poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.163
nisam odolela 
- - - - - - - - - -
da vidimo...šta će momci da kažu

- - - - - - - - - -
da vidimo...šta će momci da kažu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad ja čitam onu temu od Dive...i mislim nešto, jel' vam se desilo da vas je bilo sramota da izađete sa nekom devojkom jer je obukla smešan outfit?
I šta je najnakaradnije neka od tih vaših poznanica, drugarica ili bivših obukla?
Jeste li joj ukazali možda ili skrenuli pažnju "molim te, nemoj da nosiš tu odvraštinuna sebi?"
![]()
..
mislim...tako...ima li ovde ikome da se sviđaju one Uggs čizmice ili ih svi prezirete?![]()
I ono, da li bi mogli ovu odevnu kombinaciju da ponesete, takođe sa Uggs čizmicama za muškarce?![]()
![]()

zene I onako nemaju ukusa ni mere svejedno je

Sad ja čitam onu temu od Dive...i mislim nešto, jel' vam se desilo da vas je bilo sramota da izađete sa nekom devojkom jer je obukla smešan outfit?
I šta je najnakaradnije neka od tih vaših poznanica, drugarica ili bivših obukla?
Jeste li joj ukazali možda ili skrenuli pažnju "molim te, nemoj da nosiš tu odvraštinuna sebi?"
![]()
..
mislim...tako...ima li ovde ikome da se sviđaju one Uggs čizmice ili ih svi prezirete?![]()
I ono, da li bi mogli ovu odevnu kombinaciju da ponesete, takođe sa Uggs čizmicama za muškarce?![]()
![]()

e te čizme na muškarcu![]()

ma yock...samo se blago distanciram na par metara dok ne shvati poruku

zaljubljeni debiliKako tumacite stihove
Zbog tebe bih tucao kamen
Boze moj zgodna si jos
![]()
..
![]()
i značajno je pogledam![]()

Kojoj metodi najradije pribegavate kada hoćete da se oslobodite stresa (neke stresne situacije)?
Nije se desilo.
Sve zene koje znam su bile obucene normalno.
Jel su to ove cizme na slici?
Nema sanse da sve to stavim na sebe, mogu jedino da ponesem na gomili.

...i pitam se...dal zenska intuicija nastaje usled selektivnog procesa![]()

i
![]()
pa meni ovaj kao neki fudbaler![]()
nema kolega koje ovo nose?
- - - - - - - - - -

mora da joj je pao mrak na oči![]()
kako je podnela tu rokadu što se tiče odeće?![]()
..
I jel' lažete vi tako kad joj ne stoji očigledno to što nosi...a vi hvalite na sva usta?
- - - - - - - - - -
Jesu Snow...to su te famozne UGGS ozloglašene čizme-patofne...koje neki ne podnose...a neki i ne mare...sve zavisi![]()
..
jako su udobne...i ja sam imala one što imaju đon...da mogu da ih nosim i po snegu
- - - - - - - - - -
A da čujem...ovo je meni zanimljivo uvek...ko od vas nosi klompe ili je nosio?
..
i tako jesu li vam sexy na ženama?
..
Ja nisam video ...srećom po njih![]()

a sto ja volim da naredjujem
- - - - - - - - - -
tessa, xella da vas ja pitam, ste zadrzale stilkle i cizme nekad u krevetu?

crne uske čizme, kao rukavica salivene uz nogu i ništa više![]()

takve...takve![]()
Ala su sexy, jesu i vama ove čizmice sexy?![]()

takve...takve![]()
a klompice? mislim klompe?
Inače po vama ko je su to cipele po vašem ukusu za zaviođenje?![]()
takve...takve![]()

![]()
..
![]()
Na ovim nogama apsolutno...