- Poruka
- 63.764
Мени никад није пошло за руком...Вениш нисам пробала на то, али није ми радио ни за друге флеке...emora da ima nesto sto ce skinuti tri flekice od rdje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени никад није пошло за руком...Вениш нисам пробала на то, али није ми радио ни за друге флеке...emora da ima nesto sto ce skinuti tri flekice od rdje.

kad ce moja tortaemora da ima nesto sto ce skinuti tri flekice od rdje.

ja mislim da kad su liveni, onda su tucani..mislim da se aluminijum ne lijeNe razumem se,koliko su zdravi tiganji od livenog aluminijuma?
Ne pitam sta vi imate,il sto ne uzmem ovo il ono,samo me interesuje konkretno ako se neko razume
Ne znam ,pise liveni od aluminijuma.znam da al nije zdrav,a da je liveni dobar,pa me to zbunjujeja mislim da kad su liveni, onda su tucani..mislim da se aluminijum ne lije
Al nije nesto pohvalan materijal za posudje
ali ti liveni, tucani su odlicni
U cetvrtak ce biti u lidlu.moracu da vidim koliko su teskiGdje ste vidjale takve tiganje?
Aluminijum znam da se koristi u vidu al folija, ne razumijem se u metale al dugo je u prehrambenoj industriji u tom vidu, samo to nije koriscenje pri visokim temperaturama. E sad, to bi trebalo da je meksi meral, ne znam kako se sprecava grebanje I da time dospijeva u hranu.
Za bakar pisu da nije dobar, da brzo otpusta pri obradi a opet imas one bakarne dzezve I dalje.
Ja licno ne bih birala al za kuvanja. Ni bakar ni aluminijum.
Pa to najlaksi metal koji koristimo. To su legirana posudja, al racunaj da je bar duplo laksi od istog celicnog.Ja sam se nadala da je tesko
Trebao bi mi veliki plitak tiganj,preko 30 cm
Aluminijum je lak. Od njega se prave plehovi za pečenje. Mek je, ostaju tragovi od sečenja po njemu. Koristi se u kulinarstvu. Ja imam neke plehove od aluminijuma u kojima pečem kore.Ja sam se nadala da je tesko
Trebao bi mi veliki plitak tiganj,preko 30 cm
Meni je zelja i da imam manji plitak pleh za kolacice koje nikad ne pecem,onako sjajno srebrne boje kao u americkim filmovimaAluminijum je lak. Od njega se prave plehovi za pečenje. Mek je, ostaju tragovi od sečenja po njemu. Koristi se u kulinarstvu. Ja imam neke plehove od aluminijuma u kojima pečem kore.

Ne znam kako izgledaju plehovi u američkim filmovima,ali pretpostavljam da su od prohroma (rostfraj/inox). Takve plehove po meri izvanredno radi čovek u Novom Sadu.Meni je zelja i da imam manji plitak pleh za kolacice koje nikad ne pecem,onako sjajno srebrne boje kao u americkim filmovima
Da to su tiNe znam kako izgledaju plehovi u američkim filmovima,ali pretpostavljam da su od prohroma (rostfraj/inox). Takve plehove po meri izvanredno radi čovek u Novom Sadu.
ne znam smoki, ja sam izbacila i al foliju iz kuhinjeNe znam ,pise liveni od aluminijuma.znam da al nije zdrav,a da je liveni dobar,pa me to zbunjuje
Ne znam da li si gledala tiganje koji su na sledećoj akciji u Lidlu? Meni se dopadaju, ja bih neki kupila.Guglala sam i ja.kazemda me zbunjuje sto pise liveni od al
Pa za njih i pricam.meni je super taj od 32 cm.al ne znam koliko je zdravNe znam da li si gledala tiganje koji su na sledećoj akciji u Lidlu? Meni se dopadaju, ja bih neki kupila.
Neko jede dinje prskane otrovom (bukvalno), neko paradajz, jabuke se prskaju 15× u toku godine da bi opstale... Meni su super ti tiganji, ja bih (bar) jedan vrlo rado posedovala.Pa za njih i pricam.meni je super taj od 32 cm.al ne znam koliko je zdrav