Žene koje ne žele decu

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta mislite, koji su razlozi za takvu odluku.?
Da li komoditet, bezanje od odgovornosti, strah da nisu spremni, ne zele odricanja i slicno
Zato sto nisu nasle pravog za njih. Onda dodje do gubitka interesovanja za mnogo toga.
Verujem da je to jedini razlog, jer znam da kad je bilo koja zena u vezi sa osobom za koju misli da je bas za nju, sve bi ucinila. Pa i rodila dete, i bilo sta.

Због тог става и трпимо свашта.
Део се предао, а део чека да се други изборе за њих.
Ja ni na utakmice ni na koncerte ne idem jer nisam bio nikad 1 u masi,to mi deluje kao ovce u stadu,a kad sad najblize okruzenje zagovara vakcinaciju doslo je zadnje vreme,nikad nisam na izbore isao,mozda jednom glasao za nekog nebitnog,tako da nema ko za mene da se bori jer su svi isti lopovi u ovoj drzavi,a moja je greska sto nisam ranije zagrizo da negde odem odavde

Управо гледам серију Барберианс. Некада Немци у својим земљама нису били ружни, док им душмани нису увели мигранте.

Зато ми морамо рећи НЕ мигрантима.

А да бисмо то могли да урадимо, свака од вас ће морати да роди и очува троје деце минимум.
Kad sam htela treće, nisu hteli oni (ni bivši, ni sadašnji).Šta će im?! Mda, je trebalo tada da razmišljam u fazonu: ,"ako ti nećeš, ima ko hoće", ali nisam. Sad mogu treće samo samo da usvojim.

Моје старије пријатељице и познанице које немају децу, све се кају до једне. Неке су мислиле има времена..., некима су околности биле такве. И све би вратиле време да могу.
Пишем о мом окружењу. Не кажем да је то правило.

Моје старије пријатељице и познанице које немају децу, све се кају до једне. Неке су мислиле има времена..., некима су околности биле такве. И све би вратиле време да могу.
super za njih

Jel može žena od recimo 40, 41, 42 da rodi normalno? Ili da zatrudni bez problema..
Znam neke primjere i od 50+ da je moguće sa tv-a
Ali jel znate vi lično nekog da je rodio u ranim četrdesetim...?
Onako, da znam..: ))

Jel može žena od recimo 40, 41, 42 da rodi normalno? Ili da zatrudni bez problema..
Jedna moja koleginica, koja je samohrana majka je rodila prirodnim putem kćer u 41-oj.Što ne bi mogla, ako je zdrava?Znam i par njih koje su rodile drugo dete.

Danska glumica Brigit Nilsen rodila je peto dete u 55. godini i prvi put dobila ćerku, preneli su svetski mediji.

Brigit Nilsen i njen peti suprug, 39-godišnji Italijan Matija Desi rekli su da su „presrećni“ zbog rođenja ćerke Fride u petak u Los Anđelesu, preneo je BBC.

D4Bk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RrN01EQV8vYThkOWQxMGY5OTAyY2M2YzQ4YzZjZmM5NTY3OGQxYjkuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Може. Али ма колико се ми копрцали и пркосили природи то неће бити нова нормалност :roll:
Ако је жеља, када год да се деси добро дошло :heart: Али правити од бабе девојку усиљено и као нову моду, не иде.
Мислим, претерује се са тим "ми млади" од 40 и кусур.

Zato sto nisu nasle pravog za njih. Onda dodje do gubitka interesovanja za mnogo toga.
Verujem da je to jedini razlog, jer znam da kad je bilo koja zena u vezi sa osobom za koju misli da je bas za nju, sve bi ucinila. Pa i rodila dete, i bilo sta.
Da ti odma srusim sneska, radjanje deteta nema veze sa pronalazenjem pravog
Ima veze samo sa njom, tj nama samima, u samoj zeni je zelja ili ne
Kad se ta zelja javi to je posledica biologije, nema veze sa muskarcem
Jer da ima veze sa vama ne bi pravile decu sa idiotima alkosima mafijasima i dr, prirodna selekcija bi bila izrazenija jako, a ne ovako da svaka budala ima dete
Radjanje deteta je iskljucivo sebicna potreba uslovljena bioloski, nije nikakva romanticna prica iz holivuda
Nekad je i pritisak okoline, nametnute moralne vrednosti koje su izrazenije u manjim mestima....al to je nesto drugo, i opet nema veze sa princem na konju..

Da ti odma srusim sneska, radjanje deteta nema veze sa pronalazenjem pravog
Ima veze samo sa njom, tj nama samima, u samoj zeni je zelja ili ne
Kad se ta zelja javi to je posledica biologije, nema veze sa muskarcem
Jer da ima veze sa vama ne bi pravile decu sa idiotima alkosima mafijasima i dr, prirodna selekcija bi bila izrazenija jako, a ne ovako da svaka budala ima dete
Radjanje deteta je iskljucivo sebicna potreba uslovljena bioloski, nije nikakva romanticna prica iz holivuda
Nekad je i pritisak okoline, nametnute moralne vrednosti koje su izrazenije u manjim mestima....al to je nesto drugo, i opet nema veze sa princem na konju..
Ja insistiram na aspektu romantike:rumenko:

Dedina sestra je rodila sina sa 43. Zdravo i pravo dete i izrazito inteligentno. Dobro, otac mu je bio kreten pa ga se odrekao zbog čega je ovaj mnogo patio, ali to je neka druga priča.
Nisam se to pitao, hoće li djeca ispasti zdrava...
Zanimalo me može li uopšte tako lako da zatrudni...
Jer sam bio u nekom tripu ds je gotovo oko 41, 42..iako znam nekoliko primera lično..

Back