mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.740
Poceo sam da radim![]()
Ima li kakva koleginica?
Super,to je predivna vijest........
Sad moras malo da se dokazujes.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poceo sam da radim![]()

Poceo sam da radim![]()
aj necu vise da kakim...Sta Vam se lepo danas desilo?![]()
A pitanjca?
Za obe po![]()
![]()

Do kada treba uticati na stare(npr65+) ljude da brinu o svom zdravlju,a kad ih treba prepustiti sopstvenim zeljama..?Jel to merite po godinama i zdravlju,ili mislite da uvek treba pustiti ljude da budu gospodari svoje sudbine i ne uticati na njih uopste,tj ono jednom kazes i cao...?
- - - - - - - - - -
Sta ces ako ti rikne Mazuljko bez potomka..?Da li bi kupio novog zeca?Da li bi izdao memoriju na Mazuljka Prvopufnastog?
- - - - - - - - - -
Toster ili mikrotalasna?Omiljena salata?Najgluplje pitanje na forumu?![]()

A pitanjca?
Za obe po![]()
![]()

Hvala, tek sad sam videla
- - - - - - - - - -
Da li u toku seksa posvecujete paznju grudima tj.sisama vase partnerke, ili vam one i nisu omiljen deo? Ako vam je neprijatno da odgovorite, mozete i preko pp-a.

reko sam joj svasta bez da je nabodem...samokontrola
- - - - - - - - - -
Da li u toku seksa posvecujete paznju grudima tj.sisama vase partnerke, ili vam one i nisu omiljen deo? Ako vam je neprijatno da odgovorite, mozete i preko pp-a.
PPovisi o sisama,ako vise i nisu nesto za posvecivanjeHvala, tek sad sam videla
- - - - - - - - - -
pored guze su mi omiljen deoHvala, tek sad sam videla
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -

Znaci zene koje nemaju sasi ne gledate u oci iz postovanja vec iz nuzde?![]()

suvise je to kompleksno cekaj
nek ne skidaju brus i svima lepo
ume brus da bude stimulativan...
,kad obriju bradu kad ono ko devojcica 

maco,kad je neki momak tebi zadnji put skinuo brus?

Jel postoji neka sitnica koja vas nervira kod zena..?Tipa ono moze sve da bude super al ako ima tu manu to je dilbrejker..
It's a lie,kao push up brus,ili muskarci kad puste onu bradu ko drvosece,pa posle kad skine(m) brus kad ono decak,kad obriju bradu kad ono ko devojcica
- - - - - - - - - -
Bar bi opet ostao musko-zenski odnos![]()
Meni ne treba niko za konverzaciju,mogu sama sebe da animiram
- - - - - - - - - -
1881![]()

Jel postoji neka sitnica koja vas nervira kod zena..?Tipa ono moze sve da bude super al ako ima tu manu to je dilbrejker..
I jel znate neke parove koji su u otvorenom braku,i jel mislite da to moze da funkcionise na duze staze?
I jel znate neke parove koji su u otvorenom braku,i jel mislite da to moze da funkcionise na duze staze?