Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na odgovorima...odlicni su ako zelite nekoga da udebljate..:lol:
Sta jos Bg nudi?

Zar nisi pitala za dobru pljesku i burek?
Mada burek u Nis je :heart2:

Zar je vazno ko je kriv kad si ukopan...:lol:
Neka predstava vredna obilaska, prodavnica sa plocama..?
Zbog cega volite Bg?

Nema razlog ni da ga volim ni da ga ne volim... mada bih voleo da skoknem jednom do tamo za svoju dusu :)

Zar je vazno ko je kriv kad si ukopan...:lol:
Neka predstava vredna obilaska, prodavnica sa plocama..?
Zbog cega volite Bg?

ne volim Bg
ali niste vi krivi za to, nego ova centralistički ustrojena država i birokrate gde za svaki važniji papir ili komplikovaniji deo za auto ili za koncert moram da idem u bg, gde se sve pare iz cele države slivaju i onda nama naše dele na kašičicu
takođe kad god odem tamo umorim se kao da sam ceo dan kopao, budem iscrpljen maksimalno jer taj tempo, ta jurnjava, taj haos me ubije...ipak sam ja dete provincije, seljačić mali

ne volim Bg
ali niste vi krivi za to, nego ova centralistički ustrojena država i birokrate gde za svaki važniji papir ili komplikovaniji deo za auto ili za koncert moram da idem u bg, gde se sve pare iz cele države slivaju i onda nama naše dele na kašičicu
takođe kad god odem tamo umorim se kao da sam ceo dan kopao, budem iscrpljen maksimalno jer taj tempo, ta jurnjava, taj haos me ubije...ipak sam ja dete provincije, seljačić mali

preseli se u BG.Beograd je druga drzava-grad,kao da si dosao u New York

greb greb,mozda i dobijes nesto prijatelju stari

ne volim Bg

Ne moraš, sve se završava online..od dela za kola do dokumenata. Da se ne patiš više zalud.

- - - - - - - - - -

ne priznaju se odgovori

Kako ne priznaješ. Gde ćeš grđe? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back