Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovo mi nikada nije bilo jasno.Sta uopste znaci biti navijac? Ja ih vidim kao gomilu pijanih ili drogiranih momaka ispranih mozgova.Onako raspomamljeni deluju jezivo,gube vreme bez razloga i redovno nesto ruse i pale-fanatizam.Ako je gomila zandarmerije potrebna za njih npr. 45 da ne bi srusili mesto gde su -jeza.

A ovo za pijancenje takodje me zivo zanima,takodje.

Oni se loze na huliganstvo, paljevine i rusvaj. Pijancenje, pa takodje serrendaju puno, a ni sam ne znam sta je tolko zanimljivo u napijanju, mada nekad dobro dodje kao vid relaxacije.

Koliko istine ima u ovoj slici

22359066zm.jpg

Vrlo malo. Muškarci generalno brže prebole raskid, mada nije pravilo.

A i ova na zadnjoj slici se nije ništa udebljala od silnih slatkiša :mrgreen:

Drugarica i njen partner imaju aranžman za Tunis sredinom jula i priča mi kako je sad u frci šta da rade.
Šta vi mislite, je li pametno odustati ili otići pa se na plaži non stop osvrtati oko sebe?

Bolje da promene destinaciju ako vec zele da idu negde.
Posle svega sa Kalifatom i nemirima u muslimanskim drzavama bolje je izbeci ih, bar na neko vreme.

Drugarica i njen partner imaju aranžman za Tunis sredinom jula i priča mi kako je sad u frci šta da rade.
Šta vi mislite, je li pametno odustati ili otići pa se na plaži non stop osvrtati oko sebe?

Odmor je kada se opustiš,zaboraviš na probleme i pustiš mozak na "ispašu" dok ispijaš mohito na plaži ili u nekom baru.

Šta je od toga moguće u ovoj situaciji tamo realno?

Ako su uplatili preko agencije neka zamene za neku Grčku(čak i Turska nije neki izbor) pa i neka doplate neki evrić. Nije sto ili dvesta evra razlike vredno života majku mu.

nek da meni ja bi otiso

- - - - - - - - - -

Ne znam šta je pametno.
Nije bilo pametno uplaćivati Tunis - tamo, valjda, i onako nema šta da se vidi :confused:

u sustini nema, ne tnam glavni grad, al inace tu malo pijace, neka dzamija
ponude ti dzipovima da se ide u saharu u onom cuvenom hoelu gde je i onaj film sa jaki chenom snimljen, moja bivsa bila kaze da je lep.
ja sam sa jetskim polomio vrat dobijao inekcije 10 dana pa nisam mogo da odem :lol:

Kako je moguce da neko radi u Zandarmeriji a vid mu nije ok.?Kako je uopste moguce da je radio na terenu sa losim vidom?
Stalno gledam neke objave,citam koliko su striktne provere i onda vidim da u realnosti to bas nije tako.

jos je bitnije pitanje kako neko radi u zardinjeriji sa krivicnim prijavama...
iako je zakon jasan, da moze da se konkurise ako si osudjivan za dela za koje je predvidjena kazna do 6 meseci ili cini mi se 2 godine uslovno,
pitanje je zasto uopste u MUPu zaposljavati bilo koga sa bilo kakvom krivicnom prijavom...
ali, kao sto rece 2005te predstavnik nezavisnog sindikata policije,
nekad su u policiji zaposljavali stricevi i ujaci, a danas zaposljavaju strine i tetke...
toliko o tome...

- - - - - - - - - -

U skandinaviji.
U Srbiji se malo sta gradi :(

pa jbga uhapsise Darka, i od tad posao stade...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back