DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
zguza nezguza kad znam da me neko gleda verovano mi se ne bi ni digo
jedino ako je žensko, pa pomisao da može da nam se pridruži
jedino ako je žensko, pa pomisao da može da nam se pridruži

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste ustali na levu nogu....![]()
Koji vam je najlepsi a koji najruzniji jezik?
Jel" se bolje osjecate kad ste sami ili kad ste sa nekim u vezi?
E pa, muškarci, da vas i ja nešto pitam...
Da li više volite kad je žena blage naravi, pa se lako dogovorite ili više volite kad je plahovite naravi i ume da odgovori?
Da li primećujete detalje na ženama, kao nokti, nakit, detalj u kosi..... Da li vam je to bitno?
Hvala...![]()
Imali nekad sex dok vas neko posmatra?![]()
Jel" se bolje osjecate kad ste sami ili kad ste sa nekim u vezi?
Imali nekad sex dok vas neko posmatra?![]()
Macke su uvek zajebane, prenose sve drugaricama, a ove sire celom svetu.
E pa, muškarci, da vas i ja nešto pitam...
Da li više volite kad je žena blage naravi, pa se lako dogovorite ili više volite kad je plahovite naravi i ume da odgovori?
Da li primećujete detalje na ženama, kao nokti, nakit, detalj u kosi..... Da li vam je to bitno?
Hvala...![]()
ne bih ni primetio da mi se nabacujeDa li biste iskoristili priliku da vam se nabacuje droljasta devojka, ono dobra riba ali nema bas neke kvalitete?
Da li biste iskoristili priliku da vam se nabacuje droljasta devojka, ono dobra riba ali nema bas neke kvalitete?
Da li biste iskoristili priliku da vam se nabacuje droljasta devojka, ono dobra riba ali nema bas neke kvalitete?
iskoristio bih priliku da joj skrenem pažnju na meteorološku pojavu koja nastaje kondenzacijom vodene pare na površini troposfere
Ona koja cesto menja momke i ne samo da ih menja, nego to svima pokazuje umesto da to krije ako je vec toliko nezasita.
pa ta je super
svakako bolja od ovih sto kriju ili sire noge samo exkluzivno
Sta je tu dobro da su svi upuceni u tvoj seksualni zivot?
Priliku za sta?
Pa za seks.
Nema sanse.
Em sam glup za to em nemam nameru da ucestvujem u takvim radnjama sa takvim devojkama.
Al sto bi odbio ako ti se sama nudi?