Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel zna neko od vas muskaraca? :)

Ljudi moji, jel zna neko zasto me fejsbuk stalno gasi kad napravim novi nalog? Odjednom krenuo da me gasi. Posle jednog dana, ili manje, disable prvo sam morala da posaljem sliku, pa na drugom nalogu broj mobilnog kao proveru, ali ipak me svejedno onemoguce. Zasto..? Kad god napravim novi nalog i taj mi ugase. I sad je nemoguce.

@Nista, isto je i kod mene.

Ljudi moji, jel zna neko zasto me fejsbuk stalno gasi kad napravim novi nalog? Odjednom krenuo da me gasi. Posle jednog dana, ili manje, disable prvo sam morala da posaljem sliku, pa na drugom nalogu broj mobilnog kao proveru, ali ipak me svejedno onemoguce. Zasto..? Kad god napravim novi nalog i taj mi ugase. I sad je nemoguce.

imaju serijski broj tvog kompjutera i ip adresu.gotov si.sta si to uradio?

Nemam pojma.
Mozda bi Andjelko mogao da ti pomogne ako se vrati, on ima dosta iskustva u vracanju :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back