'Zene mogu sve sto i muskarci'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Said Al-Shaikh

Primećen član
Banovan
Poruka
735
moto feminizma. moze ovo moze ono, al dal je uradjeno? slabo se nesto vidi, muskarac dirinchi jos vishe dok se zene plaze ispred ogledala ili se shalterishu.
feminizam je ostario i presao u postklimaktericnu histeriju..
kace se bre probudite, a? pregazilo vas vreme, postale ste seksualni objekti, kucni ljubimci na koje muskarac, vash bog trosi i previshe para.

old.jpg

i postale obichne okicene jelke, bez necheg ljudskog. sve sto imaju je vagina i to se trude da prodaju sto skuplje. slobodno trsizste ih zeza kolega, previse ponude.
sretnma ti nova godina burazeru, sjajan si lik, ladan ko spricer al ubojit

hm. znaci jos jedan frustrirani deckic.

terace te to celog zivota jer si sam tako odabrao. samoca sexualnog devijanta

gej? eu? ovo ono. kad tamo nista

dobro izadji iz tog las vegasa
legitimno pitanje al nerazumljivo. to je jer sam fin a necu za dugo

- - - - - - - - - -

ti si kolega od balega. nisi moj

znaci terasko, gej. znao sam

a mozda sam ti tata. polako sa rechima, rechi su najubojitije i znaju da pucaju unazad

- - - - - - - - - -

jel oce neko da se drzi teme il da divljamo ko ludaci ovde?

moto feminizma. moze ovo moze ono, al dal je uradjeno? slabo se nesto vidi, muskarac dirinchi jos vishe dok se zene plaze ispred ogledala ili se shalterishu.
feminizam je ostario i presao u postklimaktericnu histeriju..
kace se bre probudite, a? pregazilo vas vreme, postale ste seksualni objekti, kucni ljubimci na koje muskarac, vash bog trosi i previshe para.

O, kako nisi u pravu, znao bi i sam kad bi malo razmislio.
Feminizam su taman razvodnjile glupace koje su iskljucile mozak i ton, da bi "ravnopravno" nastupale na pozornici zivota, sve beljesteci u sljokicama i trepcuci u ritmu aplauza povrsnih konzumenata...
I tako, taman da priumre feminizam, eto ti niotkuda ili odnekuda, kako vec volis, neo-konzervativaca, savrsena inspiracija za feministicke price i natpricavanja. :aha:

ja sve okruzena zenama koje zaradjuju, uspesne su i nezavisne od svojih muzeva
o kakvom izdrzavanju muzeva ti pricas?
vecina zena koje znam su pored uspesnih majki i suprugi, vrlo uspesne u svom poslu i imaju dovoljno para i bez svojih muzeva
zena jedino ne moze da ide u vojsku ko muskarac, i ne treba, a sve ostalo je pokazala da moze, ali jedno je da li moze, a drugo da li treba
po meni naravno ne treba
uloga majke i supruge je dovoljna, a ostalo je za dusu

O, kako nisi u pravu, znao bi i sam kad bi malo razmislio.
Feminizam su taman razvodnjile glupace koje su iskljucile mozak i ton, da bi "ravnopravno" nastupale na pozornici zivota, sve beljesteci u sljokicama i trepcuci u ritmu aplauza povrsnih konzumenata...
I tako, taman da priumre feminizam, eto ti niotkuda ili odnekuda, kako vec volis, neo-konzervativaca, savrsena inspiracija za feministicke price i natpricavanja. :aha:

jesam u pravu, makar zbog toga sto sam te inspirisao da napises svoj najbolji post koji sam ikad procitao darling.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back