I ona što je planinarila, par fotografija je izbacila kako je prikačena užetom na nekoj steni. Eva? Ni nju nisam mnogo zakačila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je smoki?Ne znam ni zasto sam pitala,ali pre dve noci sam bila dugo budna i razmisljala o mom dolasku ovde o ljudima o tome kako je ovo bilo mesto na kome je bilo tesko uklopiti se pored vrlo jakih zena koje su dosle pre tebe.o tome kako nisi smeo da skrenes sa teme jer te banuju ako ne pricas o onome sta pise u naslovu
Ako nisi jedna od gorepomenutih zena
Ali je bilo zivo,inspirativno,beskrajno zabavno
Ili sam ja bila drugacija

Ne, nikako.Evu srecem ponekad,mada je pomesam sa rodjenom sestrom koja je zivela u mojoj zgradi
Do mene je,nisu toliko slicne,ja sam zamlata
Cicak normalno da planiram,ti ne?
Ja i matorcima kazem da ne brinu,svi cemo umreti,niko nije pretekao
Znam,imala je nik sa art..., tako nekakoNije. Mislim da je bila tattoo majstor. Ili mi je takav utisak ostavila. Imam u glavi avatar, prepoznala bih nik, ali ne mogu da okinem.
Daaaa.... To je što ja ne čitam nikove ako deluju zapetljano.Znam,imala je nik sa art..., tako nekako

Tako ja u knjizi,pred kraj da me pitas kako se ko zove ,pogotovo u skandinavcima koje obozavamDaaaa.... To je što ja ne čitam nikove ako deluju zapetljano.![]()

Ne znam gde pročitah ili čuh komentar da ne pamtimo imena likova iz filmova i knjiga. Ja sam level pro, već sa pažnjom čitam tekstove o demenciji.Tako ja u knjizi,pred kraj da me pitas kako se ko zove ,pogotovo u skandinavcima koje obozavam![]()

Daaaa.... To je što ja ne čitam nikove ako deluju zapetljano.![]()

Sve se nadam da će proćiMa ne,ne mislim da ne pamtim(a ne pamtim) ja kad vidim komplikovano ime ne udubljujem se ni da ga pravilno procitam,vec ga zapamtim po oblikuNe znam gde pročitah ili čuh komentar da ne pamtimo imena likova iz filmova i knjiga. Ja sam level pro, već sa pažnjom čitam tekstove o demenciji.

Proci ce.kod mene je ta faza trajala dve godineNeka što ne pamtite imena likova iz knjiga, ja više nemam strpljenja ni za čitanjeSve se nadam da će proći
Sad sam ja u zbunu šta je gibaničarski klan, prva asocijacija su neki četnici.Kvindža i kako se zvala...sa 2 nicka je bila mod.
Nači paralelno u isto vreme ladno.
Zna Koto...
Toe taj Gibaničarski klan.
)))Neee... ni blizu haha (:Sad sam ja u zbunu šta je gibaničarski klan, prva asocijacija su neki četnici.)))
))) E jeo sam i burek, i taške, i palačinke.Za taj klan morao si da prođeš izvesnu inicijaciju..pa gibanica...pa daš mi-dam ti..mislim da možda trojica, da ih ne navodim, nisu bili modovi nakon toga, a većina gibaničarki su bili i modovi i smodovi... zahvaljujući klanu, takođe, najgori ološ je opstajao jer su jeli gimanicu i zauzvrat su ti isti modovi, snodovi, imali razne i dugogodišnje koristi od njih, magerijalne i ostale. Mali br. je tu bio i ostao ok i nije se prodao.Nešto kontam, i ja sam sa raznim forumašicama krkao pite i gibanice, ali izgleda loše, čim me nijedna nije zavrbovala u neki klan.))) E jeo sam i burek, i taške, i palačinke.

)))
))))Zavisi ko kuva?Bezazleno upoznavanje može, nije ni kafenisanje toliko ozloglašeno koliko se misli, ali kad se stigne do zajedničkog obroka, e tu mora biti i seksa, ne razdvaja se to.))))
Forumašice su zaista odlične kuvarice, to mogu da potvrdim, moja iskustva u tom pogledu su najpozitivnija.Zavisi ko kuva?
Ali mogu da prođu i peciva, brza hrana, slatkiši, voće, ako se nema vremena za kulinarstvo, ako su prioriteti izvan kuhinje...