Žene koje ne žele decu

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne secam se da mi je neko drvonreklo da.ne piskim na njega a tek ozbiljnije misli da mi servira.

Ne slazem se sa tvojim stavom ali to nije bitno samo molim te ne poistovecuj
PRIRODU i boga (namerno malim slovom).
Dovoljno godina imas da znas da nisu isto :)
Pisem o prirodnim zakonima zivot, smrt, produzenje vrste kod svih zivih bica u prirodi.

Ako zene ne radjaju nema opstanka ljudskoj vrsti. A mnoge mogu a nece da radjaju. Vole samo sebe, svoju predivnu sebe i nisu spremne na produzenje svoje vrste.

Za to ce da se pobrinu neke druge hrabre zene kojima skidam kapu. Svaku mladu majku sa bebom koju vidim gledam sa postovanjem.

... i druga strana medalje kako je ta tvoja priroda "pacovima" dopustila da se kote svuda na planeti zemlji?
a vekntrajanja cca 50god u kartonskoj kucici?

imam izuzetno HEVI misljenje na ovu temu ali ne bih pisao.
jako je delikatno pitanje i meni bolno zato cu samo da Te pozdravim i pozelim sve najlepse i sklanjam se...
ima jos tema po forumu za diskusiju
:)

Ja ne poznajem nijednu zenu koja izricito kaze da ne zeli djecu.Obicno ili ne mogu,ili se plase necega,ili nemaju s kim...ali da bas ne zele,stvarno nijednu ne poznajem.
S druge strane,poznajem dosta onih zena koje svim srcem zele djecu i godinama se bore za to,ali iz ovih ili onih razloga ne mogu da ih imaju.

Poslednja izmena:
Питај бога кад бих ја решила да родим нешто да другарица није кренула да се хвали да је у другом стању па и да зачикава у фазону - а кад ћеш ти?

Реко' (у себи) - ти ћеш прво родити пре мене али ја ћу друго пре тебе. Тако и би и тако добих сина и ћерку.

Питај бога кад бих ја решила да родим нешто да другарица није кренула да се хвали да је у другом стању па и да зачикава у фазону - а кад ћеш ти?

Реко' (у себи) - ти ћеш прво родити пре мене али ја ћу друго пре тебе. Тако и би и тако добих сина и ћерку.
Iz inata 😀

Pisem o prirodnim zakonima zivot, smrt, produzenje vrste kod svih zivih bica u prirodi.

Ako zene ne radjaju nema opstanka ljudskoj vrsti. A mnoge mogu a nece da radjaju. Vole samo sebe, svoju predivnu sebe i nisu spremne na produzenje svoje vrste.

Za to ce da se pobrinu neke druge hrabre zene kojima skidam kapu. Svaku mladu majku sa bebom koju vidim gledam sa postovanjem.
Храброст је и касно родити. Можда и већа.
Мада, све је то природно и тако једноставно. Правимо науку од тога беспотребно.

Оно што мене плаши су примери наших жена које беже од наших вредних сељака, село им је фуј. А ево мигрантима који су се задржали рађају децу.

Zato kukavice umiru hiljadu puta, hrabri samo jednom.

Када би човек себи предочио све шта га у вези деце може снаћи, не би никад рађао.
Овако, у младости постоји оптимизам тј ментално слепило које помаже да човечанство опстане.

Када би човек себи предочио све шта га у вези деце може снаћи, не би никад рађао.
Овако, у младости постоји оптимизам тј ментално слепило које помаже да човечанство опстане.
Vasi i moji roditelji nisu bili mentalno slepi nego hrabri ljudi. Culi su i oni kako je imati decu pa ipak eto mene i vas na ovom svetu. A svakog od nas moze svasta snaci bez obzira na uzrast.

Pre 4 dana zamalo jedan idiot na pesackom da me pokupi.

Vasi i moji roditelji nisu bili mentalno slepi nego hrabri ljudi. Culi su i oni kako je imati decu pa ipak eto mene i vas na ovom svetu. A svakog od nas moze svasta snaci bez obzira na uzrast.

Pre 4 dana zamalo jedan idiot na pesackom da me pokupi.

Ок. Храбри су. Ја кажем да су оптимисти. Све мислиш да тебе неће ништа лоше снаћи.

Храброст је и касно родити. Можда и већа.
Мада, све је то природно и тако једноставно. Правимо науку од тога беспотребно.

Оно што мене плаши су примери наших жена које беже од наших вредних сељака, село им је фуј. А ево мигрантима који су се задржали рађају децу.
Ko migrantima radja djecu?
A i ovo oko sela ne razumijem bas.Seoske djevojke bjeze u grad i nece na selo,iako citav zivot zive tamo.A seoski momci ocekuju da im dodju djevojke iz grada,koje citav zivot zive u gradu ?
Zasto ne zadrze te djevojke sa sela u selu onda?
Ako je sve tako bajno i sjajno.

Back