Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
čitam Lorde tebe i ckravam na ovo "sad ne bih" :rotf:

Jao, ljudi što vi mene nasmejete nekad, jel znate i jel vam ne smeta što se cerkam sad dok vas čitam? :lol:

..
jao Snow...užas za ove girice i poslednji obrok, od sada ću da ih obezglavljujem :lol:
..
inače da pozdravim Oto-a :cao:
..
Ne sto? Drago nam je verujem.:)

znači već se grlimo, vežbamo za hladne noći na Kubi :lol: nisam sigurna da ću spavati pored tebe baš, ali ajde jedan prijateljski :zag:

Ne znam stvarno, evo zamislio si me :think:

Trenutno u muškom timu su: Maher, Snow, Bezimeni, Oto, Lord, Proka i kao tebe prihvate onda i ti, ali ja tu ništa ne odlučujem...moraćemo da pitamo momke :lol:

Evo momci šta mislite da li bi u avanturističkom timu dobro došao lovac na zmije? :lol:
Ja bih mogao da budem lovac na zmije. Kad sam bio klinja, dok sam bio na selu, ujak koji se plasi zmija mi je rekao da bi mi dao 100 maraka kad bih smeo da drzim zmiju u ruci. I ja sam uzeo cizme i pravac u obliznji potok gde su kao bile, ali nisam naso nijednu iako sam dobro zagazio, mama htela da me bije posle.:lol:

Ne smeta, pazi samo da ne dobijes neku kaznu na poslu :lol:
Jesces samo glave :lol:
Moze da se nadje neko zaduzenje u pocetku, treba neko da bere te kokose da vam napravimo kupace od njih :mrgreen:
Moze, jedu se i one :lol:
katastrofa, ovo za glave :lol: ali vidim o kokosima i kupaćima se razmišlja :p
Žabu da povedemo, kažu da su ukusne :malav:
tamo su one egzotične žabe, samo ako telo namaže nekim otrovom :lol: inače vidiš da ima sladokusaca..žabljih :lol:

Ne sto? Drago nam je verujem.:)

Ja bih mogao da budem lovac na zmije. Kad sam bio klinja, dok sam bio na selu, ujak koji se plasi zmija mi je rekao da bi mi dao 100 maraka kad bih smeo da drzim zmiju u ruci. I ja sam uzeo cizme i pravac u obliznji potok gde su kao bile, ali nisam naso nijednu iako sam dobro zagazio, mama htela da me bije posle.:lol:

he, he...mogu misliti..znači dva lovca na zmije..ali kažu da su one morske najgore :sad2:

A jes, najbolje sve živuljke foruma krstarice :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja ću da lovim puževe i školjke :mrgreen:

evo ga jedan sakupljač puževa i školjki :lol:

Zaduženja sledeća Snow skida kokos sa drveta jer je najviši:p
Sezam i Lord lovci na zmije
Bezimeni sakuplja školjke i puževe
Proka kuva
..
Ko nam je ostao da nam loži vatru i pravi sklonište onda? :think:
Čini mi se da Oto i Maher :lol:

Mi žene se sunčamo u pauzama između ručka i borbi naravno, jel' tako, tako je? :lol:

katastrofa, ovo za glave :lol: ali vidim o kokosima i kupaćima se razmišlja :p

Zaduženja sledeća Snow skida kokos sa drveta jer je najviši:p
Sezam i Lord lovci na zmije
Bezimeni sakuplja školjke i puževe
Proka kuva
..
Ko nam je ostao da nam loži vatru i pravi sklonište onda? :think:
Čini mi se da Oto i Maher :lol:

Mi žene se sunčamo u pauzama između ručka i borbi naravno, jel' tako, tako je? :lol:

Zasto katastrofa? :dontunderstand: Ne mozete gole da idete, sta ako bude dece na plazi :lol:

Nisam ja toliko visok :roll:

Ako idete zbog estetike bolje da povedemo neko jagnje, bar necemo biti gladni kada nam dosadi da ga gledamo :mrgreen:

ha, ha @Bezimeni :rotf: onda se kokosove kape moraju odbaciti :p @Snow...kažem katastrofa za riblje glave :p...jagnje samo kao ljubimca...morska hrana jedino tamo :p

Ajde da se uozbiljim makar malo...recite mi zašto je recimo na SUP-u okačen onaj pamflet, nema japanki, šorceva, minića, a ja videla jednog ogromnog istetoviranog momka na šalteru kako podiže pasoš i to u japankama, šorcu i nekoj pripijenoj majci, a ona šalterska radnica mu se onako baš smeškala i zvala još drugaricu, da mu gledaju sliku? :evil: :lol:

I nemoj da je neko pomislio da sam ljubomorna, šta mislite jesam li? :lol:

Ja sam se dvoumila da odem i pitam onog tamo čika dežurnog zašto se pravila ne poštuju? :lol:

Jel' verujete da bih išla ja to da pitam? :lol:

Necu bez gana d idem. On je pecaros. A zna i da zalozi lol

da, da...naročito ovo zadnje :lol:
..
u svakom slučaju mislim da on voli one ratničke boje :lol:

- - - - - - - - - -

Ako idu zbog estetike, držaće dijete, brojaće kalorije i ješće samo pirinač jer zmije, puževi i školjke goje.
Tako da smo mirni :ok:

Ccccc već raskol u plemenu :p e videćeš na plemenskom veću :lol:

ha, ha @Bezimeni :rotf: onda se kokosove kape moraju odbaciti :p @Snow...kažem katastrofa za riblje glave :p...jagnje samo kao ljubimca...morska hrana jedino tamo :p

Ajde da se uozbiljim makar malo...recite mi zašto je recimo na SUP-u okačen onaj pamflet, nema japanki, šorceva, minića, a ja videla jednog ogromnog istetoviranog momka na šalteru kako podiže pasoš i to u japankama, šorcu i nekoj pripijenoj majci, a ona šalterska radnica mu se onako baš smeškala i zvala još drugaricu, da mu gledaju sliku? :evil: :lol:

Ja sam se dvoumila da odem i pitam onog tamo čika dežurnog zašto se pravila ne poštuju? :lol:

Zato što je taj istetovirani nečiji brat od strica.
Ja čuo da ne smem ni da vozim u šorcu. Jel to tačno? :confused:
Možda malo. Ako ti je bilo vrućina...
Pa reko sam.
Nem pojma. Možda :p

- - - - - - - - - -

da, da...naročito ovo zadnje :lol:
..
u svakom slučaju mislim da on voli one ratničke boje :lol:

- - - - - - - - - -

Ccccc već raskol u plemenu :p e videćeš na plemenskom veću :lol:

Neću valjda prvi da gasim baklju? :sad2:

ne znam jel' tačno to za vožnju :lol: a jeste malo bila vrućina taj dan...a ja fino neke baletnake, sandale ostavila kući, red je kao da ispoštujem, kad videh onog u japankama, "šlag me opalio" što bi rekao Đorđe Čvarkov :lol:

Omiljeni lik iz Državnog posla vam je? :lol:

..
zavisi Bezimeni :rotf:
..
to jako zavisi od onih hladnih noći i onog talenta za grejanje :p

Da je riba toliko dobra vukovi ne bi upadali u obore vec u reku.

To se smatra za nepristojnu odecu i zabranjena je u javnim zgradama (policija, sud, skole...). To kako su reagove salteruse je razlog zbog cega je to zabranjeno, neko drugi je mogao to da zloupotrebi npr. podmetne bombu dok one dve gledaju sliku.
Mislim da nisi.
Mozda i bi da i ti nisi gledala tog momka :lol:

- - - - - - - - - -

ne znam jel' tačno to za vožnju :lol: a jeste malo bila vrućina taj dan...a ja fino neke baletnake, sandale ostavila kući, red je kao da ispoštujem, kad videh onog u japankama, "šlag me opalio" što bi rekao Đorđe Čvarkov :lol:

..
..

Ne gledam.

..
..

Torbica. Normalno. Mada se kolje sa Đorđem za mesto...

Ti na nas gledaš samo kao na dobavljače hrane i grejna tela? :eek:
:ljutko:

bogme mogao je ceo bombaški tim da uleti, dok su one zjakale u te slike...zato treba muškarce na te šaltere staviti :lol:

Što nema puno muškaraca na tim šalterima? :think:

Mislim videla sam skoro jednog, baš je bio namršten nešto :lol:

Jel' imate vi strpljenja tako da objašnjavate ljudima kad nešto zapitkuju? :lol:

- - - - - - - - - -

Torbica. Normalno. Mada se kolje sa Đorđem za mesto...

Ti na nas gledaš samo kao na dobavljače hrane i grejna tela? :eek:
:ljutko:
i na saborce naravno :ortaci2:
..
samo ovo oko hrane, mora se priznati da je presudno, naročito kad ogladnim :lol:

Jeste li vi nervozni kad ste gladni? :lol:

bogme mogao je ceo bombaški tim da uleti, dok su one zjakale u te slike...zato treba muškarce na te šaltere staviti :lol:

Jel' imate vi strpljenja tako da objašnjavate ljudima kad nešto zapitkuju? :lol:

Imam do četvrtog puta.
Onda malo povisim ton i odjednom im sve postane kristalno jasno :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

i na saborce naravno :ortaci2:
..
samo ovo oko hrane moram se priznati da je presudno, naročito kad ogladnim :lol:

Nisam. Samo slabije mislim i koncentracija mi se strmopi*di.
Zato gledam da ne budem gladan :p

zato što nam je društvo trulo, ja sam lično video advokata koji puši u hodniku suda, gasi cigaru i baca je na pod - a obezbeđenje ni reč da mu kaže (žena mu je neko čudo-mudo gore u ustavnom sudu pa ga niko ne dira) :roll:

Iznervirana stranka ce se i suzdrzati pred zenom ako dodje do rasprave, sa muskarcem bi mozda doslo i do fizickog obracuna.

Imam :lol:

Nisam.

e jeste vala Snow...ja radila sa jednim kolegom pre...i on nikad nije imao reklamacije (ili su se jako brzo završavale), a kod mene red se otegao kao u studentskoj menzi ili pošti :lol:

- - - - - - - - - -

Kako biste reagovali da ste čuli da je neko vašoj devojci pretio na poslu? :whistling:
..

- - - - - - - - - -

Da li bi je podržali da da oktaz?

e jeste vala Snow...ja radila sa jednim kolegom pre...i on nikad nije imao reklamacije (ili su se jako brzo završavale), a kod mene red se otegao kao u studentskoj menzi ili pošti :lol:

- - - - - - - - - -

Kako biste reagovali da ste čuli da je neko vašoj devojci pretio na poslu? :whistling:
..

- - - - - - - - - -

Nemam pojma.

Podrzao bih je sta god da odluci.

- - - - - - - - - -

..

- - - - - - - - - -

Verovatno bih i ja pripretio tome ko je pretio.
Ako nastavi da preti, savetovao bih je da da otkaz + tužba i gotova stvar :mrgreen:

- - - - - - - - - -

..

- - - - - - - - - -

ako joj ne odgovara otkaz uvek treba da da - ne treba da trpi. Zavisi zbog čega bi joj pretio, ako je nešto ozbiljno onda :batina:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back