Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do kada treba uticati na stare(npr65+) ljude da brinu o svom zdravlju,a kad ih treba prepustiti sopstvenim zeljama..?Jel to merite po godinama i zdravlju,ili mislite da uvek treba pustiti ljude da budu gospodari svoje sudbine i ne uticati na njih uopste,tj ono jednom kazes i cao...?

- - - - - - - - - -

A pitanjca? :flert:

Za obe po :cvet: :cvet:

Sta ces ako ti rikne Mazuljko bez potomka..?Da li bi kupio novog zeca?Da li bi izdao memoriju na Mazuljka Prvopufnastog?:lol:

- - - - - - - - - -

Toster ili mikrotalasna?Omiljena salata?Najgluplje pitanje na forumu?:lol:

Do kada treba uticati na stare(npr65+) ljude da brinu o svom zdravlju,a kad ih treba prepustiti sopstvenim zeljama..?Jel to merite po godinama i zdravlju,ili mislite da uvek treba pustiti ljude da budu gospodari svoje sudbine i ne uticati na njih uopste,tj ono jednom kazes i cao...?

- - - - - - - - - -

Sta ces ako ti rikne Mazuljko bez potomka..?Da li bi kupio novog zeca?Da li bi izdao memoriju na Mazuljka Prvopufnastog?:lol:

- - - - - - - - - -

Toster ili mikrotalasna?Omiljena salata?Najgluplje pitanje na forumu?:lol:

Tek tada treba brinuti jer postaju kao deca što su stariji
------------------------------------------------
toster, cezar,...neću da te bedačim :lol:

reko sam joj svasta bez da je nabodem...samokontrola

Vec sa zeljom je problem, cemu? Samokontrola je odrziva neko vreme, postavka da

nema svrhe i da je distanca resenje na bilo koju stranu. Reci svasta nije produktivna svadja.

- - - - - - - - - -

Hvala, tek sad sam videla :)

- - - - - - - - - -

Da li u toku seksa posvecujete paznju grudima tj.sisama vase partnerke, ili vam one i nisu omiljen deo? Ako vam je neprijatno da odgovorite, mozete i preko pp-a.

Zanimljivo :) PP

It's a lie,kao push up brus,ili muskarci kad puste onu bradu ko drvosece,pa posle kad skine(m) brus kad ono decak:rotf:,kad obriju bradu kad ono ko devojcica :rotf:

- - - - - - - - - -

Bar bi opet ostao musko-zenski odnos:rotf:

...
Drugi poen

- - - - - - - - - -

Meni ne treba niko za konverzaciju,mogu sama sebe da animiram:rotf:

- - - - - - - - - -

1881:rotf:

i odmah treci, maca u raspolozenju, cuvajte se macani.:)

Jel postoji neka sitnica koja vas nervira kod zena..?Tipa ono moze sve da bude super al ako ima tu manu to je dilbrejker..

forumasica

matori treba da idu negde da ih ne gledamo

yebe mi se za grudi moje je da otresem sto brze a ona neka se trlja sama

- - - - - - - - - -

I jel znate neke parove koji su u otvorenom braku,i jel mislite da to moze da funkcionise na duze staze?

ne znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back