Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ste kao klinci a kasnije tinejdzeri gledali na dodelu Oskara a kako gledate danas na tu manifestaciju?

Koji film bi dobio statuu kao najbolji - po vasem misljenju od onih koji ste gledali?Nevezano za nominacije.

Kakvo odelo bi obukli da idete na tu manifestaciju?
Kakve cipele obuli?

Kako ste kao klinci a kasnije tinejdzeri gledali na dodelu Oskara a kako gledate danas na tu manifestaciju?

Koji film bi dobio statuu kao najbolji - po vasem misljenju od onih koji ste gledali?Nevezano za nominacije.

Kakve cipele obuli?
Kao klinac me odusevljavao sav taj glamur i hipe ali sad mi je vise onako, kako da se izrazim, pa svejedno...gledam vise zbog filmova kao neki vodic sta gledati...
Fargo definitivno...a mozda je idobio nekog, nemam pojma, davno bilo:think:
Pa, kako i sleduje neko skupo firmirano svecano odelo i naravno neke fancy cipele da idu uz to...:D
Iako bi najradije neku trenerku i patike al' Oskar je to, ne ide....:hahaha:

Da li vasi prijatelji, poznanici, bracni partneri znaju da forumasite?

znaju...sve uredno prijavljeno gde treba...ili ne :hahaha:

Da li biste pre bili sa devojkom koja je imala jednog ali koga je jako volela i koga mozda jos uvek voli ili sa onom koja je bila sa njih desetoro, ali ni prema jednom nije nista osecala?

Ako prva jos uvek mozda voli prethodnog tu za mene nema mesta a drugoj nemam sta da ponudim.
Mozda bih sacekao da prva rascisti sa sobom.

Koje strane jezike ste ucili u osnovnoj i srednjoj skoli i koji vam je bio omiljeni?

Samo engleski.

Kakve cipele obuli?

Kao klinac nisam ni znao za istu, kao tinejdzeru mi je bilo kasno da gledam a sada mislim da je sve to masine za pranje para.

Nemam pojma, odgledao sam gomilu filmova ali ne mogu da izdvojim jedan.

Ne bih ni isao.

Znaju ali ne i pod kojim imenom, neki ne znaju ni na kom sam forumu.

tema me isnspirisala na pitanje:

Da li ste bili u swingeraju ..?

Nisam.

Da li ste patriota ?

Nisam, vise sam placenicki nastrojen.

quote_icon.png
Original postavio Samara M
Da li biste pre bili sa devojkom koja je imala jednog ali koga je jako volela i koga mozda jos uvek voli ili sa onom koja je bila sa njih desetoro, ali ni prema jednom nije nista osecala?
sa onom koja je volela manje (ta ume da voli,. i pati),.. a bio bih bolji od Tog, za kojim je patila,..

quote_icon.png
Koje strane jezike ste ucili u osnovnoj i srednjoj skoli i koji vam je bio omiljeni?
Ruski

quote_icon.png
Original postavio Nina
Da li ste patriota ?
Jesam,.. veći od mnogih, koji se tako izjašnjavaju,.. da ti to nisi pitalka, ne bih se izjašnjavao (ali bih i dalje na tome radio).

quote_icon.png
Original postavio Zauz Kako ste kao klinci a kasnije tinejdzeri gledali na dodelu Oskara a kako gledate danas na tu manifestaciju?

Kakve cipele obuli?
Pa sve te dodele nagrade su prema nekim - većinskim - merilima,.. poštujem mišljenja većina, pogotovu jer se to dotiče ukusa (koji je naravno različit,..)
Mnogi,..
znači onaj koji ju je i dobio.
Ne stavljam svoje afinitete ispred drugih.

Kao i drugi,.. po protokolu.

quote_icon.png
Naravno :) ,.. imamo dogovor o tome ;)

Da li ste patriota ?

Umereni.

tema me isnspirisala na pitanje:

Da li ste bili u swingeraju ..?

Da opet citiram Dilajta - neam skim.

Niko.

- - - - - - - - - - - -

Niko jedan dva i tri to su moji drugovi :whistling:

Kakve cipele obuli?

Isto, nisam nikada bio zainteresovan.
Nisam gledao nijedan od nominovanih. A i slab sam sa procenama filmova. Meni se u glavnom svidjaju neki sabanski filmovi.
Verovatno isto ko i za posao. Kosulju, farmerke i ofucane cipele koje nosim vec dve godine.

Engleski i ruski. Vise sam voleo engleski.

Pre sa ovom sto je bila sa deset. Ova koja "mozda" oseca nesto prema bivsem, uvek sigurno oseca nesto prema bivsem. A ova druga, pa ne mora ni prema meni nista da oseca. Bar hoce da bude samnom. Koliko je njih koje nista ne osecaju prema meni i jos nece da budu samnom. Prosto.

U kojoj ste mrezi?

U svakoj mogucoj. Ne mogu da se iskobeljam iz mreze 32 godine.

- - - - - - - - - - - -

et tema - Telenor.

Da li volite novac toliko da vam je na prvom mestu ?

Ko ga izmislio da se sazeze u ognju.

Kakav vam je rukopis?
Moze taj isti tekst

Evo.
k8jI1AH.jpg

P.S.
GETpvf8.jpg

Delikatno pitanje. Primamljivije mi deluje druga opcija, ali se takodje ne bi opiro ni sa prvom. Probati...ne mozes puno izgubiti :)

Engleski

Nemam potrebe bilo sta skrivati. Stojim iza svojih reci kako u rl tako i na forumu.

Da li ste patriota ?

Jos kako!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back