Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ste rucali danas ?

20170406_203735.jpg

Koja je onako najgora greska koju ste napravili,i koju bi promenili da mozete?I o cemu losem najcesce razmisljate?
Одабир факултета.

Da li verujete u prijateljstva izmedju ljudi razlicitog materijalnog stanja i obrazovanja, ono bitno je ko je kakav covek, ili mislite da takva prijateljstva ne mogu da postoje?
Верујем, зато што већ двадесетак година гледам како опстају неколико таквих пријатељстава.

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?
Црно, са пеном.

Sta ste rucali danas ?

Ribu.

Koja je onako najgora greska koju ste napravili,i koju bi promenili da mozete?I o cemu losem najcesce razmisljate?

Ne bih menjao nista.
Sve greske koje sam napravio su imale neku svrhu i razlog i mislim da mi zivot ne bio ovakav ukoliko bih promenio nesto.
Razmisljam o puno stvari, najcesce o svom zivotu.

Da li verujete u prijateljstva izmedju ljudi razlicitog materijalnog stanja i obrazovanja, ono bitno je ko je kakav covek, ili mislite da takva prijateljstva ne mogu da postoje?

Kod mene odlicno funkcionisu.

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?

Ako ispletes kiku :lol:
Crno :)
Pena obavezno :rtfm:

1. mnogo sam iskren, i previše brbljam ponekad...ali kako da ti objasnim sapatnice, nekako volim tu grešku, i ne bih je mjenjao...
2.da znam ovo što sad znam, ne bih prosipao svoje sjeme onako često kao nekada...:))

- - - - - - - - - -

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?

tamno vazda...

Jel pricate vi o ozbiljnim stvarima sa vasim prijateljima il samo onako povrsno?Do kog stepena delite svoje negativnosti,i s kim najvise?

sa forumasima,uglavnom sve istresem

- - - - - - - - - -

ne verujem,klasne razlike treba ukinuti a obrazovanje da bude obavezno i besplatno

- - - - - - - - - -

zenidba
o eksploatciji mocnih nad nejakima

- - - - - - - - - -

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?

bez pene,i tamno i svetlo

quote_icon.png
Original postavio Samara M

verujem, obrazovanje je šansa koja se mora svakom ponuditi ( slažem se da mora biti besplatno), ljude ne delim po klasama ( jer kao što lopova ne čini karakter, već prilika,.. tako i mnoge aristokrate zadesi povoljnost u materijalnom imetku ili društvenom statusu,.. što, naravno, ne garantuje lep i smisaon život,.. ali to je druga priča),..
ljude delim na prijatne, manje prijatne i neprijatne ( ali ne podcenjujem ni jedne od nabrojanih)

- - - - - - - - - -
quote_icon.png
Original postavio CicaMaca>)

izgubio sam jednog dobrog prijatelja (zbog žene - njegove simoatije,..) to sebi teško opraštam,.. tu su muški jako osetljivi, a ja sam se (samo) zezao,.. ni on mi to neće oprostiti ( jer je to i stvar karaktera).
Loše,.. pa loše je to što je zadesilo ovo društvo, gde je kriza prevashodno psihološka,.. (trenutno je na Fejsbuku aktuelno pismo, koje je Vasil Hadžimanov poslao na svom profilu,.. za ozbiljno razmišljanje). U privatnom životu balansiram dobro,.. nemam tu nečeg što bih okvalifikovao kao loše.

quote_icon.png
Original postavio Nina
Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?

preferiram vino, a pivo samo sveže pravljeno ( puno je lepše, bilo crno ili svetlo),.. bez pene.

Jel pricate vi o ozbiljnim stvarima sa vasim prijateljima il samo onako povrsno?Do kog stepena delite svoje negativnosti,i s kim najvise?

Pricamo bre, bas imam uzak krug ljudi za takve teme!

- - - - - - - - - -

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?

Pijem bas retko tako da nisam merodavan...

- - - - - - - - - -

Sta ste rucali danas ?

Jos nista, ali ce izgleda sarma prva da olozi oruzje popodne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back