Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
quote_icon.png
Original postavio Samara M

Opet da li je u redu za svaku sto se dobro udala misliti da je sponzorusa? Mislim da nije, ali uvek ostaje pitanje, pa kako se nisi u vozaca autobusa zaljubila.

Nije u redu,.. jer nije sponzoruša,.. tu gde puno ima, puno treba i raditi ;),.. tako je kod nas,.. mi ne preferiramo papire (inflacija :) i zlato,.. nego zemlju, lokale,.... itd,..

quote_icon.png
Original postavio Elisa di Rivombrosa
Zbog cega neki muskarci odbijaju devojke iako bi im one i zivot dale? nece da imaju posla sa zenama? ali ako ona nije davez i ne bi mu bila bi mu sto manje na teretu?

Žena treba da bude i mistična (kao Afrika :) ), i zanimljiva,.. i da bude dama, da drži do sebe ( a ne samo do mene :) )
Ne treba meni ničiji život,..

šta volite kod vaše devojke/žene?

- - - - - - - - - -

šta vas oduševi?

- - - - - - - - - -

koju pesmu najčešće slušate u poslednje vreme?

volim da trosim njenu veliku platu dok nije tu

odusevi me kad mi kupi lepe stvari

moracu da ti sapnem, pridji

- - - - - - - - - -

Da li s visine gledate na ostale forumase ili su oni za vas ljudi kao i svi ostali, neko sa kime biste se mozda i u stvarnom zivotu druzili da ste se sreli pod drugacijim okolnostima?

smece

Da li s visine gledate na ostale forumase ili su oni za vas ljudi kao i svi ostali, neko sa kime biste se mozda i u stvarnom zivotu druzili da ste se sreli pod drugacijim okolnostima?

sreo sam se sa forumasicama, sve je bilo isto, stvarne su bile, stvaran i ja, na forumu i uzivo.
moderatorke pogotovo. odavde i sa serbian cage. Sc to jest Serbian Cafe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back