Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog cega neki muskarci odbijaju devojke iako bi im one i zivot dale? nece da imaju posla sa zenama? ali ako ona nije davez i ne bi mu bila bi mu sto manje na teretu?

Mozda ih ne vole, zaljubljeni su u drugu, zaljubljeni su u drugoga, razocarali su se u zenski svet, privlace ih momci, aseksualni su, misle da su sami sebi dovoljni...
Puno je mogucnosti kao sto vidis a to uvek zavisi od momka.

Uzmimo da joj se on donekle i svidja, pa jos ako uzmemo u obzir da je ona zasla u 30e, ja mislim da u takvim situacijama materijalno igra veliku ulogu.

Mozda i igra ali ako su oboje sami posle 30-e bas i ne mogu puno da biraju a neki se zadovolje i prvom prilikom koja moze da ih trpi.

šta volite kod vaše devojke/žene?

- - - - - - - - - -

šta vas oduševi?

- - - - - - - - - -

koju pesmu najčešće slušate u poslednje vreme?

Nemam ni devojku ni zenu.

Odesevi me neko :rumenko:

Ne razumem jednu rec ali ako neko zna turski ili arapski voleo bih da vidim prevod.

Da li s visine gledate na ostale forumase ili su oni za vas ljudi kao i svi ostali, neko sa kime biste se mozda i u stvarnom zivotu druzili da ste se sreli pod drugacijim okolnostima?

Zavisi od forumasa.
Najdrazu osobu koju sam upoznao na forumu ne bi nikada sreo u RL.

pusti mene
traži te neka na dvvd

- - - - - - - - - -

joj uki blago tebi kad imaš takvu devojku
ti si srećan dečko :heart:

- - - - - - - - - -

jeste agresivni?

Uglavnom nisam ali imam momente kada razmisljam agresvno o tada potrazim ventil da to ne ode na pogresnu stranu.

lepo
da si žensko bio bi po ukijevoj meri :lol:

- - - - - - - - - -

o kojoj, kakvoj ženi maštate?

Slatkoj, pametnoj, sa dobrom dusom, vrednom...

o nekoi što vole dami šalje gole gujce na vaiber..

zar šalju gole guzice
užas

- - - - - - - - - -

Slatkoj, pametnoj, sa dobrom dusom, vrednom...

:heart2:

- - - - - - - - - -

crnokosa plavooka terminatorka nadobuda arogantna umisljena juri mene malog odmalena
izbegavao sam minu do tries pete a onda me uvati da joj napravim dete :(
crvena po crvena svaki mesec leti dok sad kolevku ljulja neki shirokogrudi dlakavi Jeti :*****(((((((

:***(((

pusti mene
traži te neka na dvvd

- - - - - - - - - -

joj uki blago tebi kad imaš takvu devojku
ti si srećan dečko :heart:

- - - - - - - - - -

jeste agresivni?

Otisla je sarmu probala nije.

Agresivan samo prema sebi sa samoubilackim tendencijama.

- - - - - - - - - -

lepo
da si žensko bio bi po ukijevoj meri :lol:

- - - - - - - - - -

o kojoj, kakvoj ženi maštate?

O onoj sto se udala za drugog da ceo zivot da place zbog mene.:rotf:

- - - - - - - - - -

Kako biste reagovali na negativne komentare na osnovu vaseg porekla da se nadjete negde u inostranstvu, da li biste precutali ili bi poceli da se raspravljate sa osobom koja vas je uvredila?

Reko bih mu:"Krckaj kevinu invalidsku i uzivaj." na engleskom.:)

Poslednja izmena:
prokletstvo je imati lepu žensku pored sebe :lol:
uvek joj se neko nabacuje, uvek postoji šansa da svesna svoje lepote otrči kod drugog

- - - - - - - - - -

Kako biste reagovali na negativne komentare na osnovu vaseg porekla da se nadjete negde u inostranstvu, da li biste precutali ili bi poceli da se raspravljate sa osobom koja vas je uvredila?

verovatno bi mu rekao prvo dođi dole pa onda komentariši, a ne na osnovu priča sa televizije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back