Priroda.a ko je to odredio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priroda.a ko je to odredio?
Upoznajte prirodne zakone.Priroda.
Priroda nekim ženama nije dala majčinski instinkt.Upoznajte prirodne zakone.
Priroda.

Da..bezvezno pitanjeIzuzetno glupo pitanje.
Pisem o prirodnim zakonima zivot, smrt, produzenje vrste kod svih zivih bica u prirodi.ne secam se da mi je neko drvonreklo da.ne piskim na njega a tek ozbiljnije misli da mi servira.
Ne slazem se sa tvojim stavom ali to nije bitno samo molim te ne poistovecuj
PRIRODU i boga (namerno malim slovom).
Dovoljno godina imas da znas da nisu isto![]()

Ovo i nije bas tacno.Имају везе.
Скоро све жене које немају децу а зађу у године, имају кућне љубимце (најчешће псе, по некад мачке) које третирају као своје бебе.

Iz inataПитај бога кад бих ја решила да родим нешто да другарица није кренула да се хвали да је у другом стању па и да зачикава у фазону - а кад ћеш ти?
Реко' (у себи) - ти ћеш прво родити пре мене али ја ћу друго пре тебе. Тако и би и тако добих сина и ћерку.
Изнервирала ме и пробудила такмичарски дух. Хвала јој.Iz inata![]()

Храброст је и касно родити. Можда и већа.Pisem o prirodnim zakonima zivot, smrt, produzenje vrste kod svih zivih bica u prirodi.
Ako zene ne radjaju nema opstanka ljudskoj vrsti. A mnoge mogu a nece da radjaju. Vole samo sebe, svoju predivnu sebe i nisu spremne na produzenje svoje vrste.
Za to ce da se pobrinu neke druge hrabre zene kojima skidam kapu. Svaku mladu majku sa bebom koju vidim gledam sa postovanjem.
Zato kukavice umiru hiljadu puta, hrabri samo jednom.Мени је најближе истини то да се плаше и потпуно их разумем.
Zato kukavice umiru hiljadu puta, hrabri samo jednom.
Vasi i moji roditelji nisu bili mentalno slepi nego hrabri ljudi. Culi su i oni kako je imati decu pa ipak eto mene i vas na ovom svetu. A svakog od nas moze svasta snaci bez obzira na uzrast.Када би човек себи предочио све шта га у вези деце може снаћи, не би никад рађао.
Овако, у младости постоји оптимизам тј ментално слепило које помаже да човечанство опстане.
Vasi i moji roditelji nisu bili mentalno slepi nego hrabri ljudi. Culi su i oni kako je imati decu pa ipak eto mene i vas na ovom svetu. A svakog od nas moze svasta snaci bez obzira na uzrast.
Pre 4 dana zamalo jedan idiot na pesackom da me pokupi.
О томе и ја говорим. Све је постало јако компликовано.Nije stvar u strahu za sebe već u stahu za djecu u ovom ludom svijetu.
Optimizam je sastavni deo hrabrosti.Ок. Храбри су. Ја кажем да су оптимисти. Све мислиш да тебе неће ништа лоше снаћи.
Ko migrantima radja djecu?Храброст је и касно родити. Можда и већа.
Мада, све је то природно и тако једноставно. Правимо науку од тога беспотребно.
Оно што мене плаши су примери наших жена које беже од наших вредних сељака, село им је фуј. А ево мигрантима који су се задржали рађају децу.