- Poruka
- 51.813
Zauz sestro dokle ces da.mracis temu ako nije tajna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kao seljački momak to najbolje znašСељачки момци седе по кафанчинама и онда очекују да им се девојка створи ниоткуда.

Pa jes, a oni što pocrkaše po rovovima i bojištima mora da je od kijavice.kada pita to muskarac koji zakuka na obicnu kijavicu
temperatura je vec razlog za hitnu, drugog resenja nema jer sledeca faza je slog
pioniri kukavicluka nasli da prozivaju![]()
Nece rizika..Normalno.
Гледала сам емисије о маторим момцима. Седе у кафани а сто пун чокања.A ti kao seljački momak to najbolje znaš![]()
Šta drugo da rade? Ceo dan rintaju posle se oleše da ubiju tugu. To nisu momci, momaka po takvim selima više i nema jer bi ti matori trebali da im budu čalci.Гледала сам емисије о маторим момцима. Седе у кафани а сто пун чокања.
Ne zele da se dete muci / jeste da se ne ide na to samo sta ako se desi / kazu mnogi sta kada oni odu Gore ko ce da pazi cuva / nema ko / rodbina drustvo kada se to desi nema ih tako kazu.Nece rizika..
Ja npr.imam sestru koja je rodzena u 8 mj i nije dobro..mama stalno govori gdje ce ona kad ja umrem.Ne zele da se dete muci / jeste da se ne ide na to samo sta ako se desi / kazu mnogi sta kada oni odu Gore ko ce da pazi cuva / nema ko / rodbina drustvo kada se to desi nema ih tako kazu.
Štaviše, u prvom komentaru (engl. "post") jasno piše "žene koje NE ŽELE decu" a NE "koje NEMAJU decu".У првом посту питање гласи "Шта мислите који су разлози" а не "шта мислите који је разлог".
oni nePa jes, a oni što pocrkaše po rovovima i bojištima mora da je od kijavice.
Nisu svi kilavi ko tvoja familija.oni ne
ali velika vecina drugih da
Jedino ako nisi išla od kuće do kuće pa stekla to iskustvo.kakvo vrhunsko poentiranje: ))
ooJedino ako nisi išla od kuće do kuće pa stekla to iskustvo.
Nz odakle možeš da izvučeš takav zaključak.oo
kako smo se uvredili, pa sujeta drma -ne pusta
nije lako

nemoj vise, svega tiNz odakle možeš da izvučeš takav zaključak.
Ako je neko sujetan onda si to ti sa svojim šovinističkim komentarom![]()
Znači i ti si kilavanemoj vise, svega ti
moje nejako srce ne moze podneti
a opet
moguce da se samo prilagodjavam sagovorniku
ko ce ga znati

Sve ukazuje na kilavost celokupne loze.naravno, nijedan drugi zakljucak se ne namece: ))
Neću da se mešam.modelsice, kazi koju rec utehe Rigelu
da prebrodi krizu
naporan siSve ukazuje na kilavost celokupne loze.