Žene pitaju 2

Ne znam ni zasto sam pitala,ali pre dve noci sam bila dugo budna i razmisljala o mom dolasku ovde o ljudima o tome kako je ovo bilo mesto na kome je bilo tesko uklopiti se pored vrlo jakih zena koje su dosle pre tebe.o tome kako nisi smeo da skrenes sa teme jer te banuju ako ne pricas o onome sta pise u naslovu
Ako nisi jedna od gorepomenutih zena
Ali je bilo zivo,inspirativno,beskrajno zabavno
Ili sam ja bila drugacija
Sta ti je smoki?
Planiras da mres? :sad2:

Kakve jake zene kakvi bakaraci...
Uvek bilo isto...
90% razvedenih i nas 10% koje cemo tek da se razvedemo... gusti oblak pms-a, ovulacija i kratkih perioda nirvane... sa po kojim muskim primerkom, obicno duhovitim, na nasu radost... :lol:

Evu srecem ponekad,mada je pomesam sa rodjenom sestrom koja je zivela u mojoj zgradi
Do mene je,nisu toliko slicne,ja sam zamlata
Cicak normalno da planiram,ti ne?
Ja i matorcima kazem da ne brinu,svi cemo umreti,niko nije pretekao

Nešto kontam, i ja sam sa raznim forumašicama krkao pite i gibanice, ali izgleda loše, čim me nijedna nije zavrbovala u neki klan. :)))) E jeo sam i burek, i taške, i palačinke.
Za taj klan morao si da prođeš izvesnu inicijaciju..pa gibanica...pa daš mi-dam ti..mislim da možda trojica, da ih ne navodim, nisu bili modovi nakon toga, a većina gibaničarki su bili i modovi i smodovi... zahvaljujući klanu, takođe, najgori ološ je opstajao jer su jeli gimanicu i zauzvrat su ti isti modovi, snodovi, imali razne i dugogodišnje koristi od njih, magerijalne i ostale. Mali br. je tu bio i ostao ok i nije se prodao.
I to je sve što tju retji (:

Back