електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Сељачки момци седе по кафанчинама и онда очекују да им се девојка створи ниоткуда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je lepo rečeno, nemam šta da dodam. I hvala na razumevanju.Ja imam dvoje dece ali u potpunosti razumem zene koje prosto ne zele decu iz raznoraznih razloga. Ne mislim da je sebicno ukoliko im to prosto nije recimo zivotni motiv. Skidam kapu onima koje to otvoreno i kazu. Ispravnije su mi one od naizgled posvecenih mamica kojih ima svugde i u svemu osim u zivotima sopstvene dece.Obozavam svoju decu ali po meni ne postoji nista kompleksnije nego izvesti dete/decu na pravi put. Roditeljstvo je opasno tezak i zahtevan zadatak.
Nema na cemu ❤Sve je lepo rečeno, nemam šta da dodam. I hvala na razumevanju.
One su normalne/Šta mislite, koji su razlozi za takvu odluku.?
Da li komoditet, bezanje od odgovornosti, strah da nisu spremni, ne zele odricanja i slicno
Kad on nece da saceka bebu tu ispred ide da pije / sta treba mora ona iako je izasla tek / kazu da ono kada je lose nakon toga nije tako ona nece da bude kao pre.Meni je bolje pitanje zasto zene zele decu?
Sta ce joj deca? Iz kog razloga?
Sad mogu treće samo samo da usvojim.
Da kad vidim sve za koje se daju pare / da se leci / toga ima mnogo vise danas neko pre / bas je tesko.Mislim da se boje da dijete nece biti ok...bolesno itd.
Ljudi se boje..taj rizik..da bude bolesno.Da kad vidim sve za koje se daju pare / da se leci / toga ima mnogo vise danas neko pre / bas je tesko.
Jos kada ima vec to da je neko od necega bio bolestan / lekari kazu moze da se prenese / srce secer nesto.Ljudi se boje..taj rizik..da bude bolesno.
Haj to..neki dan citam rodila neka dijete bez nogu i ruke.Doktori joj rekli bice tako i ona opet rodila.Jos kada ima vec to da je neko od necega bio bolestan / lekari kazu moze da se prenese / srce secer nesto.
Kad se spoje one koje mogu a ne zele, one koje zele a ne mogu i kad njima dodate muskarce koji nece decu a hoce samo sex jer decu dozivljavaju kao obavezu i trosak eto bele kuge.Ja ne poznajem nijednu zenu koja izricito kaze da ne zeli djecu.Obicno ili ne mogu,ili se plase necega,ili nemaju s kim...ali da bas ne zele,stvarno nijednu ne poznajem.
S druge strane,poznajem dosta onih zena koje svim srcem zele djecu i godinama se bore za to,ali iz ovih ili onih razloga ne mogu da ih imaju.
Koliko djece ti imaš?Kad se spoje one koje mogu a ne zele, one koje zele a ne mogu i kad njima dodate muskarce koji nece decu a hoce samo sex jer decu dozivljavaju kao obavezu i trosak eto bele kuge.
Postoji da lekari vide da li je beba zdrava / to kosta od 400€ do 700€ / sta da radi ko nema te pare .Rizik je veliki
Ima ako mozak nije ok..predloze pobacaj.Opet ja nebi mogla ako mu je srce pocelo kucati..ja psihicki nebi podnjela da uradim pobacaj..dodze ko ubistvo.Postoji da lekari vide da li je beba zdrava / to kosta od 400€ do 700€ / sta da radi ko nema te pare .
Troje.Koliko djece ti imaš?
Evo sada bas na netu jedna pise da ne zeli djecu jer joj u porodici ima puno kancerogenih bolesti.Otac i majka su joj umrli od toga.Kaze nebi da rizikujem.
Dobro..ona nece rizik da dijete dobije tu dg.Daleko bilo vidim od uvek ovde primer odraslog koji je zaostao / oca nema majka ga cuva nije tamo gde su takvi.
Znam za jednog koji ima napade ne sme nigde da ide samo kuci uvek neko uz njega.Mlad momak koji ne moze da hoda / momak bez ruke /devojka koja ne vidi.
Jedno je kada to tamo negde stoji gde lekari uce / ovako kad znam kad vidim / nekako sta ako je sa mog dela sve u redu sa dela tog drugog nije / sta ako je okrenuto.
Nije mi dobro / mnogo toga postoji a taj otac obicno ode ostavi majku sa detetom sta ona sama moze.
Tuzno je ovde da napisu kako bi nekom bilo lose ti si ***** sebicna ti neces / kad oni nece davati pare ako sa detetom nesto nije u redu dok je to dete zivo / nece ga cuvati oni svaki dan / samo udare sa ko te **** kada forum shvatas ozbiljno / mislis da pomoc ide od onih koji te teraju na bebu / kad ono ne sama si ne zanima ih.
Normalno.Dobro..ona nece rizik da dijete dobije tu dg.