Žene pitaju 2

Мене су на пп највише нервирали покушаји да се сазна неки трач о неком другом, или када неко пошаље информације о неком. Ту одмах знаш да не треба ширити причу, него игнорисати.

Па то многи користе, мисле сажалићеш се. Ожењени углавном. Имају неку страааашнуууу жену а они, диииивнеее душице у теби виде сродну душу. И док им та страшна жена само гунђа и зановета, ти ћеш са дивљењем да их гледаш и смешкаш се. Оно, да смо се раније срели... :lol:
Шта радити? Упутити им поглед такав да ће им онај женин бити мелем за душу.
То овако у животу...
Овде не.
Aaa pa to je drugo...to je kad ocrne zenu da je ona uzas bla bla i ono cuveno HOCU DA SE RASTANEM ALI NE ZNAM KAKO
od svih njih 2 posto stvarno zeli da se rastane i stvarno ce se rastati

Ali ovo na forumu nepoznata osoba mi salje sagu o njemu i devojci i misli da cu da citam
Pa jesi normalan
Jel stvarno mislis da cu da citam jjebo te patak
Pa ne citam sve vas koje znam kad me mrzi ako su duzi postovi, sad cu citam nepoznatog sto je ispisao a4 format
Zato mi je smesno i cudno, de sinposo rodjace saberi se bre koji k krasni oces
Mani me se bre budalo

Daj, šta vam je. sastav mislim i da znam ko piše..Jedna matora pjederčina.
Šta se ložite, i ja sam dobijao par puta taj sastav.
Najozbiljnije (:

@smokva
Killing Eve..... Nije loša.
Smesno je
Ne samo taj, godinama tako na par mes iskoci neki sa problemom pa da savetujem :zeek:
Poznato je da sam ja olicenje smirenosti ubalansirane aure i zen zivota pa cu tako sva sredjena druge da sredim :rotf:

Pa dobro brate munjoslave sto mi sad kvaris trip da sam olicenje balansa z:hm:
Kazes lepo jeste metlo svi od tebe zele ruku vodilju da ih povedes u bolje sutra
Sta kenjjas sad i ti isti lik drugi nickovi svima salje bla bla :roll: ticu bre tamo

Ja ne odgovaram na te poruke.
Imam nekog, kao i metla, koji misli da sam psiholog, valjda. Draga Saveta, i te fore...
Đe me nađe, ja ne znam ni sa sobom šta ću.
:rotf:

Дешава се и мени да ми се тотални странци отварају. Како ме одаберу, не знам.
Мада то и није можда лоше.
Тешко ми је пало једно вече, на станици стоји девојка, тако као мој син ценим, гледа у телефон и плаче, рида.
Извиним се и питам могу ли помоћи, некога позвати...
- Хвала, не треба.
Не бих да давим, а како и да је оставим? Рекох, ако плачеш због момка задлужујеш грдњу! Ту се насмејала и опет се захваљује. Опет ја, некада је можда лакше поверити се неком сасвим страном. Она опет фино само хвала. И одем. Шта ћу? Било ми је тешко али не могу је силити.

:rotf:

Дешава се и мени да ми се тотални странци отварају. Како ме одаберу, не знам.
Мада то и није можда лоше.
Тешко ми је пало једно вече, на станици стоји девојка, тако као мој син ценим, гледа у телефон и плаче, рида.
Извиним се и питам могу ли помоћи, некога позвати...
- Хвала, не треба.
Не бих да давим, а како и да је оставим? Рекох, ако плачеш због момка задлужујеш грдњу! Ту се насмејала и опет се захваљује. Опет ја, некада је можда лакше поверити се неком сасвим страном. Она опет фино само хвала. И одем. Шта ћу? Било ми је тешко али не могу је силити.
Tako sam ja pre par god stajala u onom pasazu u jevrejskoj za polovne udzbenike,nas dvadesetak u redu.jedna devojka se izdvojila,telefonira,pa poce glasno da place.svi cute i gledaju,ona sela na neki stepenik i place li place.ja joj pridjem,pitam treba li joj pomoc,ona kaze javili joj da joj je pas uginuo.te tu krenem i ja da placem,suza suzu stize.malo popricam sa njom,vratim se u red,ne mogu da prestanem da placem,ko slavina.sramota me,al sta cu

Tako sam ja pre par god stajala u onom pasazu u jevrejskoj za polovne udzbenike,nas dvadesetak u redu.jedna devojka se izdvojila,telefonira,pa poce glasno da place.svi cute i gledaju,ona sela na neki stepenik i place li place.ja joj pridjem,pitam treba li joj pomoc,ona kaze javili joj da joj je pas uginuo.te tu krenem i ja da placem,suza suzu stize.malo popricam sa njom,vratim se u red,ne mogu da prestanem da placem,ko slavina.sramota me,al sta cu
У лиманском парку ми се исто десило пре неку годину, сећам се да је били топло. Седим на клупи тамо ближе чесми и чекам бус. Из правца игралишта иде клинац, не знам 8-10 година сав издеран и плаче. Прошао је кроз масу људи, нико да га заустави. Питам га јел добро, хоће ли да мало опере те повреде, има ли телефон? Нема. Знаш ли мамом број? Знам. Позовем је и она дође по њега.
Баш се видело да га је болело. Није оно пао сам и терам даље.
А ови около имају децу и гледају као телад. Страшно!

Ja sam tako autistična, srećom pa je žmu skroz drugačiji, on sve oseti i svakom će pomoći.
A nije da ja neću, samo ne vidim.
Ne znam jesam li vam pričala, mi na prvom zajedničkom odmoru, otišli na zimovanje, ušli u apartman a na krevetu buket cveća (on zamolio vlasnicu da ga organizuje). Mi ušli a ja - ajd molim te, skloni ovo cveće neko je zaboravio, da mogu da se raspakujem, mislim da mu je tad postalo jasno da je trebalo da bude bar endoskop da bih ja uopšte registrovala takav gest :lol:

У лиманском парку ми се исто десило пре неку годину, сећам се да је били топло. Седим на клупи тамо ближе чесми и чекам бус. Из правца игралишта иде клинац, не знам 8-10 година сав издеран и плаче. Прошао је кроз масу људи, нико да га заустави. Питам га јел добро, хоће ли да мало опере те повреде, има ли телефон? Нема. Знаш ли мамом број? Знам. Позовем је и она дође по њега.
Баш се видело да га је болело. Није оно пао сам и терам даље.
А ови около имају децу и гледају као телад. Страшно!
Ja sam tako jednog ljeta isla u setnju izvan grada,ima staza,ali sve su njive okolo do susjednog mjesta i cistina je nema kuca.Kad sjedi cigance od jedno mozda 6,7 godina kraj puta i place.Suze liju.Pitam ga sto place,kaze ostavili ga drugovi i ne zna sad da se vrati kuci.Pitam ga gdje zivi,i kaze mi,a ima od tog mjesta jedno 3,4 kilometra.Objasnim mu kud da ide,i kazem da pozuri jer ce uskoro mrak,a bilo je samo pravo, i on ustade polako i krenu.
Posle me grizla savjest,jer sam isla u suprotnom smjeru,mogla sam se vratiti i bar ga odvesti do prvih kuca,pitala sam se da li je stigao dobro,ali nije ga bilo kad sam se vracala,valjda je nasao put. :)

Back