jedini produkt koju danas korisnik ne može da dobije "on demand", već mora da gleda uživo prenos. Za sve ostalo mi je tu internet. Informišem o aktuelnim dešavanjima preko neta, gledam edukativno-kulturni sadržaj koji me interesuje preko neta, filmove i serije koji me interesuju skidam sa neta...

vecinu visoko inteligentnih koje znam su jako velika goweda od ljudi. koriste to

sta vas je u zivotu promenilo? sta unistilo? sta osnazilo? sta popravilo na bolje?

Ja stvarno imam srece izgleda sa ljudima sa kojima sam okruzen.
Nije me nista unistilo,promenio me taj dan kad sam se prvi put obratio za pomoc ljudima kojima sam ceo zivot pomagao.
I sam mi se ponudio covek sa kojim cak nisam ni rec u zivotu progovorio...Naucio da ne verujem nikome,to me i ojacalo,i shvatio sam gde sam gresio.

Gledate li televiziju? Ako gledate, sta je to sto vam privuce paznju? Serije? Neka preporuka za dobar film?

Ne gledam,TV mi je u ormaru,da ne skuplja prasinu.)))
Gledam na netfliksu poneki film,kad imam vremena.

da li bi kupio devojci/ženi/drugarici vibrator kao poklon?

Ne,mozda bih kupio drugu iz zezanja ako zakaze u seeksu,a ja saznam )))

omiljeni filmovi?

neke preporuke trilera, krimica? :D

Igra Prestola ti je nesto ako hoces da ubijes vreme (ja volim fantastiku),trilogija Gospodar prstenova isto,od Filmova John Wick,Forest Gump mi je legendaran.Ustvari Toma Henksa volim da gledam,vecina filmova su mu ok,on je vrhunski glumac.

Ja stvarno imam srece izgleda sa ljudima sa kojima sam okruzen.
Nije me nista unistilo,promenio me taj dan kad sam se prvi put obratio za pomoc ljudima kojima sam ceo zivot pomagao.
I sam mi se ponudio covek sa kojim cak nisam ni rec u zivotu progovorio...Naucio da ne verujem nikome,to me i ojacalo,i shvatio sam gde sam gresio.

Ne gledam,TV mi je u ormaru,da ne skuplja prasinu.)))
Gledam na netfliksu poneki film,kad imam vremena.

Ne,mozda bih kupio drugu iz zezanja ako zakaze u seeksu,a ja saznam )))

Igra Prestola ti je nesto ako hoces da ubijes vreme (ja volim fantastiku),trilogija Gospodar prstenova isto,od Filmova John Wick,Forest Gump mi je legendaran.Ustvari Toma Henksa volim da gledam,vecina filmova su mu ok,on je vrhunski glumac.

hvala na preporuci :D
ovaj Forest Gump neki romanticni :eek: ne volim ja takve :eek:

ko su vam jos omiljeni glumci?

Ako ste ostali bez poverenja u ljude, da li ste sigurni da vam je tako dobro? lakse je zar ne, ali da li bi mozda bilo bolje ponovo imati poverenja pa se i sjebbati ako treba?

pitanje:

1. stvar koju zelite kod sebe licno(kakvi da budete, kako da se osecate, cime da se bavite etc)?
1. stvar koju zelite u ljubavi?
1. stvar koju zelite u porodicnom zivotu?

pitanje 2:

1. stvar koja vam smeta ili fali kod vas licno(nevezano za partnera, prijatelja, porodicu.)?
1. stvar koja vam fali u ljubavnom zivotu(ako ste slobodni kakvu vezu prizeljkujete)?
1. stvar koja vam fali u porodicnom zivotu?

- - - - - - - - - -

ako nisi gledala seriju true detective (pravi detektivi) obavezno je gledaj.

https://www.imdb.com/title/tt2356777/

prva sezona je fantasticna..druga ne bas kao prva ali isto dobra..svaka sezona je prica za sebe i nemaju veze..cak su i glumci drugi..

hvala videcu :D

Ako ste ostali bez poverenja u ljude, da li ste sigurni da vam je tako dobro? lakse je zar ne, ali da li bi mozda bilo bolje ponovo imati poverenja pa se i sjebbati ako treba?

Neka hvala,kad si nepoverljiv ljudi mogu samo da te prijatno iznenade.

ako nisi gledala seriju true detective (pravi detektivi) obavezno je gledaj.

https://www.imdb.com/title/tt2356777/

prva sezona je fantasticna..druga ne bas kao prva ali isto dobra..svaka sezona je prica za sebe i nemaju veze..cak su i glumci drugi..

Prva je sjajna,drugu cak nisam ni mogao da gledam,nije me odusevila...

pitanje:

1. stvar koju zelite kod sebe licno(kakvi da budete, kako da se osecate, cime da se bavite etc)?
1. stvar koju zelite u ljubavi?
1. stvar koju zelite u porodicnom zivotu?

pitanje 2:

1. stvar koja vam smeta ili fali kod vas licno(nevezano za partnera, prijatelja, porodicu.)?
1. stvar koja vam fali u ljubavnom zivotu(ako ste slobodni kakvu vezu prizeljkujete)?
1. stvar koja vam fali u porodicnom zivotu?

Nekad pozelim da budem bezobrazan i da mogu da mislim samo na svoju goozicu)))
Vreme
Zeleo bih jos dece ali je kasno pomalo))

cc a ja se unela u pitanja :(

da li vas je cesto prevario izgled grudi devojke, ono izgleda jedne velicine al kad se skine, tri puta manje?

u narodu poznatije kao pusap :eek:

Ne,procenjujem prilicno dobro))

da li znate da namestate kicmu, tj ukljestene zivce?

ne

da li ste nekad imali osecaj vec vidjenog?

Da,cesto

Pitanje pusacima: da li nekad pusite lezeci?

Ostatku
1. Cesto preskacete pranje zuba pred spavanje?
2. Imate sve svoje zube u vilici?
3. Idete redovno na kontrole kod zubara?
4. Zasto se zalite kad je devojka sponzorusra, vi ste tu sponzor zar ne?

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Retko

Vodim racuna o zubima,ne jurim sponzoruse))

Da li muskarac i zena moraju da budu istog nivoa obrazovanja i pribliznih zarada da bi imali uspesnu vezu?

ne

1. Koja vas secanja najvise vezu za neke bivse partnerke?
2. Koliko ste ljubomorni od 1 do 10?
3. Navedite samo jednu osobinu vaznu za buducu partnerku?
4. Navedite samo jednu(karakternu) osobinu koja vas odbija kod potencijalne partnerke?

Razna,zavisi kakve su bile )
1-1.5. Nisam ljubomoran uopste.KAd dodje do toga da sam ljubomoran,to je razlog da se razilazimo bez razgovora.
Inteligencija
Narcisoidnost

U vezi treba partner da ti bude jednako vazan ili si ti i dalje sebi na prvom mestu? Meni je ovo zapravo kompleksno pitanje, mozda jer mi ispran mozak filozofiranjem.

Da,vrlo kompleksno...
Ako postavis drugog coveka ispred sebe onda si budala.Ako prvo sebe onda si samoziv.i egoista.
Mada,kad su dvoje u dubljoj vezi vecina ciljeva bi trebalo da su im zajednicki....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back