Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Mozes da ga hranis sa sirovim mesom ako neces granule. Ne moras da kuvas
Zapravo ne, pogotovo ne svinjetinu i piletinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da ga hranis sa sirovim mesom ako neces granule. Ne moras da kuvas
Ni grozdje, suvo grozdjŠtagod da mu praviš, ne stavljaj crni luk.
Ovde hrane raw sto bi rekli, piletina se daje zamrznuta.Zapravo ne, pogotovo ne svinjetinu i piletinu.
Ne.Jel dajete psima kuvani kupus i krompir?
Jedni kazu treba,drugi da ne treba
ja isto necu da dajem pravu hranu. ona usopte nema pojma sta mi radimo za stolom, niko joj nije davao ljudsku hranu. ne obraca paznju kad mi jedemoNe dajem mu hranu, jede samo granule
I u Americi isto....Prodaju se pakovanja za pse.Ni grozdje, suvo grozdj
Ovde hrane raw sto bi rekli, piletina se daje zamrznuta.
Moj uvek prosi i tuzno gleda, ali nikada mu nismo dali. On bi pojeo mastan dzak bukvalno.ja isto necu da dajem pravu hranu. ona usopte nema pojma sta mi radimo za stolom, niko joj nije davao ljudsku hranu. ne obraca paznju kad mi jedemo

to je tzv barf ishranaJa nemam gde da drzim, a i gadno mi. On je zdrav i srecan sa granulama pa se razmisljala. Ima da se kupi i vec spremno po porcijama pa samo das
to ti se vrlo slabo apsorbiraMožeš, ali uvek kažu postepeno treba uvoditi novu hranu. Nekad neće psi neke granule. U granule možeš da dodaš i kuvanu šargarepu tu i tamož.Mi smo našem davali kad je bio štenac, po preporuci kalcijum za pse. Zove se Calci multivit junior.
Krompir ne, kupus povremeno..hoce da jefe kad spremim nama I sladak sa junetinom I sarmu sa kiselimJel dajete psima kuvani kupus i krompir?
Jedni kazu treba,drugi da ne treba
1 tableta je veličine Panklava. Dok nije promenio zube, bio škrbamaca, nije mu ič bio prob. Taj bukvalno i tramvaj ceo bi pojeo. Da kucnem u drvo.to ti se vrlo slabo apsorbira
uvijek je bolje iz klope

mora da ima nesto sto ce skinuti tri flekice od rdje.