Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ja čitam onu temu od Dive...i mislim nešto, jel' vam se desilo da vas je bilo sramota da izađete sa nekom devojkom jer je obukla smešan outfit?

I šta je najnakaradnije neka od tih vaših poznanica, drugarica ili bivših obukla?

Jeste li joj ukazali možda ili skrenuli pažnju "molim te, nemoj da nosiš tu odvraštinu :eek: na sebi?" :lol:
..
mislim...tako...ima li ovde ikome da se sviđaju one Uggs čizmice ili ih svi prezirete?:think:

I ono, da li bi mogli ovu odevnu kombinaciju da ponesete, takođe sa Uggs čizmicama za muškarce? :lol:

be5bc41bb1ff9b07d6db1b3cba0300c5.jpg

*nema sramote, samo joj diskretno sapnem da se vrati kuci i presvuce se
*Jos nije uspela obuci neku nakaradu i izaci mi na centar
*To sam ti vec odgovorio, vratim je kuci da se unormali
*ma zaboravi
*nisam u stilu odrpanaca

Sad ja čitam onu temu od Dive...i mislim nešto, jel' vam se desilo da vas je bilo sramota da izađete sa nekom devojkom jer je obukla smešan outfit?

I šta je najnakaradnije neka od tih vaših poznanica, drugarica ili bivših obukla?

Jeste li joj ukazali možda ili skrenuli pažnju "molim te, nemoj da nosiš tu odvraštinu :eek: na sebi?" :lol:
..
mislim...tako...ima li ovde ikome da se sviđaju one Uggs čizmice ili ih svi prezirete?:think:

I ono, da li bi mogli ovu odevnu kombinaciju da ponesete, takođe sa Uggs čizmicama za muškarce? :lol:

e te čizme na muškarcu :bljak::bljak::bljak:

..

Nije se desilo.
Sve zene koje znam su bile obucene normalno.
Jel su to ove cizme na slici?
Nema sanse da sve to stavim na sebe, mogu jedino da ponesem na gomili.

Nije se desilo.
Sve zene koje znam su bile obucene normalno.
Jel su to ove cizme na slici?
Nema sanse da sve to stavim na sebe, mogu jedino da ponesem na gomili.

Jesu Snow...to su te famozne UGGS ozloglašene čizme-patofne...koje neki ne podnose...a neki i ne mare...sve zavisi :lol:
..
jako su udobne...i ja sam imala one što imaju đon...da mogu da ih nosim i po snegu :lol:

- - - - - - - - - -

...i pitam se...dal zenska intuicija nastaje usled selektivnog procesa :(

A da čujem...ovo je meni zanimljivo uvek...ko od vas nosi klompe ili je nosio? :lol:
..
i tako jesu li vam sexy na ženama? :lol:
..

Poslednja izmena:
mora da joj je pao mrak na oči :lol:
kako je podnela tu rokadu što se tiče odeće? :think:
..
I jel' lažete vi tako kad joj ne stoji očigledno to što nosi...a vi hvalite na sva usta? :lol:

- - - - - - - - - -

Jesu Snow...to su te famozne UGGS ozloglašene čizme-patofne...koje neki ne podnose...a neki i ne mare...sve zavisi :lol:
..
jako su udobne...i ja sam imala one što imaju đon...da mogu da ih nosim i po snegu :lol:

- - - - - - - - - -

A da čujem...ovo je meni zanimljivo uvek...ko od vas nosi klompe ili je nosio? :lol:
..
i tako jesu li vam sexy na ženama? :lol:
..

Nemam obicaj da lazem nekoga, ako izgleda smesno tesko da cu uspeti da se suzdrzim.
Nosio sam klompe kao klinac.
Nisu.

Poslednja izmena od moderatora:

..

Nije
bilo je nekih modnih ispada ali ništa drastično
diskretno stavim do znanja da nisam oduševljen,provučem kroz priču...u principu shvate ali opet ...ništa dramatično nije bilo
nisam oduševljen
ne,užas

Na ovim nogama apsolutno...

E to sam i ja pomislila i odmah da vas pitam,

da li mislite da žene treba da oblače opušteno sve što misle da im lepo stoji, znači bez kompleksiranja itd. ili ipak očekujete neki estetski minimum?..recimo, da izrazito krupna žena ne bi trebalo da nosi helanke ili neka bakuta da se utegne u minić i sl.
Ili ste u onom fazonu, ma baš me briga, ovo je slobodna zemlja (dobro nije, ali zamislimo da jeste) neka nosi ko šta hoće?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back