Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I šta smo konstatovali...idemo znači na Kubu ili Jamajku...da učestvujemo u Sevajvru, u svakom slučaju Karipsko more :lol:

_186747_cuba_jamaica_300.gif

Na spisku trenutno prijavljeni od muškaraca: Maher, Bezimeni, Snowtrooper
Od žena: ja, Kibic, Xella (ove dve ne mogu da se bune :zkez:), StrayCat, jer je mačka, znači lovac :lol:
..
Predlog za kuvara? :lol:

I šta smo konstatovali...idemo znači na Kubu ili Jamajku...da učestvujemo u Sevajvru, u svakom slučaju Karipsko more :lol:

_186747_cuba_jamaica_300.gif

Na spisku trenutno prijavljeni od muškaraca: Maher, Bezimeni, Snowtrooper
Od žena: ja, Kibic, Xella (ove dve ne mogu da se bune :zkez:), StrayCat, jer je mačka, znači lovac :lol:
..
Predlog za kuvara? :lol:

Zna se ko :lol:

Proka...

Da čujem koliko puta nedeljno jedete pirinač? :think:

Koliko puta jedete ribu?

Ko od vas voli čupavce da jede, mislim na one kolače sa kokosom?

Da li volite banana tortu?

Girice sa glavama ili bez glava preferirate? :lol:

Šta ćemo sa dlakama, hoće li biti problem pustiti bradu kao Robinson Kruso ili će vam teže pasti da gledate dlakave žene? :lol:

Ove žene koje imaju problema sa cirkulacijom :rumenko: jel' može uvaljivanje nogu u krilo..naročito uveče, kad je teško zaspati? :lol:

Jel' obećavate da nećete podizati glas i vikati, kad neka pogreši u igri ili počne da histeriše zbog nekog malog pauka ili što je uhvatio napad home-sicknessa :sad2:?

Koliko puta jedete ribu?

Šta ćemo sa dlakama, hoće li biti problem pustiti bradu kao Robinson Kruso ili će vam teže pasti da gledate dlakave žene? :lol:

Ove žene koje imaju problema sa cirkulacijom :rumenko: jel' može uvaljivanje nogu u krilo..naročito uveče, kad je teško zaspati? :lol:

Jel' obećavate da nećete podizati glas i vikati, kad neka pogreši u igri ili počne da histeriše zbog nekog malog pauka ili što je uhvatio napad home-sicknessa :sad2:?

Ne volim pirinac.
Jako retko, uglavnom onu iz konzerve. Bar se nadam da je riba.
Nesto volim a nesto ne.
Volim.
Celu, ionako se gore stvari nalaze iza glave.
Hoce jer mi brada jako slabo raste, pre bih gledao dlakave zene.
Japanci su napravili jastuk koji imitira musko rame, kazu da zene jako brzo zaspe na njemu.
Treba dobro da me iznervira da bih krenuo da vicem, ako pocne da histerise u vezi paukova probao bih to da iskoristim, tj. zloupotrebim :mrgreen:

:zplez:

Pitanje je bilo hoćeš li sa nama da ideš u Sevajver na Karibe i hoćeš li trpeti nas trenutno četiri žene (mene, Kibic, Xellu i StrayCat, petu još tražimo :lol:) kad popizdimo i počnemo tamo da histerišimo zbog home sickness-a i paukova, i odlakavimo takođe :confused: :lol:

ETo to je bilo pitanje :lol: Jel' možeš to da podneseš dobrovoljno onako? :lol:

Koliko puta jedete ribu?

Jednom do dva puta.
Retko :confused:
Mi to zovemo "ruske kape" :p Volem. Mnogo.
Volim skoro svaku tortu.
Samo da su reš. Ako nisu glupo mi da im jedem glavu :lol:
Nije mi frka da ostanem neobrijan neko duže vreme. Dlakave žene. Mislim da bi to i njima bio problem :lol:
Ne znam za tu tehniku. Tj. ne znam da pomaže cirkulaciju :mrgreen:
Ja ču da tešim :flert:

Koliko puta jedete ribu?

Jedem pirinac jednom ili 2 puta nedejlno.

Volim kokos.

Banana.:)

Girice bez glava ili uopste ne.

Voleo bih da pustim, dojadi mi cosavost. Dlakave zene, ne.

Da grejemo noge, moze.:)

Potrebno je mnogo da ja zadrecim.:lol:

Ma šta se gore nalazi iza glave od ribe? :eek:
..
sram te bilo Snow! :nono2:
zloupotrebio bi strah od pauka i iznenadni vrisak i skok u tvoj zagrljaj :lol:
.
Jel' imaš snažne ruke? :lol:

- - - - - - - - - -

mislim onako...i za ove što vole da jedu onako malo više :lol:

Girice se ne ciste pa su ti svi njeni organi i mozda njen poslednji obrok.
Moze to da se iskoristi i da je drzi dalje od mene ako zatreba :lol:
Nemam :(

Da čujem jel' sedite ili ležite trenutno? :lol:

Šta mislite inače o čupavim frizurama? :lol:

de5885ef4f17f3479f223188b56b3ac6.jpg

Koliko vam je vremena trebalo da uočite tetovažu i na kojoj je strani? :lol:

DA li ste nekad lizali i lepili one tetovaže što se stavljaju u žvake? :lol:

I jel' bi lizali mislim ako treba da se zalepi? :lol:

Sedim :)
Nemam nista protiv.
Nije puno, njoj desno.
Mozda kao klinac.
Sada ne bih.

lepi se tamo gde biste vi gledali :lol:

A gde biste vi gledali tetovažu najrađe? :lol:

Nisu mi privlacne tetovaze.

Da čujem koliko puta nedeljno jedete pirinač? S vremena na vreme i ne mogu da kažem - nedeljno:cool:

Koliko puta jedete ribu?Ribu možda dva puta mesečno,a sad dvonožne,češće:cool:

Ko od vas voli čupavce da jede, mislim na one kolače sa kokosom?Ja volim..

Da li volite banana tortu?Ne ne volim,al znam ko voli:hahaha:

Girice sa glavama ili bez glava preferirate? Ne uopšte..

Šta ćemo sa dlakama, hoće li biti problem pustiti bradu kao Robinson Kruso ili će vam teže pasti da gledate dlakave žene? Dlakave žene?:think:Umereno mogu da prodju,nazovimo to "šišane"

Ove žene koje imaju problema sa cirkulacijom jel' može uvaljivanje nogu u krilo..naročito uveče, kad je teško zaspati? Uvek...:mrgreen:

Jel' obećavate da nećete podizati glas i vikati, kad neka pogreši u igri ili počne da histeriše zbog nekog malog pauka ili što je uhvatio napad home-sicknessa Iako kolerik,ne ne bih vikao...gadni su ponekad i insekti..:sad2:

O dobar dan želim Sezame :uja:

Vidiš, ova pitanja nisu uopšte random izabrana (mada tako deluje :lol:)

Kako mi sad možemo da vodimo još jednog člana sa nama na Kubu u Sevajver, kad ti, evo po stavkama da napišem: :lol:
-takoreći ne jedeš pirinač (a tamo gde idemo to je osnovna hrana)
- ribu takođe samo dva puta mesečeno (znači šta ćemo a tobom tamo, osim što ćeš nasrtati na ove dvonožne ribe) :lol:
- banane takođe ne voliš, ali rado bi ustupio drugima :lol:
- girice ista priča :fdlan:
- insekte ne podnosiš :sad2:
....
znači osim što jedino voliš kokos i žene...ništa drugo ne voliš :lol:
..
I kako sad mi tebe da vodimo i koju ulogu da ti namenimo tamo? :p :lol:
..
za borbe očigledno ne bi imao snage...kad jedeš samo kokos :lol:

znači već se grlimo, vežbamo za hladne noći na Kubi :lol: nisam sigurna da ću spavati pored tebe baš, ali ajde jedan prijateljski :zag:

Ne znam stvarno, evo zamislio si me :think:

Trenutno u muškom timu su: Maher, Snow, Bezimeni, Oto, Lord, Proka i kao tebe prihvate onda i ti, ali ja tu ništa ne odlučujem...moraćemo da pitamo momke :lol:

Evo momci šta mislite da li bi u avanturističkom timu dobro došao lovac na zmije? :lol:

čitam Lorde tebe i ckravam na ovo "sad ne bih" :rotf:

Jao, ljudi što vi mene nasmejete nekad, jel znate i jel vam ne smeta što se cerkam sad dok vas čitam? :lol:

..
jao Snow...užas za ove girice i poslednji obrok, od sada ću da ih obezglavljujem :lol:
..
inače da pozdravim Oto-a :cao:
..

Ne smeta, pazi samo da ne dobijes neku kaznu na poslu :lol:
Jesces samo glave :lol:

O dobar dan želim Sezame :uja:

Vidiš, ova pitanja nisu uopšte random izabrana (mada tako deluje :lol:)

Kako mi sad možemo da vodimo još jednog člana sa nama na Kubu u Sevajver, kad ti, evo po stavkama da napišem: :lol:
-takoreći ne jedeš pirinač (a tamo gde idemo to je osnovna hrana)
- ribu takođe samo dva puta mesečeno (znači šta ćemo a tobom tamo, osim što ćeš nasrtati na ove dvonožne ribe) :lol:
- banane takođe ne voliš, ali rado bi ustupio drugima :lol:
- girice ista priča :fdlan:
- insekte ne podnosiš :sad2:
....
znači osim što jedino voliš kokos i žene...ništa drugo ne voliš :lol:
..
I kako sad mi tebe da vodimo i koju ulogu da ti namenimo tamo? :p :lol:
..
za borbe očigledno ne bi imao snage...kad jedeš samo kokos :lol:

Moze da se nadje neko zaduzenje u pocetku, treba neko da bere te kokose da vam napravimo kupace od njih :mrgreen:

znači već se grlimo, vežbamo za hladne noći na Kubi :lol: nisam sigurna da ću spavati pored tebe baš, ali ajde jedan prijateljski :zag:

Ne znam stvarno, evo zamislio si me :think:

Trenutno u muškom timu su: Maher, Snow, Bezimeni, Oto, Lord, Proka i kao tebe prihvate onda i ti, ali ja tu ništa ne odlučujem...moraćemo da pitamo momke :lol:

Evo momci šta mislite da li bi u avanturističkom timu dobro došao lovac na zmije? :lol:

Moze, jedu se i one :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back