Žene koje ne žele decu

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam dvoje dece ali u potpunosti razumem zene koje prosto ne zele decu iz raznoraznih razloga. Ne mislim da je sebicno ukoliko im to prosto nije recimo zivotni motiv. Skidam kapu onima koje to otvoreno i kazu. Ispravnije su mi one od naizgled posvecenih mamica kojih ima svugde i u svemu osim u zivotima sopstvene dece.Obozavam svoju decu ali po meni ne postoji nista kompleksnije nego izvesti dete/decu na pravi put. Roditeljstvo je opasno tezak i zahtevan zadatak.

Ja imam dvoje dece ali u potpunosti razumem zene koje prosto ne zele decu iz raznoraznih razloga. Ne mislim da je sebicno ukoliko im to prosto nije recimo zivotni motiv. Skidam kapu onima koje to otvoreno i kazu. Ispravnije su mi one od naizgled posvecenih mamica kojih ima svugde i u svemu osim u zivotima sopstvene dece.Obozavam svoju decu ali po meni ne postoji nista kompleksnije nego izvesti dete/decu na pravi put. Roditeljstvo je opasno tezak i zahtevan zadatak.
Sve je lepo rečeno, nemam šta da dodam. I hvala na razumevanju.

Šta mislite, koji su razlozi za takvu odluku.?
Da li komoditet, bezanje od odgovornosti, strah da nisu spremni, ne zele odricanja i slicno
One su normalne/

E9T5CE5WEAIy09_.jpeg.jpg

/ dete treba da jede junetinu plus svinjetinu / voce povrce koje je dobro bez salama kobasica margarina za sta mnogo para treba.

Za sve treba mnogo para / privatno ici privatno da se snima ono kad se vidi da li je beba u redu privatno da dodje beba /kako je ne bi ukrali zato sto sada mnoge majke pricaju o tome /mnogo je para.

Vrtic je mnogo para / osnovna srednja fakultet mnogo mnogo mnogo para uz sve sto tu ide eskurzije treninzi zubar knjige sve.

Para nema te nema / tata moze da ode nista da ne da za dete / uradi da prima manje para da ne bi mnogo morao da daje za dete /uradi kao da nema pare.
Moze da dobije delom da je dete njegovo te za sve treba on da pusti / da stavi potpis / moze da nece da pravi lose sve.

Ja ne poznajem nijednu zenu koja izricito kaze da ne zeli djecu.Obicno ili ne mogu,ili se plase necega,ili nemaju s kim...ali da bas ne zele,stvarno nijednu ne poznajem.
S druge strane,poznajem dosta onih zena koje svim srcem zele djecu i godinama se bore za to,ali iz ovih ili onih razloga ne mogu da ih imaju.
Kad se spoje one koje mogu a ne zele, one koje zele a ne mogu i kad njima dodate muskarce koji nece decu a hoce samo sex jer decu dozivljavaju kao obavezu i trosak eto bele kuge.

Evo sada bas na netu jedna pise da ne zeli djecu jer joj u porodici ima puno kancerogenih bolesti.Otac i majka su joj umrli od toga.Kaze nebi da rizikujem.

Daleko bilo vidim od uvek ovde primer odraslog koji je zaostao / oca nema majka ga cuva nije tamo gde su takvi.
Znam za jednog koji ima napade ne sme nigde da ide samo kuci uvek neko uz njega.Mlad momak koji ne moze da hoda / momak bez ruke /devojka koja ne vidi.

Jedno je kada to tamo negde stoji gde lekari uce / ovako kad znam kad vidim / nekako sta ako je sa mog dela sve u redu sa dela tog drugog nije / sta ako je okrenuto.

Nije mi dobro / mnogo toga postoji a taj otac obicno ode ostavi majku sa detetom sta ona sama moze.

Tuzno je ovde da napisu kako bi nekom bilo lose ti si ***** sebicna ti neces / kad oni nece davati pare ako sa detetom nesto nije u redu dok je to dete zivo / nece ga cuvati oni svaki dan / samo udare sa ko te **** kada forum shvatas ozbiljno / mislis da pomoc ide od onih koji te teraju na bebu / kad ono ne sama si ne zanima ih.

Poslednja izmena:
Daleko bilo vidim od uvek ovde primer odraslog koji je zaostao / oca nema majka ga cuva nije tamo gde su takvi.
Znam za jednog koji ima napade ne sme nigde da ide samo kuci uvek neko uz njega.Mlad momak koji ne moze da hoda / momak bez ruke /devojka koja ne vidi.

Jedno je kada to tamo negde stoji gde lekari uce / ovako kad znam kad vidim / nekako sta ako je sa mog dela sve u redu sa dela tog drugog nije / sta ako je okrenuto.

Nije mi dobro / mnogo toga postoji a taj otac obicno ode ostavi majku sa detetom sta ona sama moze.

Tuzno je ovde da napisu kako bi nekom bilo lose ti si ***** sebicna ti neces / kad oni nece davati pare ako sa detetom nesto nije u redu dok je to dete zivo / nece ga cuvati oni svaki dan / samo udare sa ko te **** kada forum shvatas ozbiljno / mislis da pomoc ide od onih koji te teraju na bebu / kad ono ne sama si ne zanima ih.
Dobro..ona nece rizik da dijete dobije tu dg.

Back