Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osecate li se nekad istrosenim i pohabanim?

Ponekad, posle teskog posla.

Svaka kuca imace svoju kantu za smece u dvoristu.Jednom nedeljno ce dolaziti djubretari u neko vreme. Duznost nekog iz kuce ce biti da kantu izbaci na put te je oni isprazne.Potom vrati u dvoriste.

O tome se vec uveliko prica.Kante ce biti njihove,ako se ostete placa gradjanin koji je ostetio novu.Nece biti kontejnera tamo gde su kuce jer nisu potrebni.Samo ispred zgrada.
Ovo se prica vec danima.Samo je pitanje vremena.Jutros se ljudi masovno raspituju.

Ne zna se dal' je tacno.Ako jeste kako ce funkcionisati?Sta ako ljudi rade kad dodju djubretari?Sta ako ne mogu kantu da iznesu?(Previse teska.)Sta sa dvoristima ispod nivoa ulice?
Bas me zanima vase misljenje na ovu temu.

Kod mene kanta stoji blizu kapije koja je otkljucana i mogu nesmetano da je isprazne.
To funkcionise bez problema vec godinama.

Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?

Zasto bih se zaljubio u drugu ako je sa prvom sve u redu?
Najverovatnije bi to bila pozuda a ne zaljubljenost te nema puno razloga za brigu.

Da li biste zbog voljene zene promenili veru?

Mozda.
Ona bi morala da bude nesto posebno i da gajim sklonosti ka njenoj veri tj. da ne odstupa suvise od mojih uverenja vec da je moguc kompromis.

Dragi muškarci, kada dođe do rasprave sa voljenom, da li vas pre pobedi suzama ili ljutim rečima?

Nisam bio u toj situaciji.

quote_icon.png
Original postavio CanoodlerDa li biste zbog voljene zene promenili veru?

odgovor (Boljarin) : Tesko da bi neka od mene trazila da menjam veru.:)
Slažem se :), ali nisam čuo za takav slučaj,..
možda ima u nekom filmu,..
ali bih baš ono razmislio ,.. sa mogućim potvrdnim odgovorom,.. ako Njoj to znači,..
jer sam pravoslavni ateista,.. ljubav je takođe religija :), bar neko vreme i znači mi više od Mesije :) .

Da li biste zbog voljene zene promenili veru?

Veru da promenim ne mogu. Mogu da promenim odrednicu u popisu sa pravoslavca na katolik ili protestant ili budista....vera ostaje uvek ista,tj. koliko me ne dotiču mišljenja i stavovi pravoslavne crkve kojoj formalno pripadam podjednako ne bih fermao ni kolege im iz drugih verskih organizacija. U prevodu imam svoj odnos sa Bogom i ne dotiču me nametnuta pravila i dogme od strane njegovih ekspozitura na zemlji.

Ali ovde dolazimo do drugog problema: šta ću ja sa osobom kojoj je pripadnost nekoj verskoj grupaciji važnija od moje ljubavi? :(
Iako mi je suštinski svejedno, bio bih jako razočaran da mi se ovakvo pitanje nametne....

Da li bi vam smetalo da vaša devojka/žena nosi suknje do iznad kolena, majice i haljine sa malo izraženijim dekolteom, utegnute pantalone, kratke šorceve?

naravno da bi mi smetalo, nisam pimp. a ni cuck

- - - - - - - - - -

Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?

nem pametnija posla nego da pravim budalu od sebe poput kakve pogubljene srednjoškolke, kakvo zaljubljivanje

- - - - - - - - - -

U pravu si. Ispala sam glupa.

gle, forumašica koja priznaje da je pogrešila

retka pojava

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back