*samouka*
Iskusan
- Poruka
- 6.234
Moj deda je bio Turčin (musliman), a baka katolkinja.a kako to muslimanka po ocu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj deda je bio Turčin (musliman), a baka katolkinja.a kako to muslimanka po ocu?
Moj deda je bio Turčin (musliman), a baka katolkinja.
Dragi muškarci, kada dođe do rasprave sa voljenom, da li vas pre pobedi suzama ili ljutim rečima?
Ihajjjjj?![]()
koliko li ih je bilo u tvom zivotu
- - - - - - - - - -
a da, pitanje
Osecate li se nekad istrosenim i pohabanim?
Dragi muškarci, kada dođe do rasprave sa voljenom, da li vas pre pobedi suzama ili ljutim rečima?
U pravu si. Ispala sam glupa.znači preneo je islam genetskim putem tvojoj majci? zanimljivo, ja oduvek mislio da je to vera
Mudar čovekNajlakse razumom, preda se na vreme.

Osecate li se nekad istrosenim i pohabanim?
Svaka kuca imace svoju kantu za smece u dvoristu.Jednom nedeljno ce dolaziti djubretari u neko vreme. Duznost nekog iz kuce ce biti da kantu izbaci na put te je oni isprazne.Potom vrati u dvoriste.
O tome se vec uveliko prica.Kante ce biti njihove,ako se ostete placa gradjanin koji je ostetio novu.Nece biti kontejnera tamo gde su kuce jer nisu potrebni.Samo ispred zgrada.
Ovo se prica vec danima.Samo je pitanje vremena.Jutros se ljudi masovno raspituju.
Ne zna se dal' je tacno.Ako jeste kako ce funkcionisati?Sta ako ljudi rade kad dodju djubretari?Sta ako ne mogu kantu da iznesu?(Previse teska.)Sta sa dvoristima ispod nivoa ulice?
Bas me zanima vase misljenje na ovu temu.
Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?
Da li biste zbog voljene zene promenili veru?
Da li biste zbog voljene zene promenili veru?

Slažem se
, ali nisam čuo za takav slučaj,..
, bar neko vreme i znači mi više od Mesije
.Da li biste zbog voljene zene promenili veru?
Da li bi vam smetalo da vaša devojka/žena nosi suknje do iznad kolena, majice i haljine sa malo izraženijim dekolteom, utegnute pantalone, kratke šorceve?
Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?
U pravu si. Ispala sam glupa.
U pravu si, to i ne priliči tvojim godinama. A da si 12 godina mlađi?nem pametnija posla nego da pravim budalu od sebe poput kakve pogubljene srednjoškolke, kakvo zaljubljivanje
U pravu si, to i ne priliči tvojim godinama. A da si 12 godina mlađi?
pa i tada bi pravio budalu od sebe, nema to veze s godinama
- - - - - - - - - -
što baš 12?
Pitam onakoDa li bi vam smetalo da vaša devojka/žena nosi suknje do iznad kolena, majice i haljine sa malo izraženijim dekolteom, utegnute pantalone, kratke šorceve?
Oklen sta vas dvoje gospodo?
Ti i docta?
Da li bi vam smetalo da vaša devojka/žena nosi suknje do iznad kolena, majice i haljine sa malo izraženijim dekolteom, utegnute pantalone, kratke šorceve?
Nema veze. Nasim zenama niko ne odredjuje duzinu gacica i majicica, niti im ko zamera kada idu gole.