Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
I Zeta je ledena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e takva su kanadska jezera, direkt sa glecera voda...A tek Bohinj, u njega se sliva voda koja sa topi sa snežnih vrhova...
Mislim da to nije bila hrabrost, nego se u ono vreme nije o svemu razmišljalo kao danas.ni ja ne volim toplu vodu, gadna mi je nekako
volim hladniju vodu u kojoj kada plivas i bacakas se brzo se i zgrejes
i da, moze se reci da sam u dunavu proplivala
i bas pre neki dan razmisljam kako se sve promenilo, kako je mene mama pustala da idem sama na dunav koji uopste nije naivan (sa drustvom, mali smo bre bili) da se kupamo, skacemo sa flosa itd itsl, msm nije moja mama izuzetak, svi smo isli, jeste to uredjeno kupaliste ali svejedno, svaka im cast na hrabrosti...
ma kakvi, isto pitanje sam postavila na 4 pedefeaJedno lepo pitanjce iako samo na zenskoj temi .
A je l moze neka zdrava sredina...ono da te ne spici infarkt kad udjes u hladnu vodu ili da se ne onesvestis u toploj...![]()
Naravno da ne, ovo je forum![]()
pa to je najlepšeA je l moze neka zdrava sredina...ono da te ne spici infarkt kad udjes u hladnu vodu ili da se ne onesvestis u toploj...![]()
Ako može neko da kaže nešto o ovome:
- neki lep i proveren recept za tikvice punjene mlevenim mesom (ali zapečene u rerni, ne kuhane) i
- da li neko ima česmu Delimano Digitalna slavina i protočni bojler 2 u 1 i kakva su iskustva (POTROŠNJA STRUJE, BRZINA I KOLIČINA DOTOKA TOPLE VODE) ?
Hvala unapred![]()
Hvala ti puno. U mom okruženju nema mnogo ljudi koji su to nabavili,a nabavili su nedavno pa su još uvek zadovoljni.Moja nije Delimano, ali radi na istom principu. Račun za struju mi se smanjio oda kada imam tu slavinu. Ali, najmanji pritisak je kada je voda najtoplija. Što je voda hladnija, to je pritisak veći. Treba sačekati možda pola minuta da potekne topla voda, a kada potekne, onda je ima neograničeno.
Kod ove moje je mana, zbog čega se dvoumim da je zamenim, je to što mnogo prska na sve strane. Čim se zapuši sito na izlasku iz slavine, a zapuši se svako malo. Probala sam da skinem sito, ne valja ni tako. Trenutno razmišljam o protočnom bojleru i normalnoj slavini.
Od kamenca. A zapravo kod tih protočnih bojlera kamenac ne bi trebalo da se stvara uopšte. Tako da je taj kamenac meni enigma. I uopšte, mnogo ej sitna ta rešetka na vrhu slavine, pa sto godina traje ispiranje sudova. Nedostaje mi što nema mlaz vode, nego kao tuš, ali neki mali, malecki.Hvala ti puno. U mom okruženju nema mnogo ljudi koji su to nabavili,a nabavili su nedavno pa su još uvek zadovoljni.
Ne znam od čega se zapušava to sito?
uuuuh, ni ja to ne volim, nikad završitiOd kamenca. A zapravo kod tih protočnih bojlera kamenac ne bi trebalo da se stvara uopšte. Tako da je taj kamenac meni enigma. I uopšte, mnogo ej sitna ta rešetka na vrhu slavine, pa sto godina traje ispiranje sudova. Nedostaje mi što nema mlaz vode, nego kao tuš, ali neki mali, malecki.
Najbolje da isprobaš, pa da vidiš da li ti odgovara. Ja da sam mogla da isprobam, verovatno ne bih kupila.uuuuh, ni ja to ne volim, nikad završiti
Znam šta ću, ponudiću se jednoj komšinici da operem kafenjake, baš da vidim! Ona i njen muž to hvale na sva zvona. A možda i ovde još neko nešto napiše.
Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine klime? Kog proizvođača zaobići? Koliko košta ugradnja? Zna li neko?
Za kuću, tj. kuhinju.za kuću ili npr kancelariju