Ja sam Lavica,podznak mi je Vaga.
Hm...ne znam sta bih rekla o nama

Tacno je da volim sjaj, sve sto sjaji, lepotu oko sebe, zanimljivo je mozda sto nisam mnogo posesivna kada su muskarci u pitanju, pre sam sklona analizi i dubokoj proceni,delujem na prvi pogled nezainteresovano i hladno (Venera u Devici)
Volim da govorim,da pisem jos vise, reci na mene ostavljaju jak uticaj...Mozda bi to bio moj Merkur u lavu
Volim takodje sjaj, mada nisam snob, ali me privlaci sve sto ima dozu neke elegancije u sebi . Desi mi se da razmisljam o slavi, volim da kada nesto radim budem najbolja u tome ....(Sunce u Lavu)
Emotivna, ranjiva, kada se vezem za nesto ili nekoga tesko da os toga mogu tek tako da se odvezem. Vezana sam za mamu, za kucu. Plasim se nemastine (mesec mi je u biku)
Ljudima oko sebe na prvi pogled delujem mracno ,pomalo odbojno i nepristupacno. Ja po prirodi jesam tajanstvena, verujem da tajna nije tajna ako je znaju dvoje

Volim sve sto ima crtu mracnog i misterioznog u sebi, od malena se ne bojim smrti i prica o tome, uopste sve u tom stilu mene zanima (bice da je Pluton u skorpiji u prvoj kuci)

Mislim da dosta o sebi ili drugima mozemo saznati ako imamo vise ovakvih informacija.
Od samog lava pokupila sam nesto...ali dosta toga i nije bas lavovski.Ovo sam navela i neko malo svoje tumacenje cisto kako ja to vidim,mozda nisam u pravu.
Ako se lavice u pitanju (nepristrasno) smatram da su to osobe koje su u stanju da postignu sve, samo su cesto lenje

Mogu biti veoma nesrecne zbog svojih velikih ambicija i ocekivanja od drugih koja znaju ostati neipsunjena. Njihova velikodusnost ih moze ih odvesti u propast jer je drugi znaju zloupotrebiti. opet ,rekla bih da su borci,pravi borci.