Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Subota,utakmica.Urlice riba iza mene,navija,psuje sudiju,kritikuje ali je TOLIKO glasna da imam utisak kako je lik dva sa dva ne zensko.

Kada ste vi prestali da se nervirate jer nesto na terenu nije kako treba a znate da ne mozete tu da ucinite nista?

ne pamtim kad sam se zadnji put ispratio neku sportsku utakmicu do kraja a kamoli da se zbog iste nerviram. Verovatno sam se zadnji put iznervirao kad sam imao 10 godina

Subota,utakmica.Urlice riba iza mene,navija,psuje sudiju,kritikuje ali je TOLIKO glasna da imam utisak kako je lik dva sa dva ne zensko.

Kada ste vi prestali da se nervirate jer nesto na terenu nije kako treba a znate da ne mozete tu da ucinite nista?

Како кад. Када игра репрезентација неко финале (не мислим на фудбал, то је мисаона именица за нас)

Koliko nikova sa foruma vam je na ignor listi?

Niko brate, ali ozbiljno razmisljam o tome da ceo forum izignorisem, ovoga puta zauvek. Sto sam ebo, ebo sam, usrecio se nisam, a evo sad ce deseta godina kako visim na Krsti, da sam bio na robiji vec bi me odavno pustili zbog dobrog vladanja, uvalio bih se u neku stranku i sledstveno tome u neki biznis, a ovako suvog penisa palamudim po ovom ebodromu i gledam kako svako na svakog pokusava da naskoci, cast izuzecima.

ne narocito

- - - - - - - - - -

Koliko nikova sa foruma vam je na ignor listi?

jedan

- - - - - - - - - -

Sta zaista mislite o tenisu?

Postoji li dosadniji sport od badmintona?

smara
ima, tenis

- - - - - - - - - -

nisam prestao

- - - - - - - - - -

Što lezbejka ako je već sisata?

jer je muuuurva! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

moje pitanje znate:

Kako ste danas u ovaj kisni subotnji dan....:D

nit je kisa nit je subota

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back