ZENE LAVICE?

lav podznak skorpija,mesec u blizancima,mars u lavu, merkur u lavu,venera u raku,jupiter u vodoliji,merkur na ascendensu,saturn u skorpiji,mislim neptun u jarcu,nekakav node u biku,chiron u blizancu,fortune vaga mislim. moze li neko nesto da mi kaze ukratko o mom horoskopu,ko se u to razumije

LZ_Madonna.gif

Imam dosta dobrih drugarica koje su Lavice... i primetila sam jednu zajednicku karakteristiku - sve su nesrecne u ljubavi! :confused: Da li se to tako samo potrefilo.... ali te tri Lavice su bile prevarene onako najgore, uopste nisu videle no one najjasnije znakove da nesto nije u redu... a nijedna nije to zasluzila :dontunderstand:

Ima. Vadi te ovaj Strelac ;)
Ajd potrudi se i nemoj da brukas nas znak :D

:D

Mada sve lici na nemogucu misiju. Ima decka , razdvaja nas okean.
Al' *******, nesto mi ne da da odustanem. Izgleda da sam najstrasnije
utripovao da smo jedno za drugo. Sasvim sam svestan moguceg razocaranja,
al' dzaba. Tvrda glava u planinskih Srba ! :dash:

Hvala, u svakom slucaju ! :bye:

:D

Mada sve lici na nemogucu misiju. Ima decka , razdvaja nas okean.
Al' *******, nesto mi ne da da odustanem. Izgleda da sam najstrasnije
utripovao da smo jedno za drugo. Sasvim sam svestan moguceg razocaranja,
al' dzaba. Tvrda glava u planinskih Srba ! :dash:

Hvala, u svakom slucaju ! :bye:
Pih... Kad je okean predstavljao problem za nas Ribice? :whistling: :D
Srecno u svakom slucaju, odlucio se na pokret ili ne...
Ima dosta ribe u moru ;)
pozz :bye:

Citam, s vecim kasnjenjem, komentare za zene Lavove i ne mogu da ne ostanem sablaznjena! Prevashodno, ne bi trebalo generalizovati stvari. Svaka kombinacija Lava je drugacija - umnogome zavisi od podznaka, polozaja Meseca i rasporeda planeta po kucama. Zato svaki Lav, muski ili zenski, o sebi moze da kaze sasvim drugacije stvari, da se slozi ili ne sa diskutantima ovog Foruma. Obzirom da zelim da verujem da je to samo puka razmena misljenja, reci cu samo da ipak nijedan drugi znak nema toliko pozitivnih osobina kao Lav. Pravi Lavovi su ljudi kojima je primarnija dobrobit drugih od svoje licne, borci su u svakom pogledu, veoma su direktni, neskloni obmanjivanju etc., etc., pa zato u prvi mah i nisu bas nesto omiljeni, medjutim, kad ih bolje upoznaju, ljudima postaju neophodni...
Ne verujte - proverite! I, drzite se Lavova - nikada necete pogresiti...

Moja mama je lav, ja sam u podzanku lav. Ona ima ponekad histerične napade, gde izbacije eksplozivno svoju negativnu energiju na mene (svog najbližeg:rumenko:); Voli da bude glava porodice,da je sve u njenoj kontroli; Izuzetno je komunikativna i vesela; i kada se sve na svom mestu, ona kao prava ponosno posmatra svoju okolinu.
Ne znam da li ima veze sa horoskopom, ali negativna osobina koju ja ne mogu da svarim kod moje mame lavice je da > kad nekom učini, posle "nabija na nos".

Jel moze neko da mi objasni zasto zene lavice (koje by the way imaju oko tridesetak godina ) cesto imaju veze sa mladjim muskarcima i po 10 godina (koji su obicno jarcevi) ? u poslednje vreme nailazim na mnogo takvih primera, da li neko ima objasnjenje? (to us godista znaci od1975-1979) ?

Ja sam lavica i nisam ni nesrecna u ljubavi niti imam jarca 10 god mladjeg:lol:
Lavicu su divne,ne zato sto sam i ja,vec zato sto vole i zivot i ljude,veciti optimisti,nikada ne padaju u crnilo...i zato je ljudima lepo s njima:P

Back