Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izadjes s prijateljem u kafic a muz/zena ti sedi kuci ili je na poslu i sl?

Muz je terenski radnik i ne moze po mesec dana da dodje kuci.
Da li zena treba da ga ceka da popije kafu sa prijateljima?

- - - - - - - - - -

Naravno da se secam
A ja obozavam da se smejem ko draguljce kad napravim neku pakost :zloca:

:cmok:

:per:

XekktkpTURBXy8zOTdkNjg3NzEyNTA3MjhjMGY1ZDkzNTk5YTA0ZDlmNS5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww

Izadjes s prijateljem u kafic a muz/zena ti sedi kuci ili je na poslu i sl?

:rotf: Jao aj prekinite pa ovo je pisijada ziva, menjajte temu :rotf:
Aj lepo kazi da nas trolujes molim te

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

XekktkpTURBXy8zOTdkNjg3NzEyNTA3MjhjMGY1ZDkzNTk5YTA0ZDlmNS5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww

Joj romantika, gledacemo draguljceta i grickati tu pljesku :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Moze da pije kafu sa prijateljicama. Ali ako su tu i prijatelji znas kako ide, aj da te odbacim, pa ona njemu 'navrati nekad na kafu', malo po malo i eto nevolje.

- - - - - - - - - -

Vi se sprdate a ovo su ozbiljne stvari. Svako intenzivno druzenje muskarca i zene je rizicno.

Moze da pije kafu sa prijateljicama. Ali ako su tu i prijatelji znas kako ide, aj da te odbacim, pa ona njemu 'navrati nekad na kafu', malo po malo i eto nevolje.

- - - - - - - - - -

Vi se sprdate a ovo su ozbiljne stvari. Svako intenzivno druzenje muskarca i zene je rizicno.

Ok, sad mi je jasno kako ti izlaziš sa drugarima...:lol:

Poslednja izmena:
:rotf: Jao aj prekinite pa ovo je pisijada ziva, menjajte temu :rotf:
Aj lepo kazi da nas trolujes molim te

- - - - - - - - - -

Joj romantika, gledacemo draguljceta i grickati tu pljesku :zaljubljena:

:cmok: :heart2:

Pitas nesto? :flert:

- - - - - - - - - -

Kakve nevolje?
Spavao sam sa drugaricom u satoru i najveca briga mi je bila da je ne spljeskam ako se okrenem a ne da li ce da pokusa seksualno da me iskoristi.

Ne znam kako izgledaju tvoji izlasci sa prijateljem....ali ja pod tim smatram da popijem kafu ili piće i popričam o onome o čemu imam ili jednostavno opušteno proćaskam, a to ne vidim kako bi trebalo da zabrine moju devojku/ženu.

Dobro mozda si ti stalozen muskarac koji ume da se kontrolise. Vecina nisu takvi.

- - - - - - - - - -

Kakve nevolje?
Spavao sam sa drugaricom u satoru i najveca briga mi je bila da je ne spljeskam ako se okrenem a ne da li ce da pokusa seksualno da me iskoristi.

Znas kad bi spavala u satoru sa muskarcem koji mi nije decko. Ne bi ni mogla da zaspim, stalno bi mislila da ce me kresnuti.

- - - - - - - - - -

Narocito utrpavanje zene cije su ti namere poznate ili zlonamerne na bilo koji nacin.

Kakve nevolje?

A ja sto sam par puta sobu delila sa pederima, pa jel moram i njima da dam? majku mu ode guza :sad2:

Pitam - tom ili dzeri (ja nikad nisam mogla da se odlucim :lol:)

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Hbt sto mi ranije oci ne otvori, da sam znala da je pravilo da svako musko sa kojim komuniciram kresnem sad bih imala zavidnu kilometrazu boga ti poljubim :lol:
Zar sad po stare dane da zovem drugove i piznanike da nadoknadimo :deda2:

Da se upoznamo? :per:
Meni vec vreme za zenidbu :smeker:
:lol:

Znas kad bi spavala u satoru sa muskarcem koji mi nije decko. Ne bi ni mogla da zaspim, stalno bi mislila da ce me kresnuti.

Nisam ni ja bio njen prvi izbor ali njena drugarica je otisla te se otvorila mogucnost konfora :)
Imala je veci sator od druga kod koga je trebalo da budem :lol:

A ja sto sam par puta sobu delila sa pederima, pa jel moram i njima da dam? majku mu ode guza :sad2:

Pitam - tom ili dzeri (ja nikad nisam mogla da se odlucim :lol:)

- - - - - - - - - -

I njima dabome, ako ne das vrsis diskriminaciju :lol:

Dzeri :)
Mali, blesav i manje se muva oko zenki :)

zasto je nisi uhvatio za dupe?

Zasto bih? :dontunderstand:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back