xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Žabu da povedemo, kažu da su ukusne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Žabu da povedemo, kažu da su ukusne![]()

Ne sto? Drago nam je verujem.čitam Lorde tebe i ckravam na ovo "sad ne bih"![]()
Jao, ljudi što vi mene nasmejete nekad, jel znate i jel vam ne smeta što se cerkam sad dok vas čitam?![]()
..
jao Snow...užas za ove girice i poslednji obrok, od sada ću da ih obezglavljujem![]()
..
inače da pozdravim Oto-a![]()
..

Ja bih mogao da budem lovac na zmije. Kad sam bio klinja, dok sam bio na selu, ujak koji se plasi zmija mi je rekao da bi mi dao 100 maraka kad bih smeo da drzim zmiju u ruci. I ja sam uzeo cizme i pravac u obliznji potok gde su kao bile, ali nisam naso nijednu iako sam dobro zagazio, mama htela da me bije posle.znači već se grlimo, vežbamo za hladne noći na Kubinisam sigurna da ću spavati pored tebe baš, ali ajde jedan prijateljski
![]()
Ne znam stvarno, evo zamislio si me![]()
Trenutno u muškom timu su: Maher, Snow, Bezimeni, Oto, Lord, Proka i kao tebe prihvate onda i ti, ali ja tu ništa ne odlučujem...moraćemo da pitamo momke![]()
Evo momci šta mislite da li bi u avanturističkom timu dobro došao lovac na zmije?![]()

Žabu da povedemo, kažu da su ukusne![]()

katastrofa, ovo za glaveNe smeta, pazi samo da ne dobijes neku kaznu na poslu
Jesces samo glave
Moze da se nadje neko zaduzenje u pocetku, treba neko da bere te kokose da vam napravimo kupace od njih
Moze, jedu se i one![]()
ali vidim o kokosima i kupaćima se razmišlja 
tamo su one egzotične žabe, samo ako telo namaže nekim otrovomŽabu da povedemo, kažu da su ukusne![]()
inače vidiš da ima sladokusaca..žabljih
Ne sto? Drago nam je verujem.
Ja bih mogao da budem lovac na zmije. Kad sam bio klinja, dok sam bio na selu, ujak koji se plasi zmija mi je rekao da bi mi dao 100 maraka kad bih smeo da drzim zmiju u ruci. I ja sam uzeo cizme i pravac u obliznji potok gde su kao bile, ali nisam naso nijednu iako sam dobro zagazio, mama htela da me bije posle.![]()
A jes, najbolje sve živuljke foruma krstarice
- - - - - - - - - -
ja ću da lovim puževe i školjke![]()

Mi žene se sunčamo u pauzama između ručka i borbi naravno, jel' tako, tako je?![]()
katastrofa, ovo za glaveali vidim o kokosima i kupaćima se razmišlja
Zaduženja sledeća Snow skida kokos sa drveta jer je najviši
Sezam i Lord lovci na zmije
Bezimeni sakuplja školjke i puževe
Proka kuva
..
Ko nam je ostao da nam loži vatru i pravi sklonište onda?![]()
Čini mi se da Oto i Maher![]()
Mi žene se sunčamo u pauzama između ručka i borbi naravno, jel' tako, tako je?![]()
Ne mozete gole da idete, sta ako bude dece na plazi 

onda se kokosove kape moraju odbaciti
@Snow...kažem katastrofa za riblje glave
...jagnje samo kao ljubimca...morska hrana jedino tamo 

Ako idete zbog estetike bolje da povedemo neko jagnje, bar necemo biti gladni kada nam dosadi da ga gledamo![]()

Necu bez gana d idem. On je pecaros. A zna i da zalozi lol

Ako idu zbog estetike, držaće dijete, brojaće kalorije i ješće samo pirinač jer zmije, puževi i školjke goje.
Tako da smo mirni![]()
e videćeš na plemenskom veću 
ha, ha @Bezimenionda se kokosove kape moraju odbaciti
Ajde da se uozbiljim makar malo...recite mi zašto je recimo na SUP-u okačen onaj pamflet, nema japanki, šorceva, minića, a ja videla jednog ogromnog istetoviranog momka na šalteru kako podiže pasoš i to u japankama, šorcu i nekoj pripijenoj majci, a ona šalterska radnica mu se onako baš smeškala i zvala još drugaricu, da mu gledaju sliku?![]()
![]()
I nemoj da je neko pomislio da sam ljubomorna, šta mislite jesam li?![]()
Ja sam se dvoumila da odem i pitam onog tamo čika dežurnog zašto se pravila ne poštuju?![]()
Jel' verujete da bih išla ja to da pitam?![]()

da, da...naročito ovo zadnje![]()
..
u svakom slučaju mislim da on voli one ratničke boje
- - - - - - - - - -
Ccccc već raskol u plemenue videćeš na plemenskom veću
![]()

a jeste malo bila vrućina taj dan...a ja fino neke baletnake, sandale ostavila kući, red je kao da ispoštujem, kad videh onog u japankama, "šlag me opalio" što bi rekao Đorđe Čvarkov

Ajde da se uozbiljim makar malo...recite mi zašto je recimo na SUP-u okačen onaj pamflet, nema japanki, šorceva, minića, a ja videla jednog ogromnog istetoviranog momka na šalteru kako podiže pasoš i to u japankama, šorcu i nekoj pripijenoj majci, a ona šalterska radnica mu se onako baš smeškala i zvala još drugaricu, da mu gledaju sliku?![]()
![]()
Ja sam se dvoumila da odem i pitam onog tamo čika dežurnog zašto se pravila ne poštuju?![]()

ne znam jel' tačno to za vožnjua jeste malo bila vrućina taj dan...a ja fino neke baletnake, sandale ostavila kući, red je kao da ispoštujem, kad videh onog u japankama, "šlag me opalio" što bi rekao Đorđe Čvarkov
![]()
Omiljeni lik iz Državnog posla vam je?
..
zavisi Bezimeni![]()
..
to jako zavisi od onih hladnih noći i onog talenta za grejanje![]()
ne znam jel' tačno to za vožnjua jeste malo bila vrućina taj dan...a ja fino neke baletnake, sandale ostavila kući, red je kao da ispoštujem, kad videh onog u japankama, "šlag me opalio" što bi rekao Đorđe Čvarkov
![]()
Omiljeni lik iz Državnog posla vam je?
..
zavisi Bezimeni![]()
..
to jako zavisi od onih hladnih noći i onog talenta za grejanje![]()

i na saborce naravnoTorbica. Normalno. Mada se kolje sa Đorđem za mesto...
Ti na nas gledaš samo kao na dobavljače hrane i grejna tela?
![]()

bogme mogao je ceo bombaški tim da uleti, dok su one zjakale u te slike...zato treba muškarce na te šaltere staviti![]()
Što nema puno muškaraca na tim šalterima?![]()
Mislim videla sam skoro jednog, baš je bio namršten nešto![]()
Jel' imate vi strpljenja tako da objašnjavate ljudima kad nešto zapitkuju?![]()

bogme mogao je ceo bombaški tim da uleti, dok su one zjakale u te slike...zato treba muškarce na te šaltere staviti![]()
Jel' imate vi strpljenja tako da objašnjavate ljudima kad nešto zapitkuju?
- - - - - - - - - -
i na saborce naravno![]()
..
samo ovo oko hrane moram se priznati da je presudno, naročito kad ogladnim![]()
Jeste li vi nervozni kad ste gladni?![]()

![]()

e toliko o tomebogme mogao je ceo bombaški tim da uleti, dok su one zjakale u te slike...zato treba muškarce na te šaltere staviti![]()
Jel' imate vi strpljenja tako da objašnjavate ljudima kad nešto zapitkuju?
Jeste li vi nervozni kad ste gladni?![]()

e jeste vala Snow...ja radila sa jednim kolegom pre...i on nikad nije imao reklamacije (ili su se jako brzo završavale), a kod mene red se otegao kao u studentskoj menzi ili pošti
- - - - - - - - - -
Kako biste reagovali da ste čuli da je neko vašoj devojci pretio na poslu?![]()
..
- - - - - - - - - -
Da li bi je podržali da da oktaz?
e jeste vala Snow...ja radila sa jednim kolegom pre...i on nikad nije imao reklamacije (ili su se jako brzo završavale), a kod mene red se otegao kao u studentskoj menzi ili pošti
- - - - - - - - - -
..
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
..
- - - - - - - - - -