Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to sam i ja pomislila i odmah da vas pitam,

da li mislite da žene treba da oblače opušteno sve što misle da im lepo stoji, znači bez kompleksiranja itd. ili ipak očekujete neki estetski minimum?..recimo, da izrazito krupna žena ne bi trebalo da nosi helanke ili neka bakuta da se utegne u minić i sl.
Ili ste u onom fazonu, ma baš me briga, ovo je slobodna zemlja (dobro nije, ali zamislimo da jeste) neka nosi ko šta hoće?
ako neznas sta se i ko moze da nosi onda nisi ni za q.

E sad moram da pitam kad smo već kod ovih sexy nogu i sexy čizmica :lol:

Recite mi jel' bi moglo recimo eto tako da vi legnete na pod a ona da vam stane štiklom na grudi? :lol:

mislim uslov je da nosi suknjicu i ništa ispod...mislim imali biste lep pogled, jel' to u redu i jel' može? :ceka:

I jel' može to da bude sexy ako žena nagazi tako muškarca...mislim bukvalno? :lol:
.
nemoj da je neko eskivirao odgovor :ceka:

Poslednja izmena:

Recite mi jel' bi moglo recimo eto tako da vi legnete na pod a ona da vam stane štiklom na grudi? :lol:

mislim uslov je da nosi suknjicu i ništa ispod...mislim imali biste lep pogled, jel' to u redu i jel' može? :ceka:

I jel' može to da bude sexy ako žena nagazi tako muškarca...mislim bukvalno? :lol:
.
nemoj da je neko eksivirao odgovor :ceka:

ti uvek nađeš način da bilo koju temu okreneš na bdsm domino ili kako se to već zove :lol:

sad će Kibi samo da uzme bič i obuje čizmice :rotf:

- - - - - - - - - -
uvek vala...pusti me da uživam..odgovaraj bre :p :lol:

ofako :lol:

7463e39532c0529db12f8dabfefab073.jpg

- - - - - - - - - -

a odgovir na tvoja pitanja ONA moze sve

.
nemoj da je neko eskivirao odgovor :ceka:

Nije mi sexy domino igrica. Nisam jednostavno u toj priči.

E to sam i ja pomislila i odmah da vas pitam,

da li mislite da žene treba da oblače opušteno sve što misle da im lepo stoji, znači bez kompleksiranja itd. ili ipak očekujete neki estetski minimum?..recimo, da izrazito krupna žena ne bi trebalo da nosi helanke ili neka bakuta da se utegne u minić i sl.
Ili ste u onom fazonu, ma baš me briga, ovo je slobodna zemlja (dobro nije, ali zamislimo da jeste) neka nosi ko šta hoće?

Moraju imati minimum svesti šta im stoji a šta je nakaradno...da znaju da istaknu atribute i sakriju mane...to stvarno očekujem od žene jer to govori mnogo o njoj kao ličnosti

u jbt... sa štiklom ili bez :lol:

će da vidimo...prvo u kupatilo da pereš usta sa sapunom..a onda zavisi već :lol:
..
ccccc muke su to vidim ja...dobro je ona sa bundom i prošla :lol:

- - - - - - - - - -

Nije mi sexy domino igrica. Nisam jednostavno u toj priči.
Fortes...a da je u pitanju neka sexy Mađarica plesačica...u šorciću i čizmicama..jel' bi onda drugu priču pevao? :p
..
ti znaš kako njima stoje oni kratki šorcevi, a i čizmice? :lol:

će da vidimo...prvo u kupatilo da pereš usta sa sapunom..a onda zavisi već :lol:
..
ccccc muke su to vidim ja...dobro je ona sa bundom i prošla :lol:

- - - - - - - - - -

Fortes...a da je u pitanju neka sexy Mađarica plesačica...u šorciću i čizmicama..jel' bi onda drugu priču pevao? :p
..
ti znaš kako njima stoje oni kratki šorcevi, a i čizmice? :lol:

Nije problem problem kadrovske ni estetske prirode nego same situacije...:D

Fortes, Fortes...znam te dragi :zag: bojim se da bi situacija bila više nego izazovna...a čizmice bi došle u obzir :p
pa makar ih posle i bacili :lol:

Momci idem da isprobam štiklice...pa ću kasnije da se vratim...budite dobri kao i uvek naravno što jeste :lol:
..
Kuckamo se kasnije i da čujem šta ste imali za ručak danas?

I kad ste zadnji put hranili partnerku? :p :lol:
..
I što čitate ove perverzije ovde, a niste negde napolju i uživate? :lol:

Sta mislite o pandurima? Esu vam pomogli nekad nesto? Jel su bili fini kulturni prema vama il obrnuto?

Jel ste imali nekad neki udes? Sta mislite o saobracajcima?

Esu vam pisali kaznu il ste iskezili neke evre u vozackoj?

Koje saobracajne prrkrsaje pravite i zasto pobogu?

El vozite pjani?

Este bili u apsu nekad?

Iako mi je voznja profesija i iako cesto imam posla sa njima,nemam uopste lose misljenje o panduraciji.Rade svoj posao kao svi drugi.Nego smo mi narod nikakav.Je*e mu majku kad pise kaznu i je*e mu majku kad ne pise ali uzme mito.Nevalja nikako.Uglavnom su bili kulturni necu da se gresim.

Nekoliko sitnih udesa.Nista znacajno (hvala Bogu).

Par puta su pisali kaznu a par puta sam se izvukao sa 10 evrica.

Prekoracenje brzine najcesce.Zato sto su na Ibarskoj ogranicenja katastrofa.I jednom su mi pisali za neko nepropisno skretanje.Nesto sam se bio zablenuo.

Ne.Ne pijem uopste.

Ne.

Kako tumacite stihove
Zbog tebe bih tucao kamen
Boze moj zgodna si jos

Pa prva asocijacija bi mi bila "zbog tebe bih robijao" ali uzimajuci u obzir da je to pesma perverznjaka Olivera Mandica,ne sumjam da je poruka "da mi trazis pljeskao bih kitu kamenom" ili nesto slicno.

Kojoj metodi najradije pribegavate kada hoćete da se oslobodite stresa (neke stresne situacije)?

Nemam neku specijalnu metodu.Obicno se osamim.

Sad ja čitam onu temu od Dive...i mislim nešto, jel' vam se desilo da vas je bilo sramota da izađete sa nekom devojkom jer je obukla smešan outfit?

I šta je najnakaradnije neka od tih vaših poznanica, drugarica ili bivših obukla?

Jeste li joj ukazali možda ili skrenuli pažnju "molim te, nemoj da nosiš tu odvraštinu :eek: na sebi?" :lol:
..
mislim...tako...ima li ovde ikome da se sviđaju one Uggs čizmice ili ih svi prezirete?:think:

I ono, da li bi mogli ovu odevnu kombinaciju da ponesete, takođe sa Uggs čizmicama za muškarce? :lol:

be5bc41bb1ff9b07d6db1b3cba0300c5.jpg

Nisam imao tu situaciju.

-

Ne.Nemam obicaj da ljudima direktno u lice kazem da mi se neki deo njihove garderobe ne svidja.Nekako mi to nekulturno.

:kletva::kletva: Samo sam cekao da pomenes UGG cizme!! :poludeo::poludeo:

Ni mrtav!

Moraju imati minimum svesti šta im stoji a šta je nakaradno...da znaju da istaknu atribute i sakriju mane...to stvarno očekujem od žene jer to govori mnogo o njoj kao ličnosti
A da li misliš da je tu svest u ovom današnjem liberalnom trendu apsolutnih "sve je dozvoljeno" sloboda, malo teže izgraditi?
Jer danas, osim poslovnog dres koda, skoro da ne postoji ona kategorija "primerenosti" godinama, statusu, prilici itd.

A da li misliš da je tu svest u ovom današnjem liberalnom trendu apsolutnih "sve je dozvoljeno" sloboda, malo teže izgraditi?
Jer danas, osim poslovnog dres koda, skoro da ne postoji ona kategorija "primerenosti" godinama, statusu, prilici itd.

Ogledalo funkcioniše isto kao i pre deset hiljada godina...još danas imamo foto gedžete na svakom uređaju, instagrame,fejs i dr....baš naprotiv mislim da danas postoje svi uslovi da se izbegnu tragikomične prezentacije u svakoj prilici. E sad zašto toga još ima, to je van moje moći razumevanja...neke se rode operisane od estetike valjda i tu ništa ne pomaže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back