gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
neke da,neke ne
Da li mislite da žene na forumu flertuju ili je to samo zezanje?
Da li ste nekad nekome liznuli očnu jabučicu? Ako jeste, kakav je osećaj?
samo pazuh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neke da,neke ne
Da li se pp-ujete?
Da li biste ispunili partnerki neku seksualnu želju o kojoj niste ni razmišljali, ako biste videti da je to strašno pali?

Da li se pp-ujete?
Da li biste ispunili partnerki neku seksualnu želju o kojoj niste ni razmišljali, ako biste videti da je to strašno pali?
Da li se pp-ujete?
Da li se pp-ujete?
samo da ne trazi da mi se popiša u usta,ili ja njoj,i da joj lizem anus ili ona mene da liže,ili da mi gura prst u dupe,to nikako.ima jedan forumaaš koji ima tu temu,kaže da bolje tuca kad mu devojka gurne prst u dupe![]()
Da li se pp-ujete?
da,i oni sto vole da ih šibaš po dupetu kaišem ili oni tebe.bolestI flert je neka vrsta zezanja zar ne? Ima ozbiljnog flerta,neozbiljnog flerta i čistog zezanja...ima i ozbiljnih diskutanata tu i tamo.
Ne.
- - - - - - - - - -
Sa meni dragim ljudima razmenim po neki pp. I "službeno" naravno.
U granicama meni prihvatljivog da. Otprilike ovo što je Miler dole rekao, to ne bih na primer ili neki heavy SM.
- mislim...svakoj zeni prija kad neko pokaze zainteresovanost...

- uvek odgovorim na PP...retko kad ja iniciram konverzacijuDa li se pp-ujete?

Da li se pp-ujete?
Jel zna neko od vas muskaraca?
Ljudi moji, jel zna neko zasto me fejsbuk stalno gasi kad napravim novi nalog? Odjednom krenuo da me gasi. Posle jednog dana, ili manje, disable prvo sam morala da posaljem sliku, pa na drugom nalogu broj mobilnog kao proveru, ali ipak me svejedno onemoguce. Zasto..? Kad god napravim novi nalog i taj mi ugase. I sad je nemoguce.
@Nista, isto je i kod mene.
Pa ti sanjas!![]()
vecDobro vece
necu da vas pitam kako stevec
Da li imate neki porok ?
nijedan jos da sam ovisnik al mozda neki i postane zavisnostDobro vece
Da li imate neki porok ?
Dobro vece
Da li imate neki porok ?
Dobro vece
Da li imate neki porok ?

Dobro vece
Da li imate neki porok ?
Dobro vece
Da li imate neki porok ?
ne...Dobro vece
Da li imate neki porok ?
]Mora nešto inače bi bilo dosadno[/B].
da li biste bili sa nekom zenom koja ce uvek voleti drugoga, mada od te ljubavi nema nista? a recimo, posvecivala bi vam se isto kao sve zene u vezama drugim muskarcima, i ne bi vam nikada rekla nista za njega.
Šta umete da skuvate, a da nisu viršle, jaje i kafa/čaj?
Da li vam se neko može svideti zbog energije koju šalje, a da ga niste nikad videli, na pr. neko ovde?
da li biste bili sa nekom zenom koja ce uvek voleti drugoga, mada od te ljubavi nema nista? a recimo, posvecivala bi vam se isto kao sve zene u vezama drugim muskarcima, i ne bi vam nikada rekla nista za njega.
Šta umete da skuvate, a da nisu viršle, jaje i kafa/čaj?
Da li vam se neko može svideti zbog energije koju šalje, a da ga niste nikad videli, na pr. neko ovde?
I šta ako vam se svidi energija i osobine, a lik, kad ga vidite, nije kakav ste zamišljali?
Da li onda prestaje "sviđanje" ili vam je nebitno?
ćero, da ti kaže nešto čika Zoro
Ljudsko srce nije stvoreno da u njemu živi samo jedna ljubav.
Biće tu mnogo ljudi, htela ne htela.
Neki će imati veće, neki manje mesto, ali obrni okreni, sve je to u folderu koji se zove "ljubav"
Brak, papiri, dogovori, zakletve..sve su to reči koje srce ne poznaje.
Ono kuca jednim delom i za te neke druge ljude, i kada se udaš i kada voliš svoju decu, muža i sve one koje bi "trebalo" da voliš.
Srce zna i ti ćeš znati.
Od tebe samo zavisi da li ćeš uvek ići tamo kuda te srce vodi, ili ćeš ga, kao većina nas, držati da kucka sigurno, u zlatnom kavezu.
u folderu ljubav mogu biti maksimum dve za jedan zivot